XVII кръг: Марек - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: XVII кръг: Марек - ЦСКА

Мнениеот Teo » 30 ное 2014 18:17

Може ли тая кочина да вземе лиценз бе... как може да се играе футбол на тая шибана нива?!!?!?!?
ДОКОГА такива отбори ще получават шанс за изява, като нямат дори нормален терен???!?!?

Направо съм потресен в момента... :idea:

Ние дузпа не сме били от март месец.... как да вкараме?!?!?!?!

На копитата им дадоха 5 дузпи само и само се върнат в мача :idea:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 30 ное 2014 18:18

GOLEADOR написа:
Red joker написа:Само,че в твоя край и в частност,в твоя град,футболът никога не е имал корени ;) :idea: :!:

Лудогорец е изкуствено създаден отбор.Махне ли се от там Домуса,ГМО-то потъва.Край!Финито?Енд!

Да направят стадиона и базата , и да върви където иска ;) . Ние нямаме амбиции да сме гранд ;)

matrix
Контакти:

Мнениеот matrix » 30 ное 2014 18:18

GOLEADOR написа:
matrix написа:Осъзнавам че на умряло куче нож не е хубаво да се вади ама.. напоследък Левски поне показват някаква чест и трезва мисъл, Стойчо обаче и надрусаните чорбета тотално са се побъркали. Значи платено било на Марек да играе силно, а според тях какво трябва да стане, щом ЦСКА е там Марек да легнат и да умрат. Във всяко първенство се случва последния да бие първия, но тук ако стане значи има заговор. Едно ще ви кажа господа червени нещастници, дали Лудогорец е подкрепян или не не знам в българското първенство, знам обаче че играе равностойно с редица европейски грандове, а вие отпадате от все по нечувани отбори. Ето там си личи кой и как е станал шампион. На вас и смешния ви тренерчо тройчо пожелавам успешно психиатрично лечение :)

Равенствата с Мура и Зимбру много ни тежат,но развитието на отбора в тогава бе на такова ниво,което позволи тези тимове да се докопат до равен.С обиграване на отбора ние ставаяме все по-силни и за това сме на първо място.За Лудите ,признавам,че ги бях отписал след равенствата им с Дюделанж,Партизан и загубата им в Букуреш,но те успяха някак си да стигнат до мачове в групите на ШЛ.Но това им участие не ги оправдава да купуват мачове.Дупнишкото хоро което изиграха е срам за българският футбол!

То защото вашето надупване на Локо София да ги спасите за сметка на Ботев Враца беше изпълнено с чест... не ми говори глупости.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 ное 2014 18:20

Абе Томов да успее с акциите и да даде клуба на феновете,пък ти ми говори кой е създаден изкуствено и кой не!Ние да си вземем клуба и повече да не зависим от никой,а вие треперете да не ви напусне Домуса,че ще ритате в долните дивизии на републиката!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 30 ное 2014 18:20

GOLEADOR написа:
Red joker написа:Само,че в твоя край и в частност,в твоя град,футболът никога не е имал корени ;) :idea: :!:

Лудогорец е изкуствено създаден отбор.Махне ли се от там Домуса,ГМО-то потъва.Край!Финито?Енд!

Абе стига с това изкуствено създаден отбор. :evil: Вас как ви създадоха-естествено?Ненормална работа!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2014 18:21

GOLEADOR написа:

А вие сте поникнали по най-естествен начин, след първият пролетен дъжд през 1948-а :mrgreen:
Като ги заръсите едни клишета, и това уж зрели хора!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 ное 2014 18:21

Няколко думи по повод изказването на старши треньора на ЦСКА.

Според треньора на столичани, домакините са били "или презобили, или стимулирани с пари отнякъде".

"До нас стигат много сигнали за стимули от трета страна за съперниците ни. Днес домакините играха така, сякаш или са презобили, или са им платили нещо, не знам. БФС трябва да се заеме с комисиите си и трябва да провери дали има такова нещо, защото всичко вече се подчинява на една кауза."

"Не обичам да коментирам играта на съперника, но защо Марек не играха така срещу Лудогорец, както срещу нас и Левски? Но този шампионат ще бъде по-жесток, защото ние няма да си мълчим. Започнахме с клипчета и ще продължим."

Моето мнение:

1. Такава стилистика на старши треньор на ЦСКА, след мач срещу изпадащ отбор, е срамна;
2. Абсурдно е да се протестира, че отбор "Х" не ти е полегнал в мача;
3. "Сигналите" за стимулиране от трети отбори са нищо повече от слухове, до доказване на противното. Бъдете сигурни, че и аз съм чувал много неща. Включително свързани с последната размяна на реплики между "Армията" и представителите на "рекламните лица на българските кренвирши и лютеница" за атака с пачки по посока Дупница. Ако щете - за конкуренция. И какво, като съм чувал?;
4. Подобно говорене, при по-злонамерено поведение на ръководството на съперника, незабавно може да увеличи броя с едно на делата срещу ЦСКА, респективно срещу старши треньора на най-успелия български клуб;
5. АКО ЩЕ ИМА ТАКОВА ПИСКАНЕ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТАКОВА ИГРОВО ПОВЕДЕНИЕ СРЕЩУ ИЗПАДАЩ ОТБОР, ТО ЗА КАКВА ЕВРОПА ГОВОРИМ И ЗА КАКВА ШАМПИОНСКА ЛИГА? ОПРАВДАНИЕТО ЗА СКОРО СГЛОБЕН ОТБОР НЕ СЕ ПРИЕМА, ДОКОЛКОТО СА ЗАЯВЕНИ ЯСНО ШАМПИОНСКИ АМБИЦИИ В АРМЕЙСКИЯ КЛУБ. СЛЕДОВАТЕЛНО Е НАПРАВЕНА ТОЧНА СПОРТНО-ТЕХНИЧЕСКА ОЦЕНКА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ОТБОРА. КОЙТО ВСЪЩНОСТ, ДО МОМЕНТА, Е ЕДИНСТВЕН КОНКУРЕНТЕН ЗА ТИТЛАТА. И ТОВА ДОБРЕ. ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЦСКА.

А КАКВО БИ СЕ СЛУЧИЛО СЛЕД ЕДНА ТИТЛА, НЕ БИХ СЕ НАЕЛ ДА ПРОГНОЗИРАМ.

И нещо за парите. Играчите на Марек, в случаите, когато получат заплата, взмат общо, колкото един от най-добре платените в ЦСКА с неговите траншове и бонуси. Ако бъдем прецизни в сметките, може да се окаже, че и по-малко.

http://www.prosport.bg/news/38730/%D0%97%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC

Полковника пак е казал всичко по темата . Просто няма какво повече да се добави .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 30 ное 2014 18:23

Teo написа:Може ли тая кочина да вземе лиценз бе... как може да се играе футбол на тая шибана нива?!!?!?!?
ДОКОГА такива отбори ще получават шанс за изява, като нямат дори нормален терен???!?!?

Направо съм потресен в момента... :idea:

Ние дузпа не сме били от март месец.... как да вкараме?!?!?!?!

На копитата им дадоха 5 дузпи само и само се върнат в мача :idea:

Що?Не си ли бяхте като у дома :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 ное 2014 18:23

matrix написа:То защото вашето надупване на Локо София да ги спасите за сметка на Ботев Враца беше изпълнено с чест... не ми говори глупости.

Титан е зло което не го пожелавам и на най-големия си враг.Нашата борба с тях е и заради тези изпълнения на отбора.Това е разликата между феновете на ЦСКА и тези на Левски или Лудогорец.Борим се с тях.Ние не искаме мутри и тарикати начело на отбора и не ги защитаваме!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2014 18:24

GOLEADOR написа:Абе Томов да успее с акциите и да даде клуба на феновете,пък ти ми говори кой е създаден изкуствено и кой не!Ние да си вземем клуба и повече да не зависим от никой,а вие треперете да не ви напусне Домуса,че ще ритате в долните дивизии на републиката!

Ти наистина ли смяташ, че това с акциите е за да се даде отборът на феновете? Че той, ако иска това, може да го направи и със сегашните акции!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”