XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА 0:3

Мнениеот Кировец » 27 окт 2014 21:41

Jr.Moraes написа:Интересно ми е ,защо Причиненко играе за дубъла ?Аз смятам ,че по нищо не отстъпва даже на Вальо,пък да не казвам,че споредмен е по-добър от Тунчев и Марин,камо ли пък Апостол,Супу....и натам кво беше

Всяко нещо с времето си. И на мен ми е интересно защо Майнц 05 мъчат Тоше Неделев в 3-та немска група при положение, че са пръснали 2 млн евра за него, ама явно всяко нещо си има обяснение както в спорта, така и в живота.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот шивача » 27 окт 2014 21:45

метро голдуин майер представя: "Видението на един слепец"

sin4ec написа:Значи тези 45 минути с Лц си бяха типично изпълнение на Херо. Само ме е яд, че не вкарахме 4-ти гол накрая от две чисти положения, щото тогава и второто щяхме да продължим и да ги пометем! При 3-1 второто пак беше тип Херо, и то логично-без никакво напрежение и пак две чисти пропуснати положения...случайният гол пообърка нещата, но дотам. Та идеята ми е-не знам кой ще е главнокомандващ нашата армия, за да знам какво да очаквам! :) Ако е Гонзо-ясно, в общи линии си го описал (с някои забележки)... Но ако е Херо, който и днес беше на Герена- не мога да знам какво ще предложи! Имай впредвид, че чисто тактически Херо е най-добрият и нестандартен тренер у нас. Тук обаче навлизаме в стратегическа уловка-Стойчо дефакто не знае срещу кого ще играе. Интересен казус, в събота ще видим...

И ся кой оноди от двамата маршали редник Младенов?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 окт 2014 21:45

За мен и Причиненко, и Оршулич са чудесни попълнения! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 окт 2014 21:52

Причиненко в началото с поне трима различни партньори в отбрана се представи отлично. Едно от малкото неща, за които съм си позволявал да критикувам Стойчо, може би е това, че в Разград остави украинеца резерва, въпреки че беше във форма, за да пусне възстановения Вальо и Тунчев. След това не знам дали Причиненко е играл зле в Монтана (нямах възможност даже по ТВ да гледам мача) или по друга причина не е предпочитан за титуляр в момента. Оршулич обаче ми прави добро впечатление, така че не бих казал, че съм недоволен, че играе. А и все пак е ставало въпрос, че на Причиненко титулярният му пост е опорен халф, докато Оршулич си е основно точно централен защитник, въпреки че всеки от тях играе и на другата позиция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XIII кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот Кировец » 27 окт 2014 22:00

шивача написа:метро голдуин майер представя: "Видението на един слепец"

sin4ec написа:Значи тези 45 минути с Лц си бяха типично изпълнение на Херо. Само ме е яд, че не вкарахме 4-ти гол накрая от две чисти положения, щото тогава и второто щяхме да продължим и да ги пометем! При 3-1 второто пак беше тип Херо, и то логично-без никакво напрежение и пак две чисти пропуснати положения...случайният гол пообърка нещата, но дотам. Та идеята ми е-не знам кой ще е главнокомандващ нашата армия, за да знам какво да очаквам! :) Ако е Гонзо-ясно, в общи линии си го описал (с някои забележки)... Но ако е Херо, който и днес беше на Герена- не мога да знам какво ще предложи! Имай впредвид, че чисто тактически Херо е най-добрият и нестандартен тренер у нас. Тук обаче навлизаме в стратегическа уловка-Стойчо дефакто не знае срещу кого ще играе. Интересен казус, в събота ще видим...

И ся кой оноди от двамата маршали редник Младенов?

:lol: Не разбирам какво е това обожествяване на Херо. Най-добрия тактик бил - с какво се е доказал пък тоя? Какво е спечелил в жалката си треньорска кариера? Тактици са Стойчо и Станимир С., тактик е Гочето. Херо е един налудничав маняк - фикс идеята, че той ще направи от нищото в Левски нещо. Но така ще я слушаме тази песен, докато не стъпи долу на терена и не загуби няколко мача. Аз не бих казал, че победа за Стойчо срещу Херо е някакво чудо невиждано и геройство. Всъщност той вече го направи - би Херо в Бургас - Тони Силва вкара с глава. И не го би с нещо друго, а с тактика. Бах това треньорско светило - Димитър Димитров. :|

vlado1914
Контакти:

Свастика в сектор "Г" по време на дербито!

Мнениеот vlado1914 » 27 окт 2014 22:05

http://www.livesport.bg/pyrvo-v-livespo ... 63565.html

Солидна глоба грози "армейския" клуб

Изминалото вечно дерби може да донесе сериозна финансова санкция на цнда. Причината - издигнат транспарант със свастика в сектор "Г", който бе запечатан от един от многото апарати националния стадион "Васил Левски".

LIVESPORT.BG се сдоби с фотосите, които би следвало да бъдат взети под внимание от ДК към БФС, която тепърва ще разисква инцидентите, съпътствали дербито.

Ако правилникът бъде спазен, то армейците трябва се изръсят солено за постъпката на част от привържениците си в сектор "Г".

Припомняме Ви, че заради същото изпълнение, ултрасите на Левски донесоха на "синия" клуб глоба от 37 500 лева.

Предстои да разберем какво ще последва от случилото се...

Да видим сега...

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Re: Свастика в сектор "Г" по време на дербито!

Мнениеот Red_Pride » 27 окт 2014 22:10

е нали сме комунисти бре,кви свастики :lol:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 окт 2014 22:11

Е покажи и снимките де :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

vlado1914
Контакти:

Мнениеот vlado1914 » 27 окт 2014 22:12

Има линк, там могат да се видят

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 27 окт 2014 22:12

Наше задължение, което не спазваме досега, е да пълним стадионите в цяла България.
А за домакинството с Разград, ако не сме 20 000 червени сърца на Армията, нищо не заслужаваме.[/quote]

Тази седмица всички на "Армията" ! Следващото гостуване в Хасково, момчетатата и момичетата от региона - Димитровград, Харманли, Свиленград, Кърджали, Пловдив, Първомай, Чирпан, трябва да напълнят поне три блока от хасковския стадион !

Върни се в “ЦСКА”