ZelenOtbor написа:5 лева са билетите
Благодаря. Ще ви напълним касата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ZelenOtbor написа:5 лева са билетите
nikola79 написа:Очаквам много тежък мач! Ч.Море напоследък играят "сърцато",а "отбора на армията", с леки аванти от чернодрешкото ,ще изнесат поредната "лекция" по футбол.Мача е четворен,резултата ще е несправедлив,а публиката ще е доволна
Ticha написа:hlucho написа: Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!
И вие не сте нищо особено. И какво правим сега?
TheClub написа:[offtopic]nikola79 написа:Очаквам много тежък мач! Ч.Море напоследък играят "сърцато",а "отбора на армията", с леки аванти от чернодрешкото ,ще изнесат поредната "лекция" по футбол.Мача е четворен,резултата ще е несправедлив,а публиката ще е доволна
???[/offtopic]
Дано го вземем.. Без Иван Стоянов... Едно 0-2 ще е добре, все пак Делев мисля че влиза във форма, както и Платини.. ЧЕ дори и МИгел..
POPCORN написа:Ticha написа:hlucho написа: Ако не искаме да изоставаме от Литекс, задължително трябва да ги смачкаме! Време е да напавим един читав мач! Морето не са нищо особено!
И вие не сте нищо особено. И какво правим сега?
правим, че най-после ви биеме ей това![]()
Yasso написа:Крайно време е Любо да спре да мъчи Спас като крило.....както и да връща Платини толкова назад до халфовете - покрива голяма зона, уморява се и после не може да завършва добре атаките....Поне това е моето мнение, но аз съм само фен - той си знае най-добре!![]()
Вместо Мигел на върха на атаката и зад него Платини, нека да постави бразилеца на върха а зад него Спас Делев.
Руи Мигел би могъл да е по-полезен с бързината си на смяна - когато противниковата защита е поуморена.........
А Майкъла оня ден каза една хубава работа - защо наистина Любо не пробва Коцето Стоянов с някого в двойка централни защитници ( за фланга имаме и Виданов и Баез ), след като и Бранеков и Котев и Иван Иванов допускат твърде много грешки и не са във форма......![]()
Трябва да бием Морето - друг резултат освен победата не ни устройва
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта