Новите екипи на ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
valio_cska
- Контакти:
Новите екипи на ЦСКА ?
Някой знае ли кога ще са в продажба новите екипи на ЦСКА ?
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: Новите екипи на ЦСКА ?
До края на сезона сме с тези екипи.
До преди няколко седмици и аз с трепет очаквах всеки мач да видя появилите се тук-там снимки на модела с "V" на гърдите за настоящия сезон. Появяваха се информация, а за тоз кръг, а за следващия и вече когато пуснаха тези екипи с които още играем на разпродажба за мача с Металург Донецк бях сигурен че скоро ще се появат. Но онзи ден някъде видях, че от Legea просто са им пратили нова пратка от тези екипи с които ще изкарат сезона. Честно казано не съм сигурен дали изобщо са им пращали нещо и няма да перат тези екипи от миналия сезон докато накрая на сезона съвсем изсивеят. Иначе бих си бил купил дори на старата цена от 80 лв., но това бялото нещо около врата ми се струва че е много калпаво направено и още след първото изпиране се надипля и става на дантела. А да питам някой има ли инфо колко пари е ангуца, който е сниман в сайта. Именно с това "V" през гърдите.

-
valio_cska
- Контакти:
А от къде мога да си купя екип на ЦСКА ? долнище и есенно яке ? от къдееее ? фен магазина няма нищо 
-
valio_cska
- Контакти:
Искам да си купя ОРИГИНАЛЕН екип на ЦСКА? От къде ?
Във фен магазина има ли нещо гледам онлайн няма нищо а и цените са потресаващи 
Последна промяна от valio_cska на 11 окт 2014 18:56, променено общо 1 път.