Любо,моля те! Върви си!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Любо,моля те! Върви си!
Да де, ама избегна часта от въпроса - след като изгони зимата 20 футболиста и вземе нови 20, отбора пак ще е нов. И така още една година. И докога? Не ме разбирай погрешно, за мен е чудесно все той да ви е просто търся твойта логика...
Изчетох цялата тема.Види се вече , че търпението към Любо се изчерпва.От ЦСКА съм.1 година време не е малко за един треньор.През тази година Любо какво направи!?!?!?!? Една постоянна ротация на състава........то не бяха експерименти, то не бяха експериментални състави, то не бяха смени в определени мачове които само той си знаеше за какво ги прави.Вече не можеш да се оправдаваш със селекцията, защото си отговорен за нея.Той си я направи.....и за тази една година не виждам някакъв напредък в играта ни.Всичко е на приливи и отливи.Няма никаква изградена концепция за играта.....поне това се вижда на терена.Играем демодиран футбол присъщ на отбори от долните дивизии в европейските първенства.Вижда се и по посещенията на мачовете.Май останаха само момчетата от сектор "Г", които му вярват.Какво значи да се оправдаваш с това ,че толкова могат.Това не е присъщо за треньр на ЦСКА.Любо трябва да се замисли защо футболистите го лъжат, защо не го слушат, дали наистина го разбират какво им говори и да потърси вината и в себе си ....ако може.Защото се повтаря миналата година, и ако тогава имаше оправдания със селекцията сега това не върви....15точки преднина от Левски и тя се стопи.Едва ли друг треньр би го допуснал!
Според мен Любо Пенев е най-добрият в момента избор за треньор на ЦСКА. С тези играчи толкова. Нека се даде време на човека и лично аз мисля,че ще има резултати. И само тук в БГ считаме четвъртфинала за успех. Кой, каквото иска да ми говори, но за мен на клубно ниво нямаме успехи. Победи над Ливърпул,Нотингам, Аякс или Рейнджърс имаме, но нищо повече. Вижте фактите, Звезда има КЕШ и финал за УЕФА,Партизан-финал за КЕШ, Стяуа-КЕШ, Галатасарай-УЕФА, Панатинайкос-финал за КЕШ. И спрете с това класиране за ШЛ. Наистина е "уникално", но за мен лично уникално е представянето на Унирея.
Последна промяна от Madridist на 25 ное 2009 17:20, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Според мен Любо Пенев е най-добрият в момента избор за треньор на ЦСКА. С тези играчи толкова. Нека се даде време на човека и лично аз мисля,че ще има резултати. И само тук в БГ считаме четвъртфинала за успех. Кой, каквото иска да ми говори, но за мен на клубно ниво нямаме успехи. Победи над Ливърпул,Нотингам, Аякс или Рейнджърс имаме, но нищо повече. Вижте фактите, Звезда има КЕШ и финал за КНК, Стяуа-КЕШ, Галатасарай-УЕФА, Панатинайкос-финал за КЕШ. И спрете с това класиране за ШЛ. Наистина е "уникално", но за мен лично уникално е представянето на Унирея.
[offtopic]Финала на Звезда е за Купата на Уефа,срещу Гладбах

tprodanov написа:Да де, ама избегна часта от въпроса - след като изгони зимата 20 футболиста и вземе нови 20, отбора пак ще е нов. И така още една година. И докога? Не ме разбирай погрешно, за мен е чудесно все той да ви е просто търся твойта логика...
Ами виж сега отде знаеш че ще гони 20 и ще взима 20!Ако това стане ок -съгласен съм с тебе-но аз не виждам индикаций това да се случи!

niki87 написа:Madridist написа:Според мен Любо Пенев е най-добрият в момента избор за треньор на ЦСКА. С тези играчи толкова. Нека се даде време на човека и лично аз мисля,че ще има резултати. И само тук в БГ считаме четвъртфинала за успех. Кой, каквото иска да ми говори, но за мен на клубно ниво нямаме успехи. Победи над Ливърпул,Нотингам, Аякс или Рейнджърс имаме, но нищо повече. Вижте фактите, Звезда има КЕШ и финал за КНК, Стяуа-КЕШ, Галатасарай-УЕФА, Панатинайкос-финал за КЕШ. И спрете с това класиране за ШЛ. Наистина е "уникално", но за мен лично уникално е представянето на Унирея.
[offtopic]Финала на Звезда е за Купата на Уефа,срещу Гладбах![]()
[/offtopic]
[offtopic]Мерси ники за корекцията, грешката е моя и е оправена

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
cska_90 написа:tprodanov написа:Да де, ама избегна часта от въпроса - след като изгони зимата 20 футболиста и вземе нови 20, отбора пак ще е нов. И така още една година. И докога? Не ме разбирай погрешно, за мен е чудесно все той да ви е просто търся твойта логика...
Ами виж сега отде знаеш че ще гони 20 и ще взима 20!Ако това стане ок -съгласен съм с тебе-но аз не виждам индикаций това да се случи!
Значи оставаме на изчакване, да видим кой е прав. Но ми се струва, че самите вие искате едно 15 човека поне да си тръгнат. А и самия той казва- с тия играчи толкова. Значи - или с тия толкова или ще са други. И в двата варианта съм прав.
Пенев няма смисъл да си ходи.
-
- Контакти:
Нека из4акаме пролетта и тогава ще си говорим.
- POPCORN
- Контакти:
Владо_ЦСКА написа:Любо,освободи ни,час по скоро,от присъствието си и дано дойде някой,който ще научи тези момчета на футбол.
От два месеца насам,няма никаква идея в играта ни.
Така беше и миналия полусезон. Днес обаче е мъка,да се гледа играта. Докога ще търпим и ще чакаме,да видим игра с някаква идея???
вземи се стегни па ти бе.това, че играчите са путки не е виновне лщбо!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,