Любо Пенев със забрана да напуска България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: ЦСКА без Л.Пенев в Англия

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 16:42

Ми щом са му запорирали и заплатите от ЦСКА,май не са много обезпечени,а?Я ни "открехни" ,че нещо не verstehen много-много.

Лавина,
Тук обсъждаме правата на човека, а не законите на обезпечение. Разбира се скоро ЦСКА ще се управлява не от титани ами от синдици, но това няма да им попречи да пътуват в чужбина. някъде се поменава примера с лупи, на който му отнеха паспорта но му разрешават да пътува служебно, защото така е по закон. На съда е ясно в такива ситуации,че си на постоянен адрес в България. ако на Любо му се занимава може да се обърне към адвокати и да осъди държавата (в случая) в страсбург за нанасяне на лош имидж с материални ползи и ще спечели!! може да вземе половин милион ако му се занимава без проблем! ние имаме добри адвокати по наказателно право. ако има във форума студенти по право от СУ да се вкл в дискусията!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 дек 2009 16:48

unist_gp написа:пръсъдената от съда в Бургас забрана на Любо Пенев да присъства на Крейвън Котидж ще се отрази в медийното пространство в поне три държави - България, Англия и Испания и ще нанесе негативен имидж на Чичовото.
така напр. през сезона 2004/05 в ШЛ, Байерн не можеше да разчита на нападателя си Али Даив мача срещу Макаби Хайфа в Израел от груповата фаза.на гражданите на ислямска република Иран по закон е забранено да посещават обетованата земя и спортистът беше заплашен с нота от министерството на вътрешните работи на страната,че ще създаде сериозни проблеми на родата в Иран,ако пътува с баварците при гостуването.
през есента на 2006та отборът на Хамбургер гостува на ЦСКА в мач от купата на УЕФА. Тренер на немците тогава е Томас Дол, но това надали е било ясно е на служител от гранична полиция на летището в София. Причината - германецът носи само шофьорската си книжка в себе си. :mrgreen: разбире се с подобен документ минаваш в Европа навсякъде,но не и в България, половин година преди присъединяането й в ЕС. Германецът е спасен в крайна сметка с разрешително на мин.на вътр. работи Румен Петков.
още по неприятна идиотщина се случи и наскоро на легендата на ЦСКА и Сентетиен, Георги Димитров - Джеки, който беше опандизен като криминален субект при пристигането си на летище София.
прилики :evil:

Дано Любо Пенев и Мъри Стоилов скоро се махнат от България, защото заслужават да се развиват в чужбина!

1.Съдът не е ПиАр агенция,да се тревожи за имиджа на Чичовото.
2.Документите за крайната дестинация се проверяват в страната,от която заминаваш.Нашият служител си е свършил работата.Това,че Р.Петков е пуснал Т.Дол с шофьорска книжка,не значи,че е правилно!
"For member states of the European union: passport or government issued ID-Cards. For countries who do not issue ID-cards like the United Kingdom a passport is required.

Some European member states have concluded special agreements for traveling between their countries even with passports or ID-cards which are already invalid. Those provisions apply to citizens of Austria, Belgium, Cyprus, France, Germany, Greece, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Netherlands, Portugal, Slovenia, Spain, and Switzerland
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Under no circumstances you can travel to another European country just with your driving license."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The fact that there are open borders in continental europe does not constitute a right to travel without proper identification documents.
Бягай да прочетеш малко и тогава сядай във форумите.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 17:03

blue avalanche написа:
unist_gp написа:пръсъдената от съда в Бургас забрана на Любо Пенев да присъства на Крейвън Котидж ще се отрази в медийното пространство в поне три държави - България, Англия и Испания и ще нанесе негативен имидж на Чичовото.
така напр. през сезона 2004/05 в ШЛ, Байерн не можеше да разчита на нападателя си Али Даив мача срещу Макаби Хайфа в Израел от груповата фаза.на гражданите на ислямска република Иран по закон е забранено да посещават обетованата земя и спортистът беше заплашен с нота от министерството на вътрешните работи на страната,че ще създаде сериозни проблеми на родата в Иран,ако пътува с баварците при гостуването.
през есента на 2006та отборът на Хамбургер гостува на ЦСКА в мач от купата на УЕФА. Тренер на немците тогава е Томас Дол, но това надали е било ясно е на служител от гранична полиция на летището в София. Причината - германецът носи само шофьорската си книжка в себе си. :mrgreen: разбире се с подобен документ минаваш в Европа навсякъде,но не и в България, половин година преди присъединяането й в ЕС. Германецът е спасен в крайна сметка с разрешително на мин.на вътр. работи Румен Петков.
още по неприятна идиотщина се случи и наскоро на легендата на ЦСКА и Сентетиен, Георги Димитров - Джеки, който беше опандизен като криминален субект при пристигането си на летище София.
прилики :evil:

Дано Любо Пенев и Мъри Стоилов скоро се махнат от България, защото заслужават да се развиват в чужбина!

1.Съдът не е ПиАр агенция,да се тревожи за имиджа на Чичовото.
2.Документите за крайната дестинация се проверяват в страната,от която заминаваш.Нашият служител си е свършил работата.Това,че Р.Петков е пуснал Т.Дол с шофьорска книжка,не значи,че е правилно!
"For member states of the European union: passport or government issued ID-Cards. For countries who do not issue ID-cards like the United Kingdom a passport is required.

Some European member states have concluded special agreements for traveling between their countries even with passports or ID-cards which are already invalid. Those provisions apply to citizens of Austria, Belgium, Cyprus, France, Germany, Greece, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Netherlands, Portugal, Slovenia, Spain, and Switzerland
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Under no circumstances you can travel to another European country just with your driving license."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The fact that there are open borders in continental europe does not constitute a right to travel without proper identification documents.
Бягай да прочетеш малко и тогава сядай във форумите.

точно,защото две страни мислят така различно както нас в случая се правят тези дела ;)

DanDido
Контакти:

Re: Любо Пенев със забрана да напуска България

Мнениеот DanDido » 01 дек 2009 17:57

Аз съм левскар, но това е поредната простотия която се случва в БГ. След като има дълг и си го погасява значи има добронамереност и може да се разреши да присъства на най важния мач. Все пак те носят и представителни функции, колкото и смешно да звучи. Ама и БГ Журналистите обележето го но по-полека това не се нарича ЦЕНЗУРА е национализъм не може да пътува има важно дела за действане и толкова ......

ДАНО ПОНЕ Е НА КЪСМЕТ САМО БГ отбор който и да той срещу чужд ..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2009 18:29

kokic написа:За пореден път ще станем за смях в Европа ... ;)

Защо?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 дек 2009 08:19

[quote][от Кашчей на 01 Дек 2009 19:29

kokic написа:
За пореден път ще станем за смях в Европа ...

Защо?/quote]

Общо мнения: 981 | Виж всички мнения на потребителя
(0.29% от всички мнения / 2.28 мнения на ден) Най-активен във форум: ЦСКА
(188 Мнения / 19.16% от всички потребителски мнения)

Разбрахме по висенето ти в нашия форум кой е най-омразният ти отбор!Сега кажи кой е любимият ти,или нямаш такъв!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 дек 2009 22:40

Old_death написа:
[от Кашчей на 01 Дек 2009 19:29

kokic написа:

Защо?/quote]

Разбрахме по висенето ти в нашия форум кой е най-омразният ти отбор!Сега кажи кой е любимият ти,или нямаш такъв!

Това със сигурност не е твоя работа!

Кажи ми, какво общо има моят въпрос, с твоят апостроф към мен и с питанката ти за клубната ми привързаност?Защо ще станем за смях в Европа, понеже са забранили на един непогасяващ задълженията си длъжник да излиза извън страната?
Наистина станахме за смях, а Бургаският окръжен съд явно го умее това; след делото срещу Ставийски, сега отново смъкват гащи пред известен спортист.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 дек 2009 00:34

Съдът няма нищо общо, синдикът е оттеглил искането си за забрана за пътуване и съответно от полицията са отменили забраната. А когато я обжалваха в съда, той си се произнесе да остане. Иначе аз не знам за какво толкова ни беше притрябвал Любо в мач без значение, че да се излагаме така. Или пък може би е хитър рекламен ход за привличане на английски инвеститори в недвижими имоти - щом обезпечението на Любо от понеделник досега е поскъпнало с 250%.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 дек 2009 16:17

Кашчей на 03 Дек 2009 23:40

Old_death написа:
[от Кашчей на 01 Дек 2009 19:29

kokic написа:

Защо?/quote]

Това със сигурност не е твоя работа!

Кажи ми, какво общо има моят въпрос, с твоят апостроф към мен и с питанката ти за клубната ми привързаност?Защо ще станем за смях в Европа, понеже са забранили на един непогасяващ задълженията си длъжник да излиза извън страната?
Наистина станахме за смях, а Бургаският окръжен съд явно го умее това; след делото срещу Ставийски, сега отново смъкват гащи пред известен спортист.

Това със сигурност е моя работа,както и работа на всички червени фенове,защото такива като тебе висят по чужди подфоруми и се занимават само с плюене и дискусии по адрес на омразните им отбори.Въпросът ми към теб е резонен,защото винаги си претендирал че не си фен ма Левски.Установих че мразиш ЦСКА,но никъде не намерих декларирана от теб клубна принадлежност!Да разбирам ли,че само мразиш червените,без да симпантизираш на друг клуб?Всичко това идва като плод на наблюдение на най-голямото ти количество постове ;)

Прав си да се притесняваш за впечатлението,което оставяме в Европа,но притесненията ти трябваше да са със по задна дата,когато във Външно министерство издадоха виза за Москва по бързата процедура на един син играч със висяща условна присъда и дело по рецидивно престъпление(Рабех и Казанското му приключение).Къде бе ти тогава,велики пазителю на морала?Защо тогава не нададе вой до небесата и не оплю правораздавателната ни система!Да,прав си че станахме за смях,но вината не е в Любо,а в тоя който постанови забраната му за напускане на страната!Той го е направил с пълното съзнание,че акта му няма да издържи на едно обжалване,но по важното бе в ЦСКА за пореден път да има напрежение преди важен мач,независимо какво ще мислят в Европа за нас като нация!Точно тая незнайна дребна душичка,която в обслужване на клубните си интереси наруши святата банкова тайна и няколко закона покрай това,трябва да коментираме и да обсъждаме,а не твоите интерпретации по някоя ситуация!Защото казуса повдига няколко въпроса.Как ще се отнасяш като с престъпник с човек,който е гарантирал заема си с недвижимо имущество,надвишаващо като стойност сумата на самия заем?Кое е по важно,клубното пристрастие или банковата тайна?Каква ще е реакцията на редовните вложители в тая банка?(аз лично имах 500 евро влог в нея,но ги изтеглих след като разбрах,че в това учереждение не спазват елементарната банкова етика,както и постъпих с М Тел заради подслушването на разговори от компанията)Това според мен са по важните теми за размисъл!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2009 18:39

Old_death написа:Това със сигурност е моя работа,както и работа на всички червени фенове,защото такива като тебе висят по чужди подфоруми и се занимават само с плюене и дискусии по адрес на омразните им отбори.Въпросът ми към теб е резонен,защото винаги си претендирал че не си фен ма Левски.Установих че мразиш ЦСКА,но никъде не намерих декларирана от теб клубна принадлежност!Да разбирам ли,че само мразиш червените,без да симпантизираш на друг клуб?Всичко това идва като плод на наблюдение на най-голямото ти количество постове ;)

Съжалявам, но ще те разочаровам, теб и другите, които не знаете как да си поискате информация!Аз чета и пиша във форумите на "Гонг", а вие не съм убеден, че сте взели на лиценз подфорум ЦСКА, както и левскарите не са платили и стотинка за подфорум "Левски"....същото важи за абсолютно всички подфоруми, та ми е интересно с какво право определяш някой подфорум за чужд, свой, твой, мой, наш, ваш и каквито още притежателни местоимения се сетиш?Не си разбрал и друго-аз мразя само бамя, и не мразя ЦСКА.Това, че не съм съгласен с грандоманщината, наглостта и постоянните подпирания от страна на държава и футболен съюз на двата най-опасни за българския футбол отбори съвсем не означава, че ги мразя.

Относно банковата тайна-тя доколкото знам важи за състоянието на банковата ти сметка.Ако не си погасяваш задълженията, независимо от причината и обезпечението, какъв е проблемът да получиш рестрикции от страна на банката?За опушеният любител на на огнена вода(забранена му от Аллах, впрочем) съм на мнение, че трябва да си мине по съдебен ред и да си получи присъда, каквато заслужава, защото неговото е рецидив.В тази насока, много сме далеко от големите(особено английски) отбори, които надали биха търпели такъв футболст в редиците си, камо ли да го пускат в официални мачове.

ПП-Не те знам и не ме интересува, към кой мобилен оператор си минал, но се възхищавам от увереността ти, че той не подслушва разговори ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”