k20dan4o написа:Реалните положения в мача бяха две на две и нищо повече - за вас след две центрирания на Апата и на Тунчев, а за нас на Мисиджан и на Ешпиньо в последната минута. Това че сте контролирали мача, че сте владеели повече топката нищо не означава. Масово пишете че сте ни смачкали, че сме нямали положения, пък вие сте изтървали няколко гола. Гледайте малко по-реално на нещата, тази еуфория ви е замъглило малко мисленето. Мача беше грозен, интригата и "войната" продължава.
Ще използвам заключението ти, за да кажа и моето мнение за мача. Нямам идея кой Ви направи такива, че дори за Вас вече мачовете са война (сложените от теб кавички не променят смисъла)!!! Не - имам, но това едва ли ще го осъзнаете. Стара българска поговорка гласи "Дай на един простак власт (и пари) и му гледай сеира". Браво на човека преди мен, който много точно посочи изродената визия на един симпатичен в началото си отбор. От онези, които дойдоха на Армията преди 3 години и въпреки че им бе отменен редовен гол съумяха за 5 минути да изравнят за 2-2 са останали само Домусчиев и Петричев... и противната им визия за футбол. Много жалко, че именно по такъв начин Лудогорец отблъсква и онези нормални хора, които бяха на мачовете им с Лацио и Валенсия. Когато сам си режеш клона на който стоиш, няма оправдание за глупостта ти след падането!
След толкова много административни простотии преди мача какво ни остана - остана да видим точно това!
Как от БФС да ме убедят, че мислят за футбола (а не само за лудогорския) след като с всичките си действия настройват обществеността в конфронтация? Защо им беше да насрочват мача за петък в почти работно време? Защо им беше да се правят на принципни, при все че други 5 мача може да се променят?
http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... id=1097949Защо след като вече са уж принципни се наведоха под тежестта на корабната мачта?
http://www.novsport.com/news1251221_1003.htmlЗа историите покрай съдиите няма смисъл да се говори. Няма лошо да си принципен, но когато си наказал в началото на сезона съдия, след като си признал, че той с решенията си е допринесъл за крайния резултат във финала за суперкупата, е абсолютно недостойно да го сложиш да свири мач между облагодетелствалия се от него отбор и водача в А група в борбата за титлата. Просто е нагло! Най-правилното решение бе жребия. Как Таско Тасков се озова в него, след като той ръководи предишния мач на ЦСКА с Хасково също е въпрос.
А иначе - мача си струваше. Публиката напълни стадиона и показа на онези с прическите, че футбола е за хората. Създаде се прекрасна атмосфера - точно като за голям мач. И всичко започна прекрасно... до 15тата минута. След като Тасков се осмили да покаже заслужен червен картон на Мисиджан, ВОЙНАТА започна. Дяков почти го нашамари в една от поредните разправии и не последва нищо, Моци продължи да се чувства като супермена, възхваляван от Сокачев... отново нищо. Данчо Минев си е Данчо Минев - ако има нормален фен който да обясни защо този човек получи жълт картон чак 88мата минута да се обади. Дойде ред и на Кейсара - ритник след спряла игра пред делегата и съдийския наблюдател и само жълт картон!!! Изнервената обстановка предизвика поредица от нарушения в двете посоки, които неминуемо развалиха мача. А след средния пръст към Сектор В от голмайстора на Лудогорец последва и замерване с камък... Отвратителна родна картинка!!!
1-1 е може би заслужен резултат, битката за титлата продължава - очевидно и омразата сред феновете. Не е обаснимо по друг начин поведението във форумите на онези, които смятат, че червения картон на Мисиджан е незаслужен, че този на Маркиньос - също, че поведението на Кейсара е удар с топката!!! Няма логика.
Както и да е - дано страстите поотихнат, дано онези, които се борят за титлата го правят по един малко по-честен и културен начин, дано онези в борбата между първата и втората половина на таблицата се съсредоточат в тяхната си битка, а не в чуждите... и дано ТИКВИТЕ ОТ БФС - ДАЛИ С ГЕЛ, ДАЛИ С ПЕРУКА, ДАЛИ ПЛЕШИВИ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ПРОБЛЕМИТЕ ПОЧВАТ ОТ ТЯХ!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН