Армейци, смачкайте "Каузата"!
Само Ботев Пловдив!
XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XVI кръг: ЦСКА - Лудогорец
boabbb написа:Ники Плешивото![]()
Тоя е ебаси бастуна
Ха честито !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
По - големи застраховки със съдията и мрънкане не бях виждал преди мач от много време, а може би и никога.
Само знам, че тия са ще се спечат само като видят ТОВА Е АРМИЯТА... и като от тунела ще им са свити коленете!!!
Не ви виждам как ще вземете мача Каузо.
ДОмуса избега, но си пусна връзките и са ще им свири човека които мрази ЦСКА в червата си...
ДОмуса избега, но си пусна връзките и са ще им свири човека които мрази ЦСКА в червата си...

Стойчо изпадна в съдийска истерия. Очаквам да ни победят.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Поздрави към администраторите за дисциплината ! 
...от мен 1:3 все пак !

...от мен 1:3 все пак !

висша математика:31 ≠ 4 

Teo написа:Само знам, че тия са ще се спечат само като видят ТОВА Е АРМИЯТА... и като от тунела ще им са свити коленете!!!
Марселиньо (един от онези, от които най-много Ви е страх) каза че няма да участва във войната на Стойчо, защото играе за удоволствие и за хората които са възложили надежди в него и обичат футбола!
Каза още, че мачът ще е важен, както са били предишните, а също така и, че ще го спечелим както и предишните!
Не каза нищо за съдията и неудобната дата и час на мача, а и въобще не се притесняваше от конспирации и заговори!
Много се надявам, че "армейците" като ревнат още от тунела на стадиона ще му се "изясни положението", ще му се огънат колената и ще затрепери от страх, че иначе голям пореден резил ги чака харизматичните от такива непукисти.
И с кого ще си води Стойчо войната, като ония идват като на разходка за уйкенда, вадят "тупалките", изтупват чувала и сокритце соблаго се връщат на "село".
......за пореден път..........
- dreben23
- Контакти:
Може смело да прозвучи, но мисля, че имаме силите да бием, без да ни отбележат гол. Въпреки че най-сериозните ни дефекти са ни в защитата, а и някои хора се погрижиха да станат още по-големи. На всяка цена трябва да победим, а и те ще са разсеяни малко за Ливърпул-златна възможност ни се отваря. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
volf написа:Teo написа:Само знам, че тия са ще се спечат само като видят ТОВА Е АРМИЯТА... и като от тунела ще им са свити коленете!!!
Марселиньо (един от онези, от които най-много Ви е страх) каза че няма да участва във войната на Стойчо, защото играе за удоволствие и за хората които са възложили надежди в него и обичат футбола!
Каза още, че мачът ще е важен, както са били предишните, а също така и, че ще го спечелим както и предишните!
Не каза нищо за съдията и неудобната дата и час на мача, а и въобще не се притесняваше от конспирации и заговори!
Много се надявам, че "армейците" като ревнат още от тунела на стадиона ще му се "изясни положението", ще му се огънат колената и ще затрепери от страх, че иначе голям пореден резил ги чака харизматичните от такива непукисти.
И с кого ще си води Стойчо войната, като ония идват като на разходка за уйкенда, вадят "тупалките", изтупват чувала и сокритце соблаго се връщат на "село".
......за пореден път..........
Кой е тоя Марселиньо бе магаричке ,та да е толкова страшен,да не би да ти е идола

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!