Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Logical person » 27 юли 2014 15:25

petko.h.markov написа:
Logical person написа:Имаме 13 напуснали футболисти, от които 8 бяха твърди титуляри. Стойчо Младенов няма вина за напускането на нито един от твърдите титуляри. При това положение е нелепо да бъде обвиняван, че той сменял отбора на 6 месеца. Като са напуснали 8 титуляра, естествено че ще бъдат заместени с нови играчи.

Много хора критикуваме Младенов за начина по който проведе двата мача.
Много хора смятаме, че дългосрочното ни бъдеще може и да не бъде с Младенов.
Но има 4-5 човека , които просто са изпаднали в истерия и квичат като умопобъркани. Убеден съм че са водени от лична омраза.

Имам една молба.Дай двата ни състава срещу молдовците,за да видим колко от новите са играли.

Не е важно колко от новите са играли, а колко от титулярите липсваха. И отговора е 8 титуляра липсваха от пролетта. А когато ти напуснат 12 футболиста, от които 8 са титуляри - нормално е на пожар да вземеш нови. Друг е въпроса, колко е било възможно новите да се подготвят за този мач. Но аз продължавам да не проумявам, защо този мач е толкова фундаментален ? Това ли е критерия за всичко ?

pomiqr167

Мнениеот pomiqr167 » 27 юли 2014 16:14

шивача написа:И като махнат Стойчо, кой ще дойде? Виждам, че офанзива вече е тръгнала да му търси заместник, който с пръдня боя може да прави. Все повече заприличваме на ония, като фенско мислене и рязане на вени :cry: Вече и ние си имаме събличисабе. Ма карай да върви, нека се наиграят малките момченца, нали и в Реал , Барса, Мана , Байерн феновете сменят треньорите и са компетентни по всичко. Така се прави, това е успешният модел.На герена го практикуват от години.

Методи Деянов. Познава младите футболисти и спокойно може да привлече в отбора 4-5 футболиста на по 17 години за 300 000 лв. общо. Ей така ЦСКА стана шампион на България с половината младежки национален отбор, който след това беше разпродаден и парите разбира се потънаха.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юли 2014 21:33

CSKA69 написа:
GOLEADOR написа:
CSKA69 написа:Аз лично много съжалявам, че Стоичков не остана треньор на ЦСКА! Сега, преди да скочите и да ми заобяснявате колко е по-слаб треньор от Стойчо - наясно съм, че с него вероятно нямаше да станем шампиони, че дори и извън тройката щяхме да останем, НО за разлика от Младенов с неговите селекции през 6 месеца с анонимни чужденци и свършили с футбола доверени нему лица от българските футболисти, Стоичков заедно със Стефан Генов и Петко Петков щяха да наложат играчи като Долапчиев и да залагат на така лелеяните юноши... (Ицо изгони Апостол Попов и Камбуров, ако не се бъркам, а сега и двамата са отново в отбора - що за шизофренна клубна политика) Сега кои са глорихънтарите щеше да проличи ясно, ако за 3-5 място запoчне масовото рязане на вени в една наистина ОЗДРАВИТЕЛНА година :idea: След тази година това лято трябваше вече да се надгражда този отбор със селекция, за която при едно нормално ръководство, ако си е свършило работата както трябва през оздравителната година, пари щеше да има :idea: Размечтах се, но съм на 1000 процента УВЕРЕН, че подобен сценарий с лицето Младенов е НЕВЪЗМОЖЕН!

Опитваш се по заобиколен начин да наложиш тезата,че Стоичков е слаб треньор!Точно както правят говедата.Младенов все някога няма да е треньор на ЦСКА.И ако поста му заемат армейци като Ицо или Л.Пенев,това ще е най-добре за клуба.
П.П.
И само как йезуитски пробута тезата,че Ицо е слаб треньор....Казваш го така все едно,че не ТИ го твърдиш,а НИЕ го правим.Подла работа!

Бухахаха, ето това наричам аз сектантско изказване! Аз пиша, че мечтая за завръщане на Стоичков в ЦСКА, ти ми пишеш, че прокарвам левскарска пропаганда! :shock: Изнесох този довод, защото съм добре запознат с мненията сред червената общност и точно такова защитниците на Младенов прокараха в момента, в който застана начело! А че Стоичков като треньорски качества не е Кройф или Ван Гаал, ако поне малко разбираш от футбол, щеше да ти е ясно :?:

Честита победа, брат :) Сигурен съм, че си много щастлив :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 юли 2014 21:38

Български пощи трябва да направят 100-йчо свое рекламно лице.При толкова много абонати от Подуяне....
Младенов може да не е Карл Малоун,но и на него вече могат да му викат Стойчо Младенов-пощальона!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 юли 2014 22:15

шивача написа:
CSKA69 написа:
GOLEADOR написа:
CSKA69 написа:Аз лично много съжалявам, че Стоичков не остана треньор на ЦСКА! Сега, преди да скочите и да ми заобяснявате колко е по-слаб треньор от Стойчо - наясно съм, че с него вероятно нямаше да станем шампиони, че дори и извън тройката щяхме да останем, НО за разлика от Младенов с неговите селекции през 6 месеца с анонимни чужденци и свършили с футбола доверени нему лица от българските футболисти, Стоичков заедно със Стефан Генов и Петко Петков щяха да наложат играчи като Долапчиев и да залагат на така лелеяните юноши... (Ицо изгони Апостол Попов и Камбуров, ако не се бъркам, а сега и двамата са отново в отбора - що за шизофренна клубна политика) Сега кои са глорихънтарите щеше да проличи ясно, ако за 3-5 място запoчне масовото рязане на вени в една наистина ОЗДРАВИТЕЛНА година :idea: След тази година това лято трябваше вече да се надгражда този отбор със селекция, за която при едно нормално ръководство, ако си е свършило работата както трябва през оздравителната година, пари щеше да има :idea: Размечтах се, но съм на 1000 процента УВЕРЕН, че подобен сценарий с лицето Младенов е НЕВЪЗМОЖЕН!

Опитваш се по заобиколен начин да наложиш тезата,че Стоичков е слаб треньор!Точно както правят говедата.Младенов все някога няма да е треньор на ЦСКА.И ако поста му заемат армейци като Ицо или Л.Пенев,това ще е най-добре за клуба.
П.П.
И само как йезуитски пробута тезата,че Ицо е слаб треньор....Казваш го така все едно,че не ТИ го твърдиш,а НИЕ го правим.Подла работа!

Бухахаха, ето това наричам аз сектантско изказване! Аз пиша, че мечтая за завръщане на Стоичков в ЦСКА, ти ми пишеш, че прокарвам левскарска пропаганда! :shock: Изнесох този довод, защото съм добре запознат с мненията сред червената общност и точно такова защитниците на Младенов прокараха в момента, в който застана начело! А че Стоичков като треньорски качества не е Кройф или Ван Гаал, ако поне малко разбираш от футбол, щеше да ти е ясно :?:

Честита победа, брат :) Сигурен съм, че си много щастлив :mrgreen:

Всяка победа над отборчето от Подуене ме прави щастлив 8-) Младенов обаче НЯМА ПРАВО да скача така на феновете, че са изразили позиция! Когато ти казват че си се н....л навеждаш глава, и обещаваш, че няма да се повтори и запретваш ръкави, а не пъчиш мускули в стил ''многострадалната Геновева'' - ''ако не бях аз, к'во щяхте да правите?'' НЕ МУ ПРАВИ ЧЕСТ :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 юли 2014 22:18

Чудесно изказване на Стойчо, което е хубаво да бъде чуто и да се разсъждава над думите му. ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 27 юли 2014 23:04

Stahlgewitter написа:
GOLEADOR написа:Време е ЦСКА да покаже,че е с манталитет на еврогранд!Браво на управлението на отбора ,че в такъв труден момент застана зад треньора и му гласува пълно доверие.Младенов трябва да се остави да води отбора поне три (3) години.И ние трябва да го подкрепим!

Така,така,още 30 години даже го оставете :lol:

А дано да ти се сбъдне желанието :lol:
Или вече размисли?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юли 2014 23:13

Стойчо, да, братче, ти и Томов сте най-големите боклуци и виновници.

Виновни сте, че миналото лято дойдохте и спасихте един клуб, който беше на часове от закриването.
Виновни сте, че дойдохте и вдигнахте на крака един отбор, в който бяха останали 4-5 футболиста на кръст, а сезонът започваше след 6-7 дена. Че и 2-о място заехте, единствено богаташите от Разград ви изпревариха.
Виновни сте и, че много стари дългове се изчистиха, а клубът се стабилизира лека-полека.

И за благодарност днес на оградата на сектор Г висеше този гнусен парцал. Писан от Юда ........

Ставай и се махай още утре. Тази малоумна публика не те заслужава. Тя си заслужава ТИТАН и марионетните им треньорчета ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 юли 2014 23:22

1982 написа:Стойчо, да, братче, ти и Томов сте най-големите боклуци и виновници.

Виновни сте, че миналото лято дойдохте и спасихте един клуб, който беше на часове от закриването.
Виновни сте, че дойдохте и вдигнахте на крака един отбор, в който бяха останали 4-5 футболиста на кръст, а сезонът започваше след 6-7 дена. Че и 2-о място заехте, единствено богаташите от Разград ви изпревариха.
Виновни сте и, че много стари дългове се изчистиха, а клубът се стабилизира лека-полека.

И за благодарност днес на оградата на сектор Г висеше този гнусен парцал. Писан от Юда ........

Ставай и се махай още утре. Тази малоумна публика не те заслужава. Тя си заслужава ТИТАН и марионетните им треньорчета ....

+1

Върни се в “ЦСКА”