Фулъм-ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Фулъм-ЦСКА!

Мнениеот PFC Litex » 03 дек 2009 22:56

Само Янчев е в час, другите гледат от близко
Изображение

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 03 дек 2009 22:59

как може с толкова защитници ее да маха иван иванов и да пуска платини тои спас делев неможе да си я вземе и сам да прави атака :shock: бахти тактиката бахти чудото
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 дек 2009 23:00

По точно да махне Попов и да сложи Платини!
Иначе според мен не играеме нито добре,нито зле!Разиграваме топката,което ме радва най-много от всичко останало!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
daniel8cska
Контакти:

Мнениеот daniel8cska » 03 дек 2009 23:03

за тъпата тактика предупредих преди мача.Любо ще дойде-няма да дойде с това се занимавахме преди мача ,а на терена не може два пъти да си подадем. По- погрешна тактика няма

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2009 23:03

Не ми стана ясно как трябваше да стане гола и кой трябваше да го вкара?Може би Делев трябваше да "излъже" или да надскочи защитниците на Фулъм?

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 03 дек 2009 23:03

Две незабавни смени още от началото на второто полувреме - при тези бързи халфове все едно играем с човек по-малко с Морозс пък и има и жълт картон а какъвто е тромав - като нищо ще го изгонят при следващия закъснял фал, затова Ради да го вади и да пуска Коста.... :!:

Спас вече се умори, но ако не извади него - трябва да е някой друг и да влиза Платини....

САМО ЦСКА, трябва да успокоим играта в центъра :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 дек 2009 23:05

Току що казаха,че Любо ще бъде на скамейката второто полувреме :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 03 дек 2009 23:05

Абе ние сме голями егоисти. Да имаме такъв "блестящ талант и добър футболист" като снажния ни русокос защитник И.И. и да го държим да не се развива, като тъпче на едно място в ЦСКА.... не знам, доста е долно от наша страна. Ако ЦСКА е отбор на място, още с връщането си, да вземе да го пусне това момче да отиде да играе в някой класен отбор, а не да се мъчи в ЦСКА. Че те другите съотборници му пречат, той така се старае и не прави грешки, а те плюят на труда му.... не е справедливо. И пак се чудя както с мача с Морето, да не би футболистите, да не тренират на футболно игрище, а на някое баскетболно, че иначе не знам какви са тези постоянни центрирания към "снажния' Спас Делев. Иначе като цяло се мъчат момчетата, играят колкото могат или им дават. И се чудя още нещо, ако може някой да ми помогне- мача на " Българска армия" ли се играе или в Англия, че нещо като гледам ТВ не мога да се ориентирам по звука, а картината ми не е добра, ма все ми се чува като че ли някакви любими песни ? Наздраве на всички !..... и успех на ЦСКА.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 дек 2009 23:07

Ето го батко бе :lol:

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 03 дек 2009 23:09

Дали ше бъде супата на терена или не се1 е според мен ... разлика ше има само ако влезне да играе ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”