За "бедните души", морала и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: За "бедните души", морала и още нещо...

Мнениеот warhead » 29 авг 2014 13:14

mistreated написа:На мен лично ми е все тая дали някой е подкрепил Стяуа, Лудогорец или някой друг отбор. Аз никога не бих отишъл да подкрепям чужд отбор срещу български, но хора всякакви. Едва ли е нужно да бъдат наричани едните "турци", а другите "бедни души". Затова не оправдавам нито едните, нито другите.
Прави впечатление обаче нещо много важно в тази декларация и това е медийната пропаганда. Да, има я, и то в доста големи размери! В спортал оня ден след мача с Локо Сф заглавието беше "Локо спря Лудогорец, скандален съдия реже брутално зелените". След 20 минути остана само "Локо Сф спря Лудогорец". Явно и на спорталци им стана неудобно от заглавието, тъй като няма нормален човек, който да обясни с какво беше порязан Лудогорец от съдиите.
От вчера пък чета, че Лудогорец е наричан "Убиец на Еврограндове"! Моля?! Кой точно "еврогранд" досега "уби" Лудогорец, та е наричан по този начин???
Разбира се, трябва да бъдат поздравявани. Разбира се, трябва да има еуфория. Но нека всяко нещо да има мярка и граници!

Най-точния коментар ,който прочетох до тук!
П.С.Искам да кажа кога чухте да излезе Ф.Перес или който и да е шеф на друг отбор и да каже абе тоя коментира мача не като испанец!Домуса е толкова дребна душа ,че с това си твърдение ги мина с 200 и онези на стадиона!Цяла Каталуня се моли на загуба на Реал и обратно ,те какви са....не са патриоти ли ????Най -жалка и дразнеща картина беше коментатора!В стремежа си да се намаже тоя щеше да скъса гласна струна накрая!На някой честно хареса ли му как някой коментира мач все едно повръща в ефир ...ама честно кажете!!!!!????

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 авг 2014 13:14

asenkolev написа:ЖАЛКИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Седи си у ПеУник и не давай акъл :idea:

Потребителски аватар
qnko_diviq
Контакти:

Мнениеот qnko_diviq » 29 авг 2014 13:14

Пак ли изпълзяха злобните мишки от дупките си, мислех че имат малко повече срам от един ден.Честито на Лудогорец, а цска кога ?? :oops: :oops:
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 авг 2014 13:15

Според мен в написания материал има доста верни неща. Нямам нито време, нито желание да ги изброявам едно по едно и да се обосновавам. Друг е въпросът, че тази истерия за и против „националната кауза” взе да идва малко в повече, макар че на мен и призивите на едната страна, и воплите на другата са ми през онази работа. ;) Иначе лично аз ще подкрепям (в рамките на нормалното) и ще симпатизирам на когото си искам клубен отбор, български или чужд, независимо от това, кога, къде и против кого играе. Никой няма право да ми дава акъл и насоки в това отношение. А мнението на някои форумни олигофрени (да не ги споменавам), които евентуално биха ме определили за „родоотстъпник” и „предател” ме интересува толкова, колкото и животът на Плутон – да си го заврат в родолюбивия задник... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 29 авг 2014 13:19, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 авг 2014 13:15

И аз съм съгласен с мнението на mistreated.
Имаме си ЦСКА-Левски, БотевПд-ЛокоПд. Противоречието ЦСКА-Лудогорец или София-провинция е напълно излишно, изкуствено и вредно.
Нито в Разград са турци, нито в ЦСКА са предатели, нито турци е нещо лошо. Ние не сме страдали от турците, а от Османската империя. А пък в интерес на истината най-много сме страдали от собствената си глупост и национално разединение.
Вземете се У ръце и се спрете с глупостите

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 авг 2014 13:15

pampi написа:
Bourgas написа:
pampi написа:
Bourgas написа:Да се надявам, че няма много хора, които да те четат, че само като прочетох комунистическо-фашистки окраски и ми призля. Хора или не разбирате какви ги бръщолевите, или хич не мислите.

Ми светни ме де... :lol:
Щом нямам право на собствено мнение, поне ми покажи вярната посока... :lol:
Всички като един за правата идея... 8-)

Комунизмът и фашизмът нямат нищо общо. Съединявайки ги в едно олекваш бая, ти и думите ти. Светнах те.

Нямат ли нищо общо? Ко, не!... :lol:
Ти за тоталитаризъм чувал ли си там нейде край морето? Бегай да се доучиш, че майка и милна на нашата образователна система... :lol:
Сега, ако пишеш, че си и вишист...ще падна от коня, честно... 8-)

Не искам да влизам в спор с теб, защото няма смисъл. Майка й милна, наистина. Не съм вишист, гордея се, че съм висшист. И да, за тоталитаризъм съм чувал, но ти си горд последовател на думите ми, че колкото повече си оакан и продължаваш, толкова повече има шанс да се омажеш целия. Дай още малко акъл, че наистина мога да напиша книга от такива мнения като твоето и на някои от останалите.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 29 авг 2014 13:15

qnko_diviq написа:Пак ли изпълзяха злобните мишки от дупките си, мислех че имат малко повече срам от един ден.Честито на Лудогорец, а цска кога ?? :oops: :oops:

Това го знаем всички -> НИКОГА :!:

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 29 авг 2014 13:15

ivan56 написа:Защо ми изтрихте мнението.Кое от казаното не е истина.Не ви ли пълниха сектори кашици и офицери в София и страната.Не беше чак толкова отдавна.
Имали ли сте милиони фенове като ви се е пръкнал отбора през 1948 година.Или някой неща като не ви изнасят ги триете.

Най-точното мнение! :lol:
Дядо ми е казвал, че са карали войниците насила да ходят на мачовете на ЦСКА защото иначе стадиона бил празен.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 авг 2014 13:15

-1914- написа:Абе като не ви интересува Лудогорец просто не гледайте мачовете им в ШЛ и толкова.
Това, че унижиха соц. приятелката ви Стяуа и заедно с нея и 200 заблудени червени наркомани
не значи, че всеки ден трябва нова тема да се отваря.
ЦСКА от 25г. ако изобщо се класира за някъв турнир, то най-късно в групите са аут.
Не са ви виновни ни Левски, ни Лудогорец. Толкова си можете без партията.

Мисля, че вината е в Лацио... :roll:
Целувки, прегръдки със столетницата...и хоп изненада - подарък орлица за Кирето. Как стават тия работи...? :roll:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 29 авг 2014 13:16

djd написа:И аз съм съгласен с мнението на mistreated.
Имаме си ЦСКА-Левски, БотевПд-ЛокоПд. Противоречието ЦСКА-Лудогорец или София-провинция е напълно излишно, изкуствено и вредно.
Нито в Разград са турци, нито в ЦСКА са предатели, нито турци е нещо лошо. Ние не сме страдали от турците, а от Османската империя. А пък в интерес на истината най-много сме страдали от собствената си глупост и национално разединение.
Вземете се У ръце и се спрете с глупостите

:!:

Върни се в “ЦСКА”