"Бях заплашван, но не знам от кого u не знам за какво. Казаха ми, че ще ми счупят краката и повече никога няма да играя футбол. Мен ме изкараха черната овца в отбора. Аз съм бил развалял дисциплината. Не съм пияница. Не съм близвал алкохол през живота си", заявил Иван Иванов в скандалното интервю...............
http://gong.bg/view_video.php?video_id=57114
Поискали да трошат краката на Иван Иванов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поискали да трошат краката на Иван Иванов
1948CSKA написа:"Бях заплашван, но не знам от кого u не знам за какво. Казаха ми, че ще ми счупят краката и повече никога няма да играя футбол. Мен ме изкараха черната овца в отбора. Аз съм бил развалял дисциплината. Не съм пияница. Не съм близвал алкохол през живота си", заявил Иван Иванов в скандалното интервю...............
Ебахти, сега и това остана, да се изпочюпят краката на млад футболист... докъде я докарахме...
YA GUNNERS YA
crap написа:1948CSKA написа:"Бях заплашван, но не знам от кого u не знам за какво. Казаха ми, че ще ми счупят краката и повече никога няма да играя футбол. Мен ме изкараха черната овца в отбора. Аз съм бил развалял дисциплината. Не съм пияница. Не съм близвал алкохол през живота си", заявил Иван Иванов в скандалното интервю...............
Ебахти, сега и това остана, да се изпочюпят краката на млад футболист... докъде я докарахме...
Самата идея да се направи ме побърква. Все едно не минаха вече 20 години. Мутрите едни и същи. Ебаси агитацията!
Работата е страшна. И май няма светлина в пустия тунел.
YA GUNNERS YA
Как после да играе спокоен тоя човек, че той на 21 години толкова неща му се струпаха на главата, от зашеметяващия успех над Динамо, и хубавия му гол, до безкрайната поредица от "пиянски" и след това побойни скандали обвили отбора ни, и винаги той в центъра... незнам, просто трябва много кураж да се съживи след тая пумия...
ПС: Да не говорим и за това което се случи в Кипър, и след мача (визирам изказванията на някой "специалисти" по негов адрес).
ПС: Да не говорим и за това което се случи в Кипър, и след мача (визирам изказванията на някой "специалисти" по негов адрес).
YA GUNNERS YA
Любо Пенев е известен с мутренските си връзки. Както повечето от златното поколение. Все пак тоя Иван го водят най-големият виновник и да не се прави че не е близвал алкохол. За първи път някой им показа на тия келеши, че като ритат в някой от грандовете трябва да са 2 пъти по мотивирнани и спазващи режим. Явно не са свикнали и са реват.
П.С. crap смени си снимката моля те че обърна форма на гной.ком
Enravota написа:Любо Пенев е известен с мутренските си връзки. Както повечето от златното поколение. Все пак тоя Иван го водят най-големият виновник и да не се прави че не е близвал алкохол. За първи път някой им показа на тия келеши, че като ритат в някой от грандовете трябва да са 2 пъти по мотивирнани и спазващи режим. Явно не са свикнали и са реват.
[offtopic]Що е, снимката е ок

YA GUNNERS YA
Тоя не е бил пил алкохол,лимона и той не бил пил че бил с колата еми кой тогава
crap написа:Как после да играе спокоен тоя човек, че той на 21 години толкова неща му се струпаха на главата, от зашеметяващия успех над Динамо, и хубавия му гол, до безкрайната поредица от "пиянски" и след това побойни скандали обвили отбора ни, и винаги той в центъра... незнам, просто трябва много кураж да се съживи след тая пумия...
Кои са тези специалисти?Селекционерът на националния отбор никога не е обвинявал персонално някого.А че Иванов беше най-слабият играч на терена е извън всякакво съмнение.Само че не знам тогава да имаше някакви скандали около него,които да му пречеха.Що се отнася до заплахата към него,просташка работа в мутренски стил.Не знам само как е възможно вашето ръководство упорито да отрича какъвто и да е побой,след като мениджърът на Иванов и Караджов призна за такъв.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
боже,докъде го докараха някои хора-вси4ки вода ненапита се изкараха.по времето на СИМУЛИЯТА И ПАРО такива ги биеха и после ставаха звезди и умираха на терена за ЦСКА И БЪЛГАРИЯ.а сега...............срам и позор