Ето защо този вратар е в ЦСКА, продажен боклук. 1000% е "хванат" опита се да им подари гол първото полувреме, вторият му опит бе успешен.
Жалка работа.
VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Love in blue
- Контакти:
Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Red Warrior написа:Няма какво да коментираме. Не може 6 години все тактически грешки да ни пречат. Просто този терен е крив и трудно се печели. След като на него Гонзи ни взе ръка и искаха да го номинират за треньор на годината - за к'во горим изобщо?
Май ще трябва отново да станеш от Левски

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Red Warrior написа:Няма какво да коментираме. Не може 6 години все тактически грешки да ни пречат. Просто този терен е крив и трудно се печели. След като на него Гонзи ни взе ръка и искаха да го номинират за треньор на годината - за к'во горим изобщо?
Само да ти припомня че "Гонзи", дори Лудогорец миналия сезон не можа да го бие цели три мача, но това е друга тема. Относно мача- нямаше да е заслужено да биете, имаше и чистак-бърсак дузпа за Морето

- delqnski47
- Контакти:
Чист загубен мач на треньора ни.Това е моят коментар.А резултатът е напълно закономерен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Love in blue
- Контакти:
MaRTo1233 написа:Не може да пазиш резултат от 60 мин ... Особено пък ако другия отбор не се натяга да атакуваСами си вкарахме вълка в кошарата ... заслужен Х.
Ето един точен и обективен коментар! Браво!!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Никола Попов ви подари точката, радвайте се и на нея!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Стойчо следващия мач да излезе с 10 защитника и да им играем виенска...............
- Red Warrior
- Контакти:
Демба Ба написа:Red Warrior написа:Няма какво да коментираме. Не може 6 години все тактически грешки да ни пречат. Просто този терен е крив и трудно се печели. След като на него Гонзи ни взе ръка и искаха да го номинират за треньор на годината - за к'во горим изобщо?
Само да ти припомня че "Гонзи", дори Лудогорец миналия сезон не можа да го бие цели три мача, но това е друга тема. Относно мача- нямаше да е заслужено да биете, имаше и чистак-бърсак дузпа за Морето
Че те Любимец и Хасково също биха каузата. Ти да не си мислиш, че мотивацията им е същата както срещу ЦСКА?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Момчета с тази слаба игра която показахме днес не знам какви шампиони ще ставаме ...
Дано се оправи играта ни и да заиграем по добре, че с тази игра Лудогорец скоро няма да ги победим.....

Дано се оправи играта ни и да заиграем по добре, че с тази игра Лудогорец скоро няма да ги победим.....
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Вратаря бил хванат хаха, а според стойчо пък съдията е виновен, вижте се колко сте жалки, истината е че не заслужавахте победата.
Последна промяна от ss1914 на 13 сеп 2014 19:07, променено общо 1 път.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .