X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Мнениеот MAXIMUS » 28 сеп 2014 23:01

Сега гледах пресконференцията на Хубчев и Младенов ! Само да попитам как се става "журналист" в Ст.Загора ? Задават някакви несвързани въпроси, за някакви червени картони питат, за две умишлени контузии на играчи на Берое от играчи на ЦСКА, за стената при гола на Карачанаков, че била на дванайсет метра, титулярите на Берое защо не са играли през последните две седмици !!!! Имам чувството, че са някакви олигофрени пуснати от някоя старозагорска лудница за награда за добро държание !!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 сеп 2014 23:02

CSKA69 написа:Нормално е вчера сините, и днес ние да сме с малко приповдигнато настроение, че наистина отдавна ЦСКА и Левски не са били на първите две места в класирането.. Ясно е, че най-сериозният претендент за титлата е Лудогорец, но столичните грандове ще му дишат във врата докрая и ако продължи да играе ''аристократично'', току виж титлата отиде в София ;) Искаха конкуренция - ето им конкуренция - щом искат четвърта поредна титла - да си я заслужат :!:

Вие трябва да разберете, че Лц са наистина добър отбор, но са много прехвалени! Нито са чак толкова добри, нито са непобедими, нито безгрешни...И нищо аристократично нямаше вчера-излязоха си с титулярите, ритаха, псуваха, плюнки раздаваха( тоя Дяков с кеф бих му се изсрал в устата), вратарчето от пернишката махала говори глупости преди мача, но съдбата му го върна... Дошли 30 човека публика на Герена, викаха КЗЛ, после прибраха тъпана и бохчите със закуските, да не ги снима някой. Много им се връзвате!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 28 сеп 2014 23:03

Всичко си идва на мястото ЦСКА е на върха, а Левски отново са 2-ри.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 сеп 2014 23:06

MAXIMUS написа:Сега гледах пресконференцията на Хубчев и Младенов ! Само да попитам как се става "журналист" в Ст.Загора ? Задават някакви несвързани въпроси, за някакви червени картони питат, за две умишлени контузии на играчи на Берое от играчи на ЦСКА, за стената при гола на Карачанаков, че била на дванайсет метра, титулярите на Берое защо не са играли през последните две седмици !!!! Имам чувството, че са някакви олигофрени пуснати от някоя старозагорска лудница за награда за добро държание !!!

Ми... както се става журналист във всяка една "сериозна" българска медия- на изслушване при един зализан бизнесмен ;)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 28 сеп 2014 23:07

Тази победа е от огромно психологическо значение за нас и аз много се радвам, че успяхме да победим по този начин и на този стадион. Много съм доволен от играта за мен всички се раздаваха на 100%, според мен имаше и поне една дузпа за нас, само че няма смисъл да се коментира, защото не се знае какво трябва да се случи и кога за да се свири дузпа в наша полза. Не мога обаче да пропусна факта, че откакто Стоян Колев стана треньор на вратарите формата на Дивиш рязко започна да спада, наистина той не е това, което беше в началото на сезона и се намира в някаква дупка и колкото по-скоро излезе от нея толкова по-добре за нас и за него.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 28 сеп 2014 23:11

mig31bg написа:
minchev_1951 написа:Има ли тук честно чорбарче да кажe - ако вместо Съндей, играч от Берое имаше вече картон и беше направил нарушение /очевадно/ за втори жълт картон - какво щеше да свири чернодрешкото Ебайло Стоянов?
Жалко, че такъв като него не се случи на мачовете на ЦСКА със Зимбру... :roll:

Изтегли си мача и внимателно виж дали преди нарушението на Съндей топката не излезе в тъч . 1000 процентов е тъча .

..................................................

Изтегли си ти мача, гледай внимателно и ще разбереш за какво става въпрос.
И 2000 процента топката да е излязла в тъч, в обратния случай - 2001 процента следваше червен картон за футболиста на Берое! Просто смешникът в черно се провали и с други обратни присъждания. Какво да се прави? И той храни семейство.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 сеп 2014 23:13

minchev_1951 написа:Има ли тук честно чорбарче да кажe - ако вместо Съндей, играч от Берое имаше вече картон и беше направил нарушение за втори жълт картон - какво щеше да свири чернодрешкото Ебайло Стоянов?
Жалко, че такъв като него не се случи на мачовете на ЦСКА със Зимбру... :roll:

Дори смея да кажа ,че нямаше никакъв фал.
Дават мача по нова на запис изгледай го.Точно в този мач ЦСКА беше доста ощетен от съдийските отсъждания.Най-вече от този с байряка от към А.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 сеп 2014 23:14

j0rka7aa написа:Тази победа е от огромно психологическо значение за нас и аз много се радвам, че успяхме да победим по този начин и на този стадион. Много съм доволен от играта за мен всички се раздаваха на 100%, според мен имаше и поне една дузпа за нас, само че няма смисъл да се коментира, защото не се знае какво трябва да се случи и кога за да се свири дузпа в наша полза. Не мога обаче да пропусна факта, че откакто Стоян Колев стана треньор на вратарите формата на Дивиш рязко започна да спада, наистина той не е това, което беше в началото на сезона и се намира в някаква дупка и колкото по-скоро излезе от нея толкова по-добре за нас и за него.

А да видиш кво ни беше на нас с екземпляра Руслан Михайлов, брат на Перуката... Гонзо го изхвърли еднаж, ама Насо Гъза пак го върна и резултатът беше на лице. Гонзо пак го изхвърли и сега Захата оправя нещата и ще ги оправи, но злото е вече сторено...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 сеп 2014 23:20

sin4ec написа:
El Commandante написа:
draki75 написа:Хайде сега , погледни класирането ! А там ... , само грандове погр****и ! ;)

Класирането към днешна дата няма АБСОЛЮТНО никакво отношение към крайното класиране,с изключение може би на една приблизителна ориентировка за първата и втората шестица.
Накрая на сезона ше има съвършено различен вид, mark my words...

1.Левски
2.ЦСКА
3. Литекс
???? :) :) :) :)

Трудна работа, Синчец. Не си прав обаче за разградчани. Те не са просто добър отбор, а изключителен. Ако играят само с чужденците, ще бият всички без проблем. Нашенците им правят проблем. Този отбор е изграден на европейско ниво. Няма нищо общо с българската реалност. Не съжалявам, че има в родината ни толкова силен евробоец.
Много имаме да ги гоним, за да ги стигнем като организация.
Как ще станем първи с Гонзо? Не го вярвам, ама никак. По - скоро ЦСКА ще стане шампион, отколкото ние.
Ако вземем победи в следващите три кръга, ще си променя мнението. Мисля, че ще победим този път ЦСКА.
Трябва да използваме максимално паузата, защото физическата ни подготовка е под всякаква критика. Не може да играеш важен мач и след шейсетата минута да нямаш сили.
Последна промяна от daniel875 на 28 сеп 2014 23:23, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 28 сеп 2014 23:22

Единственият начин Стойчо Младенов да стане шампион е по модела от 2003 и 2008 година- т.е. още първия полусезон ЦСКА да натрупа голям аванс, конкурентите да грешат постоянно и вече през пролетта да се доиграва първенството. Стигне ли се обаче до решителни мачове за титлата, до напечена ситуация, той просто се омазва здраво.Та мисълта ми е, че ако преди втората фаза ЦСКА не води поне със 8-10 точки пред втория, просто няма да стане шампион :lol: Та това е сега задачата на конкурентите- държиш къса дстанция, държиш ги под напрежение и в последните 7-8 кръгате сами ще напълнят памперсите- справка: 2012 година и осемте профукани точки 4 кръга преди края :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”