CTAHKO написа:peliforewer написа:Днес е понеделник и с учудване разбирам че във форума са се появили сини фенове,защото два дни ги нямаше никакви,лошото е че първи се показаха гугутките и примитивните.Та да си дойдем на темата ако аз ти направя една топка от мокър сняг и те трясна в главата зад рогата мога и да те убия,тези глупости как децата се мерили цяла зима можете да си ги разказвате помежду си, те са несериозни.Стойчо бил симулирал,той си следеше мача и когато нещо отзад го удря в главата най-нормално е инстиктивно да падне,това е човешко самосъхранение.Вие какво очаквате ,да се обърне и да каже ударете ме и отпред.Тук един каза че Гонзо бил голям мъж и никога нямало да падне от една снежна топка,искрено се разсмях,големия мъж Гонзо вече колко години пази гърба на Батков и през ден си сменя мнението за щяло и нещяло,докато "симуланта" Стойчо скочи на титаните и защити марката ЦСКА,после от анонимници за без пари направи отбор лидер в първенството.Стойчо Младенов и като футболист и като треньор е светлинни години напред пред Гонзо,а пък гугутката въобще не си заслужава да го коментирам,заради такива като него е простотията по стадионите в България.
Хайде, искам да ме убиеш със снежна топка с диаметър 10 сантиметра, хвърлена от 20 метраДай да видим как ще стане тази работа
![]()
![]()
Ти верно не си добре,тук не говорим дали ще го убие,а говорим за изненадваш удар в главата,каква ти е реакцията да се запазиш от други удари, и е нормално да паднеш,още повече че Младенов не може да знае какво го удря,може и фен да е зад него и да го удря с дърво.Не мога да разбера заблудените сини фенове,значи не е виновен този който мери треньора,а треньора че си позволил да падне вместо гордо да стои изправен и да е готов за още удари от хрисимите гугутки.Ами ако на някой олигофрен му скимне да сложи в снежната топка някой парче желязо,какво правим.