И колкото по- бързо го продадат/подарят толкова по-добре.
Той е малка “маймунка” , която ще провали отбора.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
madghoul написа:Mi toq idva ot Bero,a ina4e ne go znam kva nacionalnost e.A ina4e Karadjov igrae li oshte v cska?Toi e mlad ama sum go gledal vednaj,dvapati i e dosta adekvaten
POPCORN написа:Здравейте!Исках да ви попитам според вас този посредствен вратр има ли място в ЦСКА?Отначалото на първенстото всеки мач ме е страх да не направи някой тъпа и глупава грешка!Никога не се намесва както трябва.Не си спомням даже да е спасил едно опастно полужение!За мене този вратар няма място в ЦСКА!Даже гледах днеска второто поувреме и гледам защитниците не искат да му връщат топката, защото ги е страх и чистят !Дано да се махне колкото може по-бързо!Той и Маркиниос за мене е супер слаби!
j0rka7a_199 написа:madghoul написа:Mi toq idva ot Bero,a ina4e ne go znam kva nacionalnost e.A ina4e Karadjov igrae li oshte v cska?Toi e mlad ama sum go gledal vednaj,dvapati i e dosta adekvaten
Да играе в ЦСКА и на мача с вас седеше зад мен и като вкарахте гол той каза че колкото и да е неопитен няма да направи такава грешка и аз бях пуснал една такава тема и ти почна да псуваш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта