На запад ако сте забелязали, когато някой футболист направи шпагат и изрови чим след това се връща и си го слага на мястото.
Този чим се беше откъртил, вратаря на морето ако беше хитър щеше да го е видял и утъпкал все пак беше пред него.
Относно терена за тия условия качеството му е досто добро. Учудвам се, че на литекс им е много зле терена въпреки, че скоро ремонтираха.
XIX кръг: ЦСКА - Черно море 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XIX кръг: ЦСКА - Черно море 3:1
Нека споделя с вас моето скромно мнение - Жоаким отпусне ли се и тръгне ли му играта ще опъне доста мрежи.
Буш, Жоаким, Стивън Сънди, Тони Силва, Жоао Фелипе, Марин Оршулич - не знам кой е виновникът тези футболисти да са в ЦСКА, но определено са отлични попълнения за един затруднен финансово клуб. След техните продажби този отбор ще бъде много добре инжектиран с жизнено важни ресурси.
Буш, Жоаким, Стивън Сънди, Тони Силва, Жоао Фелипе, Марин Оршулич - не знам кой е виновникът тези футболисти да са в ЦСКА, но определено са отлични попълнения за един затруднен финансово клуб. След техните продажби този отбор ще бъде много добре инжектиран с жизнено важни ресурси.
Йешак написа:Нека споделя с вас моето скромно мнение - Жоаким отпусне ли се и тръгне ли му играта ще опъне доста мрежи.
Кой е виновникът ли? "Комисионера" е виновникът, а тези всичките футболисти бяха обявени за ментета на първия ден от специалистите из форумите, поредните "португалски" ментета на Стойчо лошия комисионер...
- mistreated
- Контакти:
Venko123 написа:Йешак написа:Нека споделя с вас моето скромно мнение - Жоаким отпусне ли се и тръгне ли му играта ще опъне доста мрежи.
Кой е виновникът ли? "Комисионера" е виновникът, а тези всичките футболисти бяха обявени за ментета на първия ден от специалистите из форумите, поредните "португалски" ментета на Стойчо лошия комисионер...
Не само по форумите, а по всички медии...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
1982 написа:Смешно подуянче, я ми кажи тази есен колко дузпи бяха отсъдени за Левски и колко за ЦСКА, щом се осмеляваш да говориш за съдиите ??
За нас беше дадена едва 1 дузпа.
За Левски - 2 дузпи в Дупница, дузпа срещу Черно море в София, дузпа срещу Славия, дузпа срещу Монтана ..... не си ли малко нагъл ??!
Като си говорим за аванти...спомнете си вашата от 2012, за спасяване на титлата

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cWdAOMt45Ts[/youtube]
висша математика:31 ≠ 4 

- mistreated
- Контакти:
ELFen написа:1982 написа:Смешно подуянче, я ми кажи тази есен колко дузпи бяха отсъдени за Левски и колко за ЦСКА, щом се осмеляваш да говориш за съдиите ??
За нас беше дадена едва 1 дузпа.
За Левски - 2 дузпи в Дупница, дузпа срещу Черно море в София, дузпа срещу Славия, дузпа срещу Монтана ..... не си ли малко нагъл ??!
Като си говорим за аванти...спомнете си вашата от 2012, за спасяване на титлата! Ще съм благодарен , ако на някого му е известно за какво е дадена тази дуЗпа...че и Чвора я хвана
...като се свикне така - трудно се отвиква ....
![]()
А като си тръгнал да връщаш 2 години и половина назад, защо не върнеш и мача с Левски от същия сезон, когато не ни дадоха 2 дузпи? Защо не покажеш и каква дузпа беше спестена срещу вас в мача ви срещу Литекс, като домакини същия полусезон? Как точно фенове на Лудогорец смеят гък да кажат за съдийство???
mistreated написа:ELFen написа:Като си говорим за аванти...спомнете си вашата от 2012, за спасяване на титлата! Ще съм благодарен , ако на някого му е известно за какво е дадена тази дуЗпа...че и Чвора я хвана
...като се свикне така - трудно се отвиква ....
![]()
А като си тръгнал да връщаш 2 години и половина назад, защо не върнеш и мача с Левски от същия сезон, когато не ни дадоха 2 дузпи? Защо не покажеш и каква дузпа беше спестена срещу вас в мача ви срещу Литекс, като домакини същия полусезон? Как точно фенове на Лудогорец смеят гък да кажат за съдийство???
Коментара е единствено: При вас съдийското рамо е от 70 години, а ние сме още "зелени" /всякак погледнато/!!! Едва ли има фен ,който се гордее от подпиранията към отбора му /в това число и аз/и просто припомням части от "историята", която все ви е в устата, но изтъквате от нея само положителните моменти, а тя е многообразна и откъм негативи

висша математика:31 ≠ 4 

- mistreated
- Контакти:
ELFen написа:Коментара е единствено: При вас съдийското рамо е от 70 години, а ние сме още "зелени" /всякак погледнато/!!! Едва ли има фен ,който се гордее от подпиранията към отбора му /в това число и аз/и просто припомням части от "историята", която все ви е в устата, но изтъквате от нея само положителните моменти, а тя е многообразна и откъм негативи![]()
А ти не осъзна ли, че колегата коментираше ситуацията през този сезон и видните съдийски тесли срещу ЦСКА? Ако някой може да направи клип колко недадени дузпи (очевидни такива) за ЦСКА и колко спестени картони (очевидни) за Лудогорец има през тази есен, свят ще ти се завие. Убеден съм!
10 годишен сопол тръгнал да обяснява как 70 години сме били със съдийско рамо
Само един промит мозък от Герена може да каже такова нещо, по какви начини ни режеха преди години не е за приказване...само ще спомена наказанието на Джевизов през 80те, а тоталната съдийска сеч срещу нас през 90те няма смисъл да я коментирам.

Само един промит мозък от Герена може да каже такова нещо, по какви начини ни режеха преди години не е за приказване...само ще спомена наказанието на Джевизов през 80те, а тоталната съдийска сеч срещу нас през 90те няма смисъл да я коментирам.
Venko123 написа:10 годишен сопол тръгнал да обяснява как 70 години сме били със съдийско рамо![]()
![]()
![]()
Даже и те станаха по симпатични и умерени в изказванията си от Ферхундетата