delqnski47 написа:1982 написа:Делянски, абе трий ги тея мизерници сини, дето ми пускат цитати от кенефа "7 дни лъжи и помия", стига вече са срали тук, мръсните мизерници и клошари.
Форумът е свободен и всеки има право да си изкаже мнението ,при условие че не съдържа говеда,прасета,реклами и тем подобни.
Няма как да поставяме цензура на нещо,само щот ''не ни харесва''.Дотук с този проблем.Ако има нещо - на ЛС,а не в темата.
Да де ,ама не считаш ли,че може да има провокации и без нецензурни изрази,да не говориме,че след мача с „Морето“,тука имаше двама -трима откровени помияри,техни фенове,заради,които аз отнесох банче за една седмица,а те оцеляха

Айде некой от нас да се опита ,да напише нещо в същия дух,в който пишат подУЯнци,тука,в техния форум и да видиме дали мнението му ще оцелее,камо ли да пускаме там теми

!Никой не говори за цензура ,а за реципрочни мерки,така ще се намали напрежението,поне според мен!Някак си не върви едните да си развяват байрака и да си правят каквото си искат(както го правят и във футбола-какъвто отбора и ръководството,такива и феновете),а другите да си мълчат и да се правят,че им е все тая и при по -рязък отговор да им трият мненията-не е справедливо