Постиженията на Петър Жеков засенчваха тези на Гунди

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Постиженията на Петър Жеков засенчваха тези на Гунди

Мнениеот защо » 16 сеп 2014 09:22

pehopeho написа: Преди 6 дни чествахте 66 години от първата ви "спечелена" титла! 9 септември 1948! На 5 май чествахте 66 години от създаването на Цска!!! А сега ми кажи как отбор създаден преди няколко месеца става шампион? Нали се тръгва от окръжни, после "В", "Б" и т.н. групи.

Така е, и аз викам, че първата е от преди 84 години.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 сеп 2014 11:03

Пак ви казвам, че темата е за постиженията на двама играчи. Гунди може да е бил най-добрия човек по-душа. Любимец и знаме на Левски още приживе, но тук въпроса е за кой, колко? Аспарухов несъмнено е бил добър играч, а самото му трагично загиване го прави легенда. Така се получава с обичаните личности, но защо почти никога левскарите не споменават, че още един сериозен играч загива с него. Дядо ми беше локомотивец и винаги казваше, че Котков по-нищо не е отстъпвал на Гунди. Дори в някои компоненти на играта, го е превъзхождал. Не искам да пиша десетки редове и затова само ще ви кажа да прочетете статистиката за постиженията на Жеков и Гунди. Цифрите са безпристрастни и казват всичко. По-постижения, като голове и мачове Жеката бие триумфално, факт! Футбола е проста игра и се броят титлите и попаденията, всичко останало е фолклор или просто фенско заяждане!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 16 сеп 2014 19:30

Teo написа:
pehopeho написа:
Teo написа:
pehopeho написа:Авторът е пулен комплексар! И Жеков, и Якимов, и Котков, и Гунди, и ... са велики играчи!
Когато Андрей Аспарухов отишъл да иска автограф от Еузебио (в щатите мисля се срещат), португалеца го пита за кого да се подпиша. Андрей казва за Аспарухов. Тогава Еузебио вдига глава и му казва, че навремето е играл с един Аспарухов. Андрей му отвръща, че това е баща му. Еузебио става и му казва "Не аз трябва да ти дам автограф, а ти, защото баща ти е най-великият футболист срещу когото съм играл!"!!!!!!!!!!!! По- голямо признание от това, здраве му кажи! А авторчето тръгнало да им дава оценка, въпреки че най-вероятно ги е гледал само на черно-бели снимки!

По-голяма глупост не бях чел :!:
Кой ви промива мозъците толкова години наред не мога разбера :?:

"Оказа се, че същия ден на "Ню Джърси Стейдиъм" ще дава aвтографи върху автобиографията си великият Еузебио. Наредих се и аз на една огромна опашка и зачаках - все пак това е Еузебио! Най-накрая дойде и моят ред, поднасям книгата, а Еузебио, който седеше на един стол, без да вдигна поглед, ме попита: "За кого да я напиша?" Аз му отвръщам: "За Андрей Аспарухов от България." Еузебио се сепна, свали очилата и ме погледна: "Аз познавах един Аспарухов от България, играл съм срещу него, имате ли нещо общо?" Смутено отвърнах, че това е баща ми. Еузебио стана, върна ми книгата и каза простичко:" Тогава вие ще ми дадете автограф, защото Аспарухов бе най-великият футболист, срещу когото съм играл!"
27 Велики футболни истории - Георги Бърдаров
http://www.geograf.bg/bg/articles/15-%D ... 0%BE%D0%B2

И какво трябва да вярвам, че тоя Андрю е казал на Бърдаров, че Еузебио му казал тия неща на 4 очи в САЩ? .... цялата ви история е такава бе човек :idea: :lol:
На тебе ти предлагам си вземеш ''два пистолета''... ''ако единия засече, пробвай с другия'' :idea: :mrgreen:

Аз много добре знам каква е нашата история. Тя започва преди сто години на "Могилката" и може да се докаже, защото е документирана!!! Знам и кои са ни създателите. Ти знаеш ли вашите? Не ми отговаряй, тя цялата ви история е такава!!!!!!!!!!!! А на теб ти предлагам да си натъпкаш носа с барут и да намериш един по остър ръб, където да си шибнеш главата.
http://vbox7.com/play:20327705
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 сеп 2014 19:37

angelofdeath написа:Пак ви казвам, че темата е за постиженията на двама играчи. Гунди може да е бил най-добрия човек по-душа. Любимец и знаме на Левски още приживе, но тук въпроса е за кой, колко? Аспарухов несъмнено е бил добър играч, а самото му трагично загиване го прави легенда. Така се получава с обичаните личности, но защо почти никога левскарите не споменават, че още един сериозен играч загива с него. Дядо ми беше локомотивец и винаги казваше, че Котков по-нищо не е отстъпвал на Гунди. Дори в някои компоненти на играта, го е превъзхождал. Не искам да пиша десетки редове и затова само ще ви кажа да прочетете статистиката за постиженията на Жеков и Гунди. Цифрите са безпристрастни и казват всичко. По-постижения, като голове и мачове Жеката бие триумфално, факт! Футбола е проста игра и се броят титлите и попаденията, всичко останало е фолклор или просто фенско заяждане!

Първо, футбола не е само титли и попадения колкото и да е неприятно на някои хора.
Второ като методи на стигане до голове двамата са се различавали солидно и това предполагам има немалка роля за разликата в резултатите им като статистика.
Трето в момента се опитвам да се сетя за 10 левскара сред познатите ми, които казват "като загина Гунди" а не "като загинаха Гунди и Котков".
Четвърто да те светна в колата умират не само двамата футболисти а и още 1 човек, но той не е футболист и ти докато ни укоряваш че забравяме Котков го забрави.
Пето мога да ти кажа, че тази катастрофа има и 4та жертва - този, който ги е помлял. Не че е умрял, само е поизкукуригал. Ама и той не е футболист та не се брои.
Шесто аз не познавам левскар, който е гледал Гунди и Котков и да е седнал да пренебрегва уменията на Котето.
Седмо за много от дъртите левскари Котков е локомотивец, попаднал в Левски и играл с Гунди, повече легенда на Локото отколкото наша (тук някои млади левскарчета ще подскочат). Да уточня това не го прави по-слаб, просто вметка от мен.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”