ЦСКА-Черно море 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: ЦСКА-Черно море 1:1

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 ное 2008 17:01

delqnski47 написа:Шампионът ЦСКА загуби първите си точки на ''Армията''!
Жалко но какво толкова!Не може постоянно да мачкаме нали!!!По нататък като се намери спонсор и собсвеник ще мачкаме на ред!Са просто трябва да задържим първото си място! ;)

Абе като кажете: "мачкаме" направо избивате рибата....какво мачка цска ? далеч съм от идеята да се подигравам и заяждам, че още утре всичко може да ми се върне с лихвите, но хайде гледайте малко по реално на нещата...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

this_aster
Контакти:

Мнениеот this_aster » 08 ное 2008 17:04

СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цС*ка - В група!!! :P

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 ное 2008 17:10

THE G.A.M.E написа:
delqnski47 написа:Шампионът ЦСКА загуби първите си точки на ''Армията''!
Жалко но какво толкова!Не може постоянно да мачкаме нали!!!По нататък като се намери спонсор и собсвеник ще мачкаме на ред!Са просто трябва да задържим първото си място! ;)

Абе като кажете: "мачкаме" направо избивате рибата....какво мачка цска ? далеч съм от идеята да се подигравам и заяждам, че още утре всичко може да ми се върне с лихвите, но хайде гледайте малко по реално на нещата...

Ама пък и вие ,като се хванете за некоя думичка и си направите цяла тема. Какво толкова е казал? Вместо, че "биеме" до сега на Армията е казал , че "мачкаме". Какво толкова се впрягаш, голема работа.

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 08 ное 2008 17:12

Авторът на темата ще поясни ли кога Цецка са "мачкали" през тоя сезон, че нещо не си спомням? :lol: :o Дори не сте вкарвали 3 гола в един мач до този момент. Не се надценявайте така.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 ное 2008 17:16

novnik написа:Авторът на темата ще поясни ли кога Цецка са "мачкали" през тоя сезон, че нещо не си спомням? :lol: :o Дори не сте вкарвали 3 гола в един мач до този момент. Не се надценявайте така.

И на теб ли да обяснявам, че става въпрос за мачовете на "Армията", и че до сега не сме губили точка за тоя шампионат.

KZL4LIFE
Контакти:

Мнениеот KZL4LIFE » 08 ное 2008 17:20

Глупаво говедо, достатъчно е да видим класирането за да разберем кой мачка най-много. Футболистите на ЦСКА бяха разпродадени и клуба се намира в кризистно състояние, но продължава да е номер 1. Ето това означава да мачкаш и да си първи по закон! Малоумни фенове на Лецка с лопата да ги ринеш! Ами ако имахме спонсор? Пари за привличането на опитни и класни футболисти, които да вдъхнат стимул в юношите ни? Ами ако бяхме толкова стабилно финансирани и спокойни за бъдещето си тогава представяш ли си за какво мачкане щеше да става въпрос? Вие трябва да сте безкрайно благодарни, че ЦСКА от години не е случил на ръководство, чифути скапани! И с това коментара ми по темата се изчерпва, говедата ще си мучат на умряло както винаги, такива подуенски отрепки освен да ги сочиш с пръст по посинелите от евроебане задници и да им се смееш няма какво друго да сториш! Колко жалко е да си лефскар ...
АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 ное 2008 17:22

Резултата си е добър, но имайки предвид изпуснатите точки в предните мачове, трябваше да търсим победата, а не да се примиряваме с Х. Лично аз не съм доволен! :(

tezei

Мнениеот tezei » 08 ное 2008 17:24

KZL4LIFE написа:chorbata3, предусещам, че ти си онзи СинТор от снощи. :lol:

За мача какво да кажа ... ударихме две греди и не ни свиреха чиста дузпа за игра с ръка. Ако при такова положение еклерите твърдят, че са ни изтървали да вземат да се гръмнат. :lol: Ако имали още 5-6 минути - ами щяхте да имате ако треньора ви не беше направил онези две смени, а вратаря не беше бавил. :roll: Затова не се оплаквайте. А говедата да не се радват, защото точно в мача им срещу морето им свириха две дузпи една след друга. Предпочитам такова равенство, отколкото типична ваша мижава победа с любезното участие на съдията.

Толкова много ъглови имахме и не се възползвахме от нито един - срамота! И на онзи трябваше да му се покаже директен червен картон за нарушението срещу Гари без топка...

Хей, смешник, какви ъглови, каква дузпа?! Истината е, че сте пародии!!! Радвайте се, че не участвахте тази година в турнирите, защото си представям и вие каква трагедия щяхте да бъдете!!! Айде, честита точка - извоювахте си я!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 ное 2008 17:35

SME6NO E DA SE GOVORI ZA DUZPA-NA MILEN PETKOV RYKATA BE SVITA V LAKYTA PLYTNO KYM TQLOTO I TOPKATA BE PO POSOKA NA CENTYRA NA IGRI6TETO,A NE KYM VRATATA NA 4ERNO MORE!! PREDI TOVA NIKOI NE VIDQ ,4E PYRVIQT UDAR KYM VRATATA NA 4ERNO MORE BE OTBIT S RYKA OT IGRA4 NA CSKA ,A SYDIQTA NE SVIRI FAL V POLZA NA MORQCITE!!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 ное 2008 17:36

tezei написа:За мача какво да кажа ... ударихме две греди и не ни свиреха чиста дузпа за игра с ръка. Хей, смешник, какви ъглови, каква дузпа?! Истината е, че сте пародии!!! Радвайте се, че не участвахте тази година в турнирите, защото си представям и вие каква трагедия щяхте да бъдете!!! Айде, честита точка - извоювахте си я!!!

Ей, от злоба вече започнахте да бъркате понятията. Човека е написал "ГРЕДИ" а не "ъглови". А що се отнася до турнирите, радваме се, но не че не сме участвали, а защото участвахте вие.

Върни се в “ЦСКА”