БеконоВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ruzev
Контакти:

Re: БеконоВ

Мнениеот ruzev » 08 ное 2008 21:13

Да им се чуди човек защо го взеха навремето от Берое.
И колкото по- бързо го продадат/подарят толкова по-добре.
Той е малка “маймунка” , която ще провали отбора. :twisted:

Потребителски аватар
j0rka7a_199

Мнениеот j0rka7a_199 » 08 ное 2008 23:06

madghoul написа:Mi toq idva ot Bero,a ina4e ne go znam kva nacionalnost e.A ina4e Karadjov igrae li oshte v cska?Toi e mlad ama sum go gledal vednaj,dvapati i e dosta adekvaten ;)

Да играе в ЦСКА и на мача с вас седеше зад мен и като вкарахте гол той каза че колкото и да е неопитен няма да направи такава грешка и аз бях пуснал една такава тема и ти почна да псуваш
----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 09 ное 2008 09:47

POPCORN написа:Здравейте!Исках да ви попитам според вас този посредствен вратр има ли място в ЦСКА?Отначалото на първенстото всеки мач ме е страх да не направи някой тъпа и глупава грешка!Никога не се намесва както трябва.Не си спомням даже да е спасил едно опастно полужение!За мене този вратар няма място в ЦСКА!Даже гледах днеска второто поувреме и гледам защитниците не искат да му връщат топката, защото ги е страх и чистят !Дано да се махне колкото може по-бързо!Той и Маркиниос за мене е супер слаби!

ПОП КОРН ЗАПАЗЕТЕ ЛИМОНКАТА БЕКОНО ЗА МАЧА С ЛОКО СФ ПЪК СЛЕД ТОВА НА КЛЬОНА,ИНАЧЕ ЩЕНИ Е ПО ТРУДНО ДА ПОБЕДИМ ХА ХА ХА ХА ХА ;) :) :D :) :D ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 09 ное 2008 10:20

j0rka7a_199 написа:
madghoul написа:Mi toq idva ot Bero,a ina4e ne go znam kva nacionalnost e.A ina4e Karadjov igrae li oshte v cska?Toi e mlad ama sum go gledal vednaj,dvapati i e dosta adekvaten ;)

Да играе в ЦСКА и на мача с вас седеше зад мен и като вкарахте гол той каза че колкото и да е неопитен няма да направи такава грешка и аз бях пуснал една такава тема и ти почна да псуваш

ne obijdai Apostola be izvita opa64ice

Върни се в “ЦСКА”