V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Teo » 12 авг 2014 12:21

Leeroy написа:Искам много да ги бием Лудогорец, но за съжаление си мисля че и равен ще е успех за нас. Взеха Хамза, отстраниха Партизан, нов треньор... Надявам се Буш и Карачаначето да ги накажат!

Ако Партизан си бяха с 11 човека целия мач ги обръщаха :idea:
ПП Ние ще ги преземим след това и Стяуа ще се изреди 8-)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 авг 2014 12:44

TristaNNN написа:Ами ако ти се утешаваш с това, че вие сте зле, а другите са още по-зле...не знам, явно си е някакъв ваш манталитет, непонятен за мен. Иначе аз говоря конкетно за мача със зелените, по повод коментара на един форумен спец за дълбоките преси и тем подобни тактически прийоми, които според мен не са подстижими със слаба физическа подготовка.

Какво значи да се "утешавам"? Тук коментирам мач срещу отбор от А група, а не Премиършип или Примера.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 авг 2014 12:47

Няма какво да се лъжем,Лудогорец разполагат със скъпа селекция,обигран отбор и са най-силния отбор в България в момента.Ако с нещо сме по-добри от тях,това е треньора и публиката.За това разчитам на Младенов и ултрасите ЦСКА да излезе победител от този двубой.Парите не са всичко и е време Домусчиев да научи този урок! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 авг 2014 13:46

Ако устискаме до 70 мин без гол, може и да изкопчим нещо повече ... все пак за протокола Х :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 12 авг 2014 15:41

В Разград ще ви сверят часовника 3-0 и много розови вълнения.

Потребителски аватар
Vencho
Контакти:

Мнениеот Vencho » 12 авг 2014 15:50

1:2
I Am The Only Thing I'm Afraid Of

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 авг 2014 18:38

volf написа:Често се позовавате на история и традиции за да позакърпите самочувствието, но срещу Лудогорец нито традициите, нито историята е във ваша полза.
Нова, поредна, но още по-тежка загуба, за да съответства и на настоящето и 123 да изперка окончателно и спести огромните си комплексарски мъки!
Дано по някакъв необясним за логиката начин и вие участвувате в качествен двубой!
Извинявам се на некомплексираните фенове на ЦСКА!

Тая па, коя си ти :?: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 авг 2014 19:41

А бе за биене, много трудно ше стане ,много добре са обиграни ,нещо за Х ми се струва ,че е по- реално,нема начин, все ни хващат в кофти моменти,пък и със сигурност са се подковали и със съдиите ;) :!: Домусчиев се оказва ,че е много голям хищник,вижте само ,как отмъкна Хъмзата под носа на „Стяуа“,тъй че,оплел си е кошницата отдалече :!: Ако може да ги излъжеме по некъв начин ,ще е много добре!Според мене много важна ще е физическата подготовка на отбора,както и агресията в единоборствата,а бе общо взето много крив мач :( !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 авг 2014 19:49

TristaNNN написа:
RedeviL написа:С дълбока преса и на чужд терен ги победихме за купата преди време... Но към този момент и при тези обстоятелства аз също смятам, че ще ни е много трудно да повторим тази тактика. А и тогава в отбора личаха имена като Лукас Саша и Платини, който беше в страхотна форма! Сегашната ни селекция все още не е достатъчно сработена и няма нужната физическа подготовка, за да се надиграва с Лудогорец, все пак обаче смятам, че с всеки изминал мач вървиме по възходяща линия. От една гледна точка щеше да е хубаво да играем с Лудогорец в малко по-късен етап, но от друга сегашния момент е идеален, защото срещаме разградчани в много сгъстен за тях цикъл и преди най-важния им мач за сезона (плейоф за влизане в групите на ШЛ). Лидер сме в класирането и имаме страхотен шанс да извоюваме един добър резултат като гост на основния ни претендент за титлата.

Да, но тогава имахте добър кондиционен, едно маке-мисля Йовановски се казваше, чиято работа по подготовката на отбора беше доста осезаема. Сега-засега, тактиката и пресата ще се ограничат единствено до стойчовата догма "Страх лозе пази".

А бе ти знаеш за нашия отбор ,повече отколкото за подУЯнския... чини ми се.... ,че си скрит Армеец 8-),ако искаш ше ти помогнеме тука със съфорумците да влезнеш в правия път,сгрешил си като малък,излъгали са те :( ,ноооо ...има грешка,има и прошка ,нема да се потиискаш само,всичко се оправя:lol:

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 12 авг 2014 19:51

Стойчо да излезе за пустия Х и 0-0.Все ще излезе поне едно положение.
0-1
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Върни се в “ЦСКА”