Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Откъде дойдоха 19 милона за година и половина

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2014 21:34

1982 написа:Делянски, абе трий ги тея мизерници сини, дето ми пускат цитати от кенефа "7 дни лъжи и помия", стига вече са срали тук, мръсните мизерници и клошари.

Форумът е свободен и всеки има право да си изкаже мнението ,при условие че не съдържа говеда,прасета,реклами и тем подобни.
Няма как да поставяме цензура на нещо,само щот ''не ни харесва''.Дотук с този проблем.Ако има нещо - на ЛС,а не в темата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 дек 2014 23:06

Ако повечето бяхте следили внимтелно събитията около ЦСКА щяхте да знаете отговора.

Напомням го на всички нещастници и предлагам темата да се заключи.

Томов във три интервюта го каза ясно- "Клубът се финансира от акционерите основно. Имаме и някои приходи от трансфери Мболи и Чочев." Преди време имаше едно съобщение във връзка с попълването на капитала от1 400000лв. Тези пари бяха осигурени от Стивън Ло като същия каза, че и в бъдеще ще сътрудничи с ЦСКА. За това новата емисия ще бъде считана за успешна заради внесения изцяло капитал тогава. За най- любопитните препоръчвам да прочетат проспекта на дружеството преди новата емисия. Там ще видите точните цифри за състоянието на ЦСКА.

Така или иначе клубът се управлява доста успешно на фона на пернишките изроди.Мониторинга от УЕФА го показва движат се в график изплащането на задълженията.Отделно текущите разходи се покриват с малко закъснение. Осигурен е 40 дневен лагер в Турция.Отделно се чакат кинти от Мерсин и от Селтик защото ще купуват Тонев от Астън Вила.Кукоч се продава сигурно за другите не знам.Така или - иначе имаме футболисти от които ще дойдат приходи.Дали сега ,дали на лято няма значение.

Докато в Подуяне са толкова отчаяни ,че се опитват да продават малолетни защото за мъжете единствената сериозна оферта беше 50 000 евро за Бедоя и Аниете от Беларус вкупом.
Да не забравяме ,че след Нова година ще трябва да се плаща на ГБС.Колко бързо тече това време! :mrgreen:

Micho

Мнениеот Micho » 23 дек 2014 01:02

delqnski47 написа:
1982 написа:Делянски, абе трий ги тея мизерници сини, дето ми пускат цитати от кенефа "7 дни лъжи и помия", стига вече са срали тук, мръсните мизерници и клошари.

Форумът е свободен и всеки има право да си изкаже мнението ,при условие че не съдържа говеда,прасета,реклами и тем подобни.
Няма как да поставяме цензура на нещо,само щот ''не ни харесва''.Дотук с този проблем.Ако има нещо - на ЛС,а не в темата.

Tи пък голям демократ се извъди...

В техния подфорум трият наред "неудобни" мнения, дори да са на 100% по правилата. В нашия подфорум ги оставяте на воля да го превръщат в кенеф и обор, и постоянно да с*рат тук.

Да я таковам и демокрацията, дето важи само за едни, а за други не важи.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 дек 2014 14:16

delqnski47 написа:

Да де ,ама не считаш ли,че може да има провокации и без нецензурни изрази,да не говориме,че след мача с „Морето“,тука имаше двама -трима откровени помияри,техни фенове,заради,които аз отнесох банче за една седмица,а те оцеляха :( Айде некой от нас да се опита ,да напише нещо в същия дух,в който пишат подУЯнци,тука,в техния форум и да видиме дали мнението му ще оцелее,камо ли да пускаме там теми :o !Никой не говори за цензура ,а за реципрочни мерки,така ще се намали напрежението,поне според мен!Някак си не върви едните да си развяват байрака и да си правят каквото си искат(както го правят и във футбола-какъвто отбора и ръководството,такива и феновете),а другите да си мълчат и да се правят,че им е все тая и при по -рязък отговор да им трият мненията-не е справедливо :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 дек 2014 14:43

Red joker написа:
delqnski47 написа:

Да де ,ама не считаш ли,че може да има провокации и без нецензурни изрази,да не говориме,че след мача с „Морето“,тука имаше двама -трима откровени помияри,техни фенове,заради,които аз отнесох банче за една седмица,а те оцеляха :( Айде некой от нас да се опита ,да напише нещо в същия дух,в който пишат подУЯнци,тука,в техния форум и да видиме дали мнението му ще оцелее,камо ли да пускаме там теми :o !Никой не говори за цензура ,а за реципрочни мерки,така ще се намали напрежението,поне според мен!Някак си не върви едните да си развяват байрака и да си правят каквото си искат(както го правят и във футбола-какъвто отбора и ръководството,такива и феновете),а другите да си мълчат и да се правят,че им е все тая и при по -рязък отговор да им трият мненията-не е справедливо :!:

[offtopic]Този спор се води неведнъж. Разберете, че там има други модератори, които мисля по различен начин. За мен и колегите от подфорум ЦСКА това е правилния начин. Ти си прецени кой действа по по-добрия и интелигентен начин.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 дек 2014 16:38

Как действа, Мистрет?

Знаеш ли как действа вашия дружелюбен и изчаквателен тон?!

Действа, че не издържам да им чета провокациите, намятвам им майните и изяждам 2 седмичен бан. Е така ви действат методите за миролюбие и изчакване в глуха позиция.

Дойде ми до гуша от ":mrgreen: " след като са изсрали провокацията си.

В другите форуми имало други модератори - това ни е ясно на нас, а питай тия дето провокират тука дали оценяват вашето благоприличие откъм цензура на различното мнение?! Дреме им на шапките...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 дек 2014 18:50

[offtopic]Като нещо не ви харесва - докладвайте.Много е лесно,ефективно и здравословно,ако искате го наречете.И ние можем да пропуснем нещо или да допуснем грешка.Ако се почувствате ощетени - оплачете се.Но се оплачете навреме,а не сега.Изяли сте БАН - ок.Пишете ми на мен.Може и на другите червени колеги също.При първа възможност ще ви отговорим.По този начин вие ни съдействате и ни правите работата много по лесна.
Както и да е,стига сме спамили.Ако има нещо още - пишете на ЛС.Това от мен.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 дек 2014 20:04

[offtopic]Въобще няма какво да се спори...В подфорума на ЦСКА пишат предимно...левскари. Това говори достатъчно.
И каквото и да си говорим нашите модератори имат вина, ама няма смисъл от спорове..То се вижда, скоро тук ще пишат само левскари, кренвирши и тем подобни...Ще си пускат теми, ще си ни псуват и какво ли не, пък вие продължавайте да бъдете толерантни с тая сган.
Честит ми бан за думата "кренвирш"...Нали и за това се банва...1982 може да каже :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 24 дек 2014 23:03

Оплачете се... :lol: На кой ? На Армеснкия или на Хисарския поп ? Уж един форум,а не се мери с еднакъв аршин.

Весели празници! САМО 1948

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 дек 2014 12:42

Ама самия факт, че тази тема продължава да съществува говори колко сбъркано мислите за "свободата на словото във форум ЦСКА"...

Върни се в “ЦСКА”