Нови екипи
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нови екипи
Някой знае ли дали след края на този шампионат ще се сменят екипите?На мен а и на доста хора им омръзна това Uhlsport!Та каква марка според вас е най-добре?Аз мисля,че най-добре ще е да са Puma понеже ако са примерно Adidas ще са досущ еднакви с тези на Литекс,а пък за Nike се сещам,че при един от периодите на Стойчо играхме с такива и не ме впечатляваха много...
Re: Нови екипи
Екипите не правят играчи...Така че няма значение с какво играем.А и съм забелязъл че като се сменят екипите отбора изпада в криза!
Договора за екипировката е до лятото доколкото си спомням. Пък и шефовете искаха да ги сменят още когато дойдоха, но имаше голяма неустойка. Аз съм за Adidas. А това, че щели да бъдат като на Литекс мисля, че не е задължително. Все пак Adidas нямат само един модел екипи.
[center]
[/center]

Доколкото си спомням, вече имаме подписан договр с "Пума", но първо трябва да изчакаме действащия договор с "Улшпорт" да приключи, тъй като неустойката е в размер на 200 000 евро. Така че със сигурност в най-скоро време играчите на ЦСКА ще започнат играят с "Пума", а не с "Улшпорт".
Coldplaya написа:Някой знае ли дали след края на този шампионат ще се сменят екипите?На мен а и на доста хора им омръзна това Uhlsport!Та каква марка според вас е най-добре?Аз мисля,че най-добре ще е да са Puma понеже ако са примерно Adidas ще са досущ еднакви с тези на Литекс,а пък за Nike се сещам,че при един от периодите на Стойчо играхме с такива и не ме впечатляваха много...
Адидаса на Литекс да не мислиш,че са оригинални-

Няма такъв като техния модел-приличат ми на тези от Илиянци-

Иначе като гледах вчера Валенсия-много ми хареса техния модел на Капа-със стилизиран прилеп!!!
Иначе Адидас,Найк или Пума също са варианти!

- delqnski47
- Контакти:
Твърдо зад Adidas!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.