Old_death написа:Браво ! Намери се гърне и се търкули похлупака му . Ти сигурен ли си за кой мач и за коя ситуация става въпрос ? Според твоята логика каква е разликата между вода , сняг и лед ! Даже и да е имало вода и да говорим за един и същи случай , излиза , че за замеряне с вода трябва да има наказание , а за същото действие със сняг или с лед , не трябва !!!Явно четенето не ти е силата , защото ако бе свалил синята оптика , щеше да видиш , че в правилника се говори за предмет (ПРЕДМЕТ) ! Надявам се , че успя да прочетеш едрия шрифт . Разбирам чувствата ви към Стойчо . Може би и аз щях да изпитвам такива , ако ме пореха толкова редовно , но нямаше да ги показвам така явно . Ама много бързо ви зараснаха аналните рани , бе ! Толкова сте дебелооки , та чак и за лъжи ми говори ! А преди да наречеш някой лъжеш , отвори любимия си син сайт на Гонг . Копирал съм новината от там !
Мога да се съглася само и единствено с едно: Някои от правилниците на са формулирани добре и част от точките определено трябва да се пренапишат!
Сега, ти пробва да минеш с лъжата за празно пластмасово шише, но след като беше изловен, почваш да ме питаш дали съм сигурен за кой мач става въпрос. Добре, я ти кажи кой е пък този мач, след който има наказание за хвърлено
празно шише от вода по противников треньор?
Сетне пък реши, че "даже да е имало вода"

, то хвърлената бутилка е равносилно провинение на хвърлената
топка сняг. Лед на стадиона нямаше, температурите не го позволяваха, не продължавай да украсяваш!
Бърза справка с тълковния речник идва да покаже, че значението на думата "предмет" е, цитирам:
Всяко материално явление; вещ Айде да ми обясниш как сняг и топка от сняг може да се впише в тълкуванието? Ако се затрудняваш, обади се за помощ на оня красноармеец с аватар на Славия Прага, гледам че го раздава вещ по физика, особено що се отнася до движението и плътността на телата
Та в този ред на мисли, предмет биха били: Факла, камък, паве, запалка, бутилка с вода и т.н.
Факли на терена имаше, имаше и фенско нахлуване на пистата, както и летящи седалки по милиционерите! Ето това е проблемът и затова подлежим на строги санкции по правилник и закон! Поредното жленчене на Стойчо не е издържано в случая, колкото и да се опитвате да го изкарате мъченик.