VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Мача е 2:1 за Морето. Мислите, че сте много добри и сте с класи над другите отбори и точно това ще ви изиграе лоша шега. С помоща на съдиите всеки може да е в подем и да се бори за първото място. Да терена не е добър, но пък вие също сте свикнсали да играете на такъв, защото и вашия е такъв. Мастиката може да е ввсякакъв, но е добър треньор и ще надиграе Стойчо.
mistreated написа:Божилов е дясно крило и за него ви говоря от 2 години. Не мога да се начудя как никой досега не реши да го вземе в първия отбор. Истинска класа е за родните стандарти, а е още дете.
Иначе за мача... ако бием, ще е с гол разлика.
Точно като почнах да тренирам в Септември София.. Божилов отиде в ЦСКА, а играеше с един мои приятел набор 87 от Люлин.. просто момчето се е откроявало от останалите..

Винаги бате Данчо,бате Любо и останалите които ни бяха треньори в школата даваха пример с него

ПП За мен лично достатъчно е играл за ЧМ, а има потенциал да се развие в по-голям клуб

-
- Контакти:
Мача ще е много крив.Доста хора споменават терена и то с основание.Имам чувството ,че селекциите в тоя отбор се правят се на принципа -футболистите да паснат на терена.Вземат се здрави кюскачи /тип Сашко
/и с оглед на това,че в Морето от доста време не се преследват високи резултати,то целта е да се изклати някой от водещите отбори.Не случайно са едни от най-коравите домакини.От друга страна отпред ЦСКА е със Силва,Маркиньос,Карачанака...,все технични футболисти,които водят топката с дрибъл ,та....Абе,Стойчо ще трябва да измисли нещо,иначе зор....

30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
- mistreated
- Контакти:
moreto1913 написа:Мача е 2:1 за Морето. Мислите, че сте много добри и сте с класи над другите отбори и точно това ще ви изиграе лоша шега. С помоща на съдиите всеки може да е в подем и да се бори за първото място. Да терена не е добър, но пък вие също сте свикнсали да играете на такъв, защото и вашия е такъв. Мастиката може да е ввсякакъв, но е добър треньор и ще надиграе Стойчо.
Интересно в кой точно мач досега съдиите помогната на ЦСКА, за да се бори за първото място. Някои хора говорят, колкото да си правят проветрение на устата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- captain_drifuss
- Контакти:
един от трите най-важни мачове тази есен- заедно с гостуването в Стара Загора и най-накрая да бием лудогорец (в София е следващия мач).
Ако бием в тия три мача и по навик бием подуене, мисля че е ясно как ще изглеждат нещата по Коледа и какще влезнем в следващия полусезон.
Ако не вземеме максимален брой токчки в тези мачове първенството ще се закучи и Домусага ще постигне своето през пролетта по един или друг начин.
прогноза 0-1.
Ако бием в тия три мача и по навик бием подуене, мисля че е ясно как ще изглеждат нещата по Коледа и какще влезнем в следващия полусезон.
Ако не вземеме максимален брой токчки в тези мачове първенството ще се закучи и Домусага ще постигне своето през пролетта по един или друг начин.
прогноза 0-1.
Teo написа:mistreated написа:Божилов е дясно крило и за него ви говоря от 2 години. Не мога да се начудя как никой досега не реши да го вземе в първия отбор. Истинска класа е за родните стандарти, а е още дете.
Иначе за мача... ако бием, ще е с гол разлика.
Точно като почнах да тренирам в Септември София.. Божилов отиде в ЦСКА, а играеше с един мои приятел набор 87 от Люлин.. просто момчето се е откроявало от останалите..![]()
Винаги бате Данчо,бате Любо и останалите които ни бяха треньори в школата даваха пример с него![]()
ПП За мен лично достатъчно е играл за ЧМ, а има потенциал да се развие в по-голям клуб
В случая ставаше дума за Радой Божилов

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Труден мач за ЦСКА, надявам се на победа дори и с гол разлика за Армейците.
I Am The Only Thing I'm Afraid Of
Надявам се на победа, ако ще и с половин гол да е.
И след това да има: "Утре, вестниците..., утре!"

И след това да има: "Утре, вестниците..., утре!"

- ***cska***
- Контакти:
Спортно-техническа комисия
Решение - 09.09.2014г.
- По искане на Нова Броудкастинг груп и "Футбол Про Медиа"срещата от VІІІ –ми кръг на "А" ФГ - между отборите на ПФК "Черно море" и ПФК "ЦСКА" Сф, ще се играе по програма на 13.09 /събота/ 2014 от 17.00 часа, вместо от 15.15 часа.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Началния час на двубоя е променен за 17.00 ч.