По всичко личи, че ЦСКА ще се раздели с повече от предвидените за освобождаване футболисти. След почти сигурния предстоящ трансфер на Кирил Котев в Локомотив (София) и куп други напускащи "Тема Спорт" научи вчера, че юношата на клуба Иван Караджов е отказал да поднови договора си.
Вратарят, който бе стигнал до титуляр през настоящия сезон, трябвало да преподпише контракта си в дългосрочен план преди около седмииа. Една от причините за отказа според запознати е високата заплата, която е поискал Караджов от шефовете си. Заради неразбирателството около бъдещето на вратаря ЦСКА може да се раздели с него още през зимата, въпреки че договорът му изтича през юни.
На 99% юношата на червените отново няма да попадне в групата на отбора, като този път това ще е за гостуването на фулъм в Лондон. Приближени до клуба от Борисовата градина твърдят, че Иван Караджов вече е изиграл последния си мач за 31-кратните шампиони.
Така под рамката на вратата на стадион „Крейвън Котидж" в Англия вероятно ще застане Ивайло Петров.
Източник:sport1.bg
Иван Караджов отказва да преподпише с ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Иван Караджов отказва да преподпише с ЦСКА
Той е Левскар, няма как да преподпише с петолъчките!
Откъде имаш тази информация ?? "Той е левскар" ????!?!
Баща му е основател на ФК на Левски в Кресна! Познавам сестра му, не са го записали в школата на Левски, защото няма никакъв шанс пред перуката.

Говори се ,че ще ходи в Локо СФ ??
Кадърно е момчето. Където и да отиде ще е титуляр, сигурен съм!
Ако дойде в Левски много ставаме ..цецо ,петков ,митрев ,той ,говори се за акалски ,че бил спазарен ...
Акалски е добър, а Цецо и Жоро вратарчето са пътници си мисля....
-
- Контакти:
Hicho_24 написа:Кадърно е момчето. Където и да отиде ще е титуляр, сигурен съм!
Напълно съм съгласен с теб. Пред него има бъдеще, дано си намери подходящ отбор!