Черно Море - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Черно Море vs ЦСКА

Мнениеот ros » 26 ное 2009 23:32

ZelenOtbor написа:5 лева са билетите ;)

Благодаря. Ще ви напълним касата ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
цска завинаги
Контакти:

Мнениеот цска завинаги » 27 ное 2009 00:12

Твърда двойка момчета 0-3,те ще гонят купата,за първенство край.
И ако Левски беше жив сега,той щеще да е фен на ЦСКА.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 27 ное 2009 00:32

Очаквам много тежък мач! Ч.Море напоследък играят "сърцато",а "отбора на армията", с леки аванти от чернодрешкото ,ще изнесат поредната "лекция" по футбол.Мача е четворен,резултата ще е несправедлив,а публиката ще е доволна :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 ное 2009 00:47

[offtopic]
nikola79 написа:Очаквам много тежък мач! Ч.Море напоследък играят "сърцато",а "отбора на армията", с леки аванти от чернодрешкото ,ще изнесат поредната "лекция" по футбол.Мача е четворен,резултата ще е несправедлив,а публиката ще е доволна :)

???[/offtopic]

Дано го вземем.. Без Иван Стоянов... Едно 0-2 ще е добре, все пак Делев мисля че влиза във форма, както и Платини.. ЧЕ дори и МИгел..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 ное 2009 00:50

Ticha написа:
hlucho написа: Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!

И вие не сте нищо особено. И какво правим сега? :roll:

правим, че най-после ви биеме ей това :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 27 ное 2009 00:51

TheClub написа:[offtopic]
nikola79 написа:Очаквам много тежък мач! Ч.Море напоследък играят "сърцато",а "отбора на армията", с леки аванти от чернодрешкото ,ще изнесат поредната "лекция" по футбол.Мача е четворен,резултата ще е несправедлив,а публиката ще е доволна :)

???[/offtopic]

Дано го вземем.. Без Иван Стоянов... Едно 0-2 ще е добре, все пак Делев мисля че влиза във форма, както и Платини.. ЧЕ дори и МИгел..

Ще вземете на дядо Мустафа мустака! Какво ви чака не е истина!Още на стадиона ще ви изнасилят,зелените хулигани !
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 ное 2009 01:01

POPCORN написа:
Ticha написа:
hlucho написа: Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!

И вие не сте нищо особено. И какво правим сега? :roll:

правим, че най-после ви биеме ей това :lol: :lol:

Възможно е и това да стане. Все пак е футбол. Ако обаче повторим играта си от мачовете с Локо сф и Черноморец няма как да стане. Всичко си зависи от нас. ;)

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 ное 2009 02:17

Крайно време е Любо да спре да мъчи Спас като крило.....както и да връща Платини толкова назад до халфовете - покрива голяма зона, уморява се и после не може да завършва добре атаките....Поне това е моето мнение, но аз съм само фен - той си знае най-добре! :roll:

Вместо Мигел на върха на атаката и зад него Платини, нека да постави бразилеца на върха а зад него Спас Делев.
Руи Мигел би могъл да е по-полезен с бързината си на смяна - когато противниковата защита е поуморена.........

А Майкъла оня ден каза една хубава работа - защо наистина Любо не пробва Коцето Стоянов с някого в двойка централни защитници ( за фланга имаме и Виданов и Баез ), след като и Бранеков и Котев и Иван Иванов допускат твърде много грешки и не са във форма...... :roll:

Трябва да бием Морето - друг резултат освен победата не ни устройва :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 ное 2009 08:33

Yasso написа:Крайно време е Любо да спре да мъчи Спас като крило.....както и да връща Платини толкова назад до халфовете - покрива голяма зона, уморява се и после не може да завършва добре атаките....Поне това е моето мнение, но аз съм само фен - той си знае най-добре! :roll:

Вместо Мигел на върха на атаката и зад него Платини, нека да постави бразилеца на върха а зад него Спас Делев.
Руи Мигел би могъл да е по-полезен с бързината си на смяна - когато противниковата защита е поуморена.........

А Майкъла оня ден каза една хубава работа - защо наистина Любо не пробва Коцето Стоянов с някого в двойка централни защитници ( за фланга имаме и Виданов и Баез ), след като и Бранеков и Котев и Иван Иванов допускат твърде много грешки и не са във форма...... :roll:

Трябва да бием Морето - друг резултат освен победата не ни устройва :evil:

Това е коментара!

ПП: Няма да отговарям на горните провокации :)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 27 ное 2009 08:51

Много по-зле сте, откакто ви ударихме миналата година. Какви са тия двойки, дето ги прогнозирате? Ако повторите играта от онзи ден, ви чака погром.
Насочете надеждите си към бай Ахмед Ахмед, той е вашия човек :idea:

Върни се в “ЦСКА”