„Мирър”: Петима съдии пропуснаха игра с ръка на Стивън Кели
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: „Мирър”: Петима съдии пропуснаха игра с ръка на Стивън Кели
Естествено че играта трябва да забавлява хората но въпреки всичко дузпата беше чиста и със сигурност видяна поне от 2ма рефери! Което какво означава - че са решили, че играта е неволна...ема как така като топката лети към очертанията на вратата?!?!? С две думи колкото и да бъде спокоен човек е ясно, че ако тази ситуация беше в другото наказателно поле вероятността да бъде отсъдена е много по-голяма! Левскар съм и със сигурност не одобрявам оправданията със съдии по принцип...за мен като си толкова заслужил да победиш или да вкараш трявба да можеш да го направиш ако не в тази ситуация в друга! Случва се съдиите да те ощетяват, но става в 2 максимум 3 ситуации...мачът се играе 90 мин. а това време предостатъчно за един отбор да покаже високите си претенции...Малко тъпо ми звучи цял мач да стигнеш 5 пъти до вратата и после съдията да ти е виновен! Това не важи само за мача на ЦСКА, а по принцип (същото важи и за така дискутирания мач Левски - Литекс)! !!Въпреки всичко фактът си е факт! Дузпа имаше, а съдията не я свири! Според мен няма как да не я е видял...просто не посмя това е!
-
- Контакти:
Re: ФИФА ,УЕФА = мафия
Аз съм на мнение, че само се заблуждаваме като обвиняваме само съдиите за слабите си резултати. Говоря по принцип за българските отбори. Дузпата за ЦСКА беше 100%-ва, но да не забравяме, че първата част само недостатъчната класа на Фулъм спомогна да не се покачи резултатът. А и спокойно съдията можеше да даде и втора дузпа за Фулъм, около 70%-ва при центрирането в наказателното поле. Левски също може да се чувства ощетен в мача с Ред Бул. При изгонването на синия играч имаше абсолютен фаул срещу Петков, ама кой да го отсъди. Но като цяло слабата класа е виновна за резултатите на нашите отбори. Чуждите, без да си дават зор, с 30-на минути игра и с почти резервни състави ни побеждават, това е горчивата истина.
не опорочавайте вашата добра игра през второто полувреме,с тази дузпа и на вас я спестиха,а се замислете върху друго.Наистина ли цска игра добре и зао тогава не го прави и в БГ или просто фулъм спря да играе.Аз мисля че като цяло цска направи силен мач,нооооооооооооооооооооо.
LEVSKI_FOREVER
- Los Che
- Контакти:
Явно 5 съдии са малко - трябват 22+ 3 да контролират тях
Но с темповете при които разни съдии стават Persona non grata на en el campo Gerena ще настъпи масов глад за съдии и бюрата по труда ще провеждат курсове за съдии на 4 сменен режим 7 дни в седмицата.
Което си е една великолепна алтернатива за измъкване от кризата.
Но с темповете при които разни съдии стават Persona non grata на en el campo Gerena ще настъпи масов глад за съдии и бюрата по труда ще провеждат курсове за съдии на 4 сменен режим 7 дни в седмицата.
Което си е една великолепна алтернатива за измъкване от кризата.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
-
- Контакти:
дали не го удари от много близко,ама тая влизаше тц цтц тц.1:1-супер
-
- Контакти:
zlatan написа:не опорочавайте вашата добра игра през второто полувреме,с тази дузпа и на вас я спестиха,а се замислете върху друго.Наистина ли цска игра добре и зао тогава не го прави и в БГ или просто фулъм спря да играе.Аз мисля че като цяло цска направи силен мач,нооооооооооооооооооооо.
прав си,нооооооооооооо и тези са хора и си мисля,че те се поизмориха и цскато заигра както трябва.Не мисля също,че те са по добри от нас.
Cesc Fabregas написа:Сигурен ли си, че просто не го е видял?
- blue avalanche
- Контакти:
Как,пък,познахте че топката влизала във вратата.Да не сте ясновидци(я кажете някой и друг резултат)?Виждал съм удари от много по-чисти позиции,които не влизат.Когато Мърфи стреля за дузпата,топката влизаше ли?Чак ли сте?Тъй,че...
- blue avalanche
- Контакти:
Коментатора на мача разкри причината за слабата игра на ЦСКА през първото полувреме.Не се опитвайте да гадаете.Според него,футболистите на Фулъм не давали достатъчно пространство на ЦСКА.Какви гадове!Срамота!А уж англичаните били джентълмени.Айде де!
- unist_gp
- Контакти:
УЕФА и ФИФА са наистина голяма мафия. Днес вечерта е тегленето на жребия на групите за Световното. От сутринта по новините при мен, какви ли не функционери на немския футболен съюз, биват запитвани едно и също от водещите по спортните емисии - вярват ли в стария трик с топли и студени топки при тегленето на групов жребий
това говори много.
Ако трябва да сме честни снощи съдията тънко подпираше ЦСКА. два пъти ги връща в играта след като бяха в нокдаун, и двата пъти показа жълти картони на фулъмци, през второто полувреме им спести 100%тна дузпа. Не видя добре положението на ЦСКА и затова не им свири, но и червените сами си виновни,т.к. не влизаха в единоборства в наказателното поле на Фулъм. мисля,че при първото по-рязко съприкосновение и съдията щеше да им даде дузпа.

Ако трябва да сме честни снощи съдията тънко подпираше ЦСКА. два пъти ги връща в играта след като бяха в нокдаун, и двата пъти показа жълти картони на фулъмци, през второто полувреме им спести 100%тна дузпа. Не видя добре положението на ЦСКА и затова не им свири, но и червените сами си виновни,т.к. не влизаха в единоборства в наказателното поле на Фулъм. мисля,че при първото по-рязко съприкосновение и съдията щеше да им даде дузпа.