Да прецакаш "тарикатите"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Re: Да прецакаш "тарикатите"

Мнениеот suni » 24 юни 2014 12:16

Мениджърът разкри, че македонският национал не е спазил обещание към него и адвоката Радостин Василев

Атрактивният футболен мениджър Георги Градев разкри в социалната мрежа, че е бил подведен от бившия футболист на Ботев и голям любимец на бултрасите Бобан Грънчаров, пише в.” Меридиан мач”. Агентът разкри, че националът на Македония не е спазил обещание към него и адвоката Радостин Василев.

Ето какво написа Градев на стената си във „Фейсбук“:

„Приятели, през м. януари 2014 г. Ботев Пловдив беше на път да уволни Бобан Грънчаров. Но той се обърна към мен и колегата Радостин Василев за помощ. Ние веднага се отзовахме и отидохме в Пловдив, където се срещ­нахме лично с г-н Ангел Палийски. След проведените разговори, Ботев Пловдив се отказа да уволни Бобан, като дори му заплати обезщетение в размер на 60 000 евро благодарение на нашия труд. Бобан ни обеща възнаграждение в размер на 10% от тази сума, което до ден днешен не сме получили! Искам всички да знаят, че Бобан Грънчаров е един ОГРОМЕН ЛЪЖЕЦ и МНОГО некоректен човек. Искрено се надявам съдбата да му се отблагодари за това му поведение. А ние с колегата ще намерим механизъм да си съберем парите от него, бъдете сигурни! БОБАНЕ, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ! ТИ СИ ЕДИН ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК!“.
:lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 юни 2014 13:07

Милия той.
А аз и тук да предложа - да взимаме Бобан. :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юни 2014 15:11

zlato1234 написа:
Кашчей написа:
zlato1234 написа:Що не пуснете тема и за бай Добри? Така както сте тръгнали с темите за бивш играч на Ботев, който е прецакал с парички бивши адвокатчета на ЦСКА? А бай Добри, горкият, няма кой да го защити дори с една малка темичка, СРАМ! :mrgreen: :lol:

ЧовекОт е нает, за да защитава Лупи и да плюе по всички бивши, работили с ТИТАН 8-)

Ами така е... Аз скоро очаквам да пусне темички за Паро, Майкъла и Дучето! За Бадема беше цял роман изписан от няколко фенчета. А сега, когато МАЙ ще се връща всички отново в един глас го заобичаха! Само не знам, как приемат за свои кумири личности като Лупи и Стойчо! Все едно аз да дам Батков за пример!!! :mrgreen: :lol:

Чии кумир е Лупи :? ?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 юни 2014 15:38

Ще си плати и лихвите и делото като поп :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”