terata написа:"Нежадуващите" внимание почнаха и в тая тема да обсъждат Левски. Та Делянски кво викаше?
Смрадта,която разнесохте тука направи впечатление на хората!Нормално!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
terata написа:"Нежадуващите" внимание почнаха и в тая тема да обсъждат Левски. Та Делянски кво викаше?
cska-632 написа:Вълкът от Уолстрийт е в ЦСКА, за да си опрости задълженията и да продава акции на Лира. През оная работа му е за ЦСКА. Като гледам вълчо има регистрация във форума и се опитва да промива мозъци, както са го учили в ком школата. Никой нормален човек не би си сътрудничил Вълчо, освен ако не е нает да точи пари, защото ще бъде измамен.
delqnski47 написа:terata написа:sin4ec написа:Аз не знам как още тез флагмани на перото не са обвинили Левски за текущите проблеми на Армията. Но очаквам включване...
В момента на прицел е ГГ и отбора от Ловеч. На 30 юни обаче, пак ние ще им сме виновни, "синьото" БФС и в частност Батков.
Как обаче жадувате за внимание...![]()
![]()
turb04 написа:zlato1234 написа:turb04 написа:zlato1234 написа:Още днес със първия опит да очерни яко Бадема, всеки дръзнал да каже нещо за Лупи и ръководсвото го заподозрях. След това и мъчителните опити да защитава Лупи по-всички показатели. Дори се прехвърли в Топспорт за да изказва "безплатните" си мисли! Казах му го тук, и там, сега пак ще го кажа. Ясно си личи, че е платен задклавиатурен драскач, но така и не ми отговори каква е тарифата! Дори сам си призна, че това е работата му.![]()
Е, нали те признах, че си инспектор Дюдю и знаеш и разбираш всичко!Какво по-голямо признание очакваш от мен.
![]()
Няма какво да ме признаваш, аз не пиша платени материалчета за да облъчвам още малкото останала фенска маса. Няма какво да се правиш на философ, всички те разбраха както виждаш!![]()
Ти си като ОФ деятел от 70-те години. Само те се изказваха от името на всички. Обикновено, когато аргументите ти се дължат на параноя, единственото, което може да те спаси в собствените ти очи е да се изказваш от името на всички![]()
Ех, Дюдю, ти си Великан!
sin4ec написа:delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание...![]()
![]()
Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...
turb04 написа:От доста време се канех да напиша няколко реда по темата, но все нещо изникваше или влияеше на решението ми, а може би е било и за добро, защото нещата се натрупаха.
От една година гледам как "червената" общност декларира желание за извеждане на клуба от сегашното му състояние и това е едно хубаво начало.
Да, но оттам насетне нещо спъва нещата и се започва типичното нашенско разделяне на групички по интереси, насъскването на едни хора срещу други, грандоманщина и прекомерно его и в един момент каузата ЦСКА остава някъде на заден план.
Не, че бе свършено малко за този период. Напротив - "ЦСКА завинаги" направи нещо, което малцина са очаквали; новото ръководство на клуба (колкото и неопределено да беше допреди месец), също свърши много неща, но... но защо всички тези хора не могат да седнат като трезвомислещи, да си подадат ръка и да довършат започнатото? Нали и двете страни декларират, че правят всичко от любов към клуба?
Най-вероятно и тук действа старото правило за българина, който го е страх само от две неща - да не настине и да не се мине... Със сигурност "ЦСКА завинаги" дава едни средства, които поне на този етап са pro bono, но ако си тръгнал да го правиш, просто не спирай.
Да, Томов е известен с това, че е много добър икономист, но и рисков играч - факт, който се доказа и от сагата му с Кремиковци. Апропо, един негов колега депутат от началото на 90-те веднъж ми каза следното: "Сашо е комбинативен и със знания, но при него има нещо, което прилича на синдрома на алкохолика - вдига чашата, но я разсипва преди да отпие от нея!".
Припомних си тези думи през 2008 и след събитията, които докараха редовия ЦСКА-р почти до амок и когато миналото лято чух, че се връща отново начело на ЦСКА си признавам, че не ми стана особено комфортно, но така или иначе отборът беше застанал на ръба на пропастта и даже се канеше да направи фаталната крачка напред, та си рекох, че по-зле надали може да стане.
Е, в момента ЦСКА е по-добре от миналото лято или поне така изглежда, защото не мисля, че някой има директна представа за финансовите параметри на клуба, но пък от друга страна, ако батакът беше такъв, какъвто непрекъснато се опитват да го изкарат "доброжелателите", надали КФН щеше да даде зелена светлина на кампанията с предлагането на акциите.
Та, да се върнем на нашите овце - и двете страни направиха немалко за реанимирането на ЦСКА и продължават и в момента! Сектор Г отново ще отвори врати и ще се върнем в нашия дом!
Дано съвсем скоро ръководството на клуба и "ЦСКА завинаги" седнат като смислени хора и се разберат, за да може да се ускори процеса по оздравяване на клуба, или поне временно да загърбят различията си и да заровят томахавките, пък после, когато нещата станат нормални, все някак ще разделят това, за което спорят.
За съжалени от редовите привърженици нищо не зависи на този етап. Имахме шанс с акциите, но го пропуснахме. Дано следващата емисия да е успешна!
Нека всички се обединим, защото институцията ЦСКА наистина е била, е, и ще бъде религия за много хора!
Red joker написа:sin4ec написа:delqnski47 написа:Как обаче жадувате за внимание...![]()
![]()
Едва ли. Но написаното от автора на темата е една глупава помия и не си заслужава коментарите. В ЦСКА има много тъмни неща, и не друг, а Дучето каза някои работи. Ама го обявихте за предател и почти говедо, правел бил агитация срещу акциите... И никой не го защити. Жалка работа, направи ви публика-без него сте пълни фигуранти на трибуните, ама явно Лупи ви е по на сърцето. И бай Добри изгонихте, ама не ми се приказва там. Ваш проблем. Да няма накрая: Няма купа, няма титла, няма ЦСКА...
Впрочем ние имаме купи и титли на баскетбол и волейбол. Вашите не ги виждам,но все пак не следя шампионата по пинг-понг или кърлинг, може и да сте вдигнали там някоя...
Кой е Дучето бе,бастуни недей да даваш,точно па ти акъл за проблемите в ЦСКА,дето след поредната загуба се криеш като мишок в некоя дупка,гледайте си с твоите съпородници Авгиевите обори в подУЯне,а иначе за титлите, във футбола не успяхте да купите и да уредите нищо, за това ви върза във волейбола и баскетбола,щото сте без пари ,а там е много по-евтино отколкото във футбола,а занапред ше вдигате некому нали се сещаш какво...ама то и за това не ви бива
onegavon написа:По хокей на лед сме шампиони и почти на водна топка.Как е на село има ли реколта?На вас чакаме софиянци да ни храните.Стягайте за жътва и без това пак ще сте аутсайдери догодина поне някаква работа да свършите.
sin4ec написа:onegavon написа:По хокей на лед сме шампиони и почти на водна топка.Как е на село има ли реколта?На вас чакаме софиянци да ни храните.Стягайте за жътва и без това пак ще сте аутсайдери догодина поне някаква работа да свършите.
Кой е от село, че не разбрах?
Кашчей написа:защото ЦСКА наистина е била
Ясен си, бате-човек от ръководството, или много близо до него!
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 10 госта