Позиция на Сектор "Г"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Позиция на Сектор "Г"
превъзходно написано и напълно точно
CSKA 78 написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:Отговор, достоен за капацитет, като теб-Нямаш какво да отговориш и се правиш на интересен, а всъщност си жалък!
Пак да те питам, та дано ти светне:
Според теб, Чакмаков желае ли да бъде подсъдим за умишлен фалит на фирма, за да иска да фалира ЦСКА? Ако ЦСКА го постигне фалит, как ще започнете от В група?
"Професоре",виждам че друга работа си нямаш освен по цял ден да киснеш във форума и да задаваш въпроси,при това винаги си контра!
Кажи ми как да ти отговоря,като твоите въпроси са безумни?!
Нито разбираш ситуацията в ЦСКА,нито си загрижен за ЦСКА,но да си зададеш въпроса!Имам чувството,че нещо те сърби отвътре постоянно да доказваш на другите какво магаре си(разбира се, в твоите очи си Поп пика)!
Питам те за трети път и дано се сетиш, че е добре да си признаеш, ако не знаеш:
Чакмаков гори ли от желание да бъде подсъдим за умишлен фалит на фирма? Как ще започнете от В група, ако фалирате?
Ако нямаш разумни отговори на тези въпроси ще е добре да не се правиш на интересен с тъпи определения!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
mtaraduda написа:nicromanser написа:mtaraduda написа:Някой колега ако успее да ми посочи 3 разлики между управлението на титан и това в момента бих го почерпил в столична кръчма.
1. И преди и сега се водят по 15 човека нови.
2. И преди и сега се плащат сериозни суми за заплати, като разликата е че по - малките заплатки се компенсират от някои роднини и приятели назначени в треньорския щаб.
3. И преди и сега пари за деца няма.
4. И преди и сега добрите играчи се махат за половин година.
5. И преди и сега заплатите се бавят с по 1-2 месеца поне.
В Левски положението е същото, така че ако някой реши да ми го зададе този въпрос, съм дал отговор още тук.
1 а 5 поредни победи в дербита титан имаха ли? та те нямаха и 5 победи като цяло
2 колко дългове имаха титан и колко има сегашното ръководство
3 колко футболисти и менаджери съдят цска за стари не платени суми и колко съдят сега новото...
4 титан даде ли шанс цска да е на феновете, както направи това новото?
Опростените дългове на титан е 3/4 от това, което е погасило новото ви ръководство ... При титан играехте в Европа, нали за вас тя е важна, а сега кво стана ...
Точно титан миналото лято изтъргуваха евроучастието на ЦСКА, така че не ми ги давай за пример. Относно разликите преди и сега има една съществена - при титан си играехме едно за нас едно за вас, а сега ви бием когато ви хванем и точно затова Стойчо Младенов ви е трън в очите

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Кашчей написа:Питам те за трети път и дано се сетиш, че е добре да си признаеш, ако не знаеш:
Чакмаков гори ли от желание да бъде подсъдим за умишлен фалит на фирма? Как ще започнете от В група, ако фалирате?
Ако нямаш разумни отговори на тези въпроси ще е добре да не се правиш на интересен с тъпи определения!
Виждам,че си си взел бележка!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Питам те за трети път и дано се сетиш, че е добре да си признаеш, ако не знаеш:
Виждам,че си си взел бележка!

И аз виждам, че имаш смислени отговори

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:![]()
![]()
И аз виждам, че имаш смислени отговори![]()
Какво да го правиш -донки хотът козината си мени,но нравът не!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Кашчей написа:Шварцен Егер в мулитиплицирано състояние
Не знае какво му говорят, но се прави, че разбира за какво става дума
Аз викам да си дадем почивка за днес!Няма да спечелиш,но ще напълним темата със спам!Затова-адио ,че трябва да обръщам внимание на жената!
Надявам се и ти да намериш нещо... подръка!

Всички,който са се подписали под тази декларация за мен са смешници и малоумници!!!!
mtaraduda написа:Някой колега ако успее да ми посочи 3 разлики между управлението на титан и това в момента бих го почерпил в столична кръчма.
1. И преди и сега се водят по 15 човека нови.
2. И преди и сега се плащат сериозни суми за заплати, като разликата е че по - малките заплатки се компенсират от някои роднини и приятели назначени в треньорския щаб.
3. И преди и сега пари за деца няма.
4. И преди и сега добрите играчи се махат за половин година.
5. И преди и сега заплатите се бавят с по 1-2 месеца поне.
В Левски положението е същото, така че ако някой реши да ми го зададе този въпрос, съм дал отговор още тук.
Иди се прегледай! Тогава колко мача се продадоха, колко саботажи? Колко клуба пропищяха? Айде феновете на Титан у лево...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Поне, ако не друго заемат позиция въпреки, че отбора ви върви добре в първенството. Докато нашите се натискат на Батков и трябвало да чакаме светлото бъдеще, което идва вече цели 5г. плюс... 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]