хех , в карайна сметка аз също мисля , че без Ботев и Берое НЕ Е същото в България , тези отбори трябва да присъстват задължителни в елита
Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Червените фенове подкрепиха Ботев, Берое и Спартак Вн
абе всичко хубаво на тоя свят е синьо
хех , в карайна сметка аз също мисля , че без Ботев и Берое НЕ Е същото в България , тези отбори трябва да присъстват задължителни в елита
А пък и имам една мечта - някой ден когато се играе поредния кръг на първенството преди мачовете да не се говори , че някои от отборите са го закъсали яко за финанси , за уговорени мачоеве и купени съдии , а примерно , че на днешния мач между отборите на Ботев и Берое на стадиона се очакват окло 15 000 зрители и поне 3000 гости от стара загора и как двата отбора са се наточили за здрава битка тъй като търсят място в евротурнирите и са плътно по петите на миналогодишния шампион Левски примерно 
Най-накрая нормална проява в ненормалната ни чалгаджийска държава!
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"
- tosheto1912
- Контакти:
благодарим на всички за подкрепата
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."
Благодарим ви, момчета!
Първи се родихме, няма да умрем!
- Botev.1912
- Контакти:
Благодаря на всички фенове от другите отбори,които ни подкрепят в тежките моменти като този.БЛАГОДАРЯ ВИ!
http://sv-news.blogspot.com/2009/11/blog-post_28.html
Лека загадка от кого може да е плаката.
Не претендирам за достоверност.
Лека загадка от кого може да е плаката.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
stoyan_17 написа:http://sv-news.blogspot.com/2009/11/blog-post_28.html
Лека загадка от кого може да е плаката.Не претендирам за достоверност.
Доколкото разбрах е имало фенове на Спартак, т.е плебеи в агитката на ЦСКА на мача, но това е типично за тях...
Късмет момчета. Оправяйте се по-бързо, ама най-много ме е яд за Спартак Варна - клуб с такава голяма история беше напълно унищожен! 

- USF
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:kokic написа:абе всичко хубаво на тоя свят е синьо![]()
хех , в карайна сметка аз също мисля , че без Ботев и Берое НЕ Е същото в България , тези отбори трябва да присъстват задължителни в елита![]()
![]()
А пък и имам една мечта - някой ден когато се играе поредния кръг на първенството преди мачовете да не се говори , че някои от отборите са го закъсали яко за финанси , за уговорени мачоеве и купени съдии , а примерно , че на днешния мач между отборите на Ботев и Берое на стадиона се очакват около 15 000 зрители и поне 3000 гости от стара загора и как двата отбора са се наточили за здрава битка тъй като търсят място в евротурнирите и са плътно по петите на миналогодишния шампион Левски примерно
+ 1..... и на няколко точки пред отбора от Борисовата градина
Винаги ще се намери някой, който ще хвърли "кал" от обора си във една прекрасна тема!!!
А по темата, поклон към нашите!
В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!