Играчите на ЦСКА вдигнаха бунт за пари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

iliyan

Re: Играчите на ЦСКА вдигнаха бунт за пари

Мнениеот iliyan » 18 юни 2014 14:44

Долно уйно написа:
Договорът на Роко Перота с ЦСКА бе ефективно прекратен преди малко поради неплащане на две заплати за 2013 г. и четири заплати за 2014 г., съгласно условията на трудовия договор и КТ.

И откъде го копна това умнико ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 18 юни 2014 16:09

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/audio/gyrgorov-za-gong-po-dobre-da-izgoria-az-a-ne-cska-283836

Опа, какво стана сега? Нали всичко беше платено, нямаше висящи заплати за 1-2 максимум се говореше, а масажистите и по - младите не били взимали пари 8 месеца или повече. И тоя отбор взе лиценз за А група, заради това пусто синьо бфс.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА съди Менди, заплатите са платени

Мнениеот Кашчей » 18 юни 2014 18:03

boabbb написа:
Кашчей написа:
BadBoy написа:
iliyan написа:Времето ще покаже ! Нищо чудно да са имали и уговорка и ако Менди я е нарушил ще стане забавно ;)

Никой съд неразглежда случаите по устни уговорки, а ги разглежда чрез официални документи и факти, така че ръководството на ЦСКА обявява, че е забавено заплащането няколко дни, през този период Менди е разтрогнал едностранно трудовия си договор и е свободен да сключи нов такъв, къде е нарушението?

Нарушение ще има, ако Менди го е направил преди официалното становище на СТК.

Един въпрос имам към колегата Кашчей, тъй като знам, че е много пунктуален и запознат с работите 8-) При случай, че скъсване на подобен договор по правилата на трудовото законодателство, е издържан юридически ход, не значи ли това, че може да се освобождават футболисти, които нямат 6 месеца в клуба, на базата на изпитателния срок в нормалните трудови договори :?: И ако да, защо не се прави с видни примери като Кевин Бру, например :?:

Централен ти е отговорил, но да те светна между ушите и аз:
-След историята с Анисе, в БФС вписаха изрична точка в ПСТФ (надявам се, че знаеш какво е това), че договори на изпитателен срок за футболиста ще се считат за невалидни и така е от 2 години.

ПП- БФС има сайт,а в този сайт има много литература за четене, за ученолюбиви момчета, като теб!

ППП-Какво е нормален и ненормален ТД, според теб?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 18 юни 2014 21:55

Разни дечковци тук се подвизават и ми разправят някакви тъпотии. По принцип съм от ЦСКА, но отдавна не следя футбол в България, но със сигурност бих повярвал на Гъргоров вместо на Томов. Какво ще рече алчен футболист. Нима е алчно да поискаш това, което ти е дължимо по договор. Ако не можеш да го предоставиш не го обещавай. Гъргоров го е казал, нямал е проблем със заплатите защото на него и на по-старите им се е плащало сравнително редовно, но да не плащаш на човек 6-8 месеца и както той е казал да не може си парти детето на детска градина е грозно. Всичко търсят него като един от лидерите в отбора и човека си каза, не мога да лъжа хората всекидневно. За мене това е честен човек. Той можеше си затрае да си взима заплатките с 1-2 месеца закаснение и така, пък другите кучета ги яли. Изглежда човека го интересува, така че моля малки лайнарчета не ми пишете глупости. Не може да работиш и да не получаваш пари с месеци, не е коректно. Като ЦСКА не може да се издържа просто да фалира и това е. Ще се намери човек да го вземе и ще почнат от долните групи голяма работа. Да не би света ще свърши ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 юни 2014 07:35

love_hurtz написа:Разни дечковци тук се подвизават и ми разправят някакви тъпотии. По принцип съм от ЦСКА, но отдавна не следя футбол в България, но със сигурност бих повярвал на Гъргоров вместо на Томов. Какво ще рече алчен футболист. Нима е алчно да поискаш това, което ти е дължимо по договор. Ако не можеш да го предоставиш не го обещавай. Гъргоров го е казал, нямал е проблем със заплатите защото на него и на по-старите им се е плащало сравнително редовно, но да не плащаш на човек 6-8 месеца и както той е казал да не може си парти детето на детска градина е грозно. Всичко търсят него като един от лидерите в отбора и човека си каза, не мога да лъжа хората всекидневно. За мене това е честен човек. Той можеше си затрае да си взима заплатките с 1-2 месеца закаснение и така, пък другите кучета ги яли. Изглежда човека го интересува, така че моля малки лайнарчета не ми пишете глупости. Не може да работиш и да не получаваш пари с месеци, не е коректно. Като ЦСКА не може да се издържа просто да фалира и това е. Ще се намери човек да го вземе и ще почнат от долните групи голяма работа. Да не би света ще свърши ?

За мене ти си провокатор и лакей, на тия,които искат да закопаят ЦСКА,разкрит си шушумиго :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2014 08:42

Red joker написа:
love_hurtz написа:Разни дечковци тук се подвизават и ми разправят някакви тъпотии. По принцип съм от ЦСКА, но отдавна не следя футбол в България, но със сигурност бих повярвал на Гъргоров вместо на Томов. Какво ще рече алчен футболист. Нима е алчно да поискаш това, което ти е дължимо по договор. Ако не можеш да го предоставиш не го обещавай. Гъргоров го е казал, нямал е проблем със заплатите защото на него и на по-старите им се е плащало сравнително редовно, но да не плащаш на човек 6-8 месеца и както той е казал да не може си парти детето на детска градина е грозно. Всичко търсят него като един от лидерите в отбора и човека си каза, не мога да лъжа хората всекидневно. За мене това е честен човек. Той можеше си затрае да си взима заплатките с 1-2 месеца закаснение и така, пък другите кучета ги яли. Изглежда човека го интересува, така че моля малки лайнарчета не ми пишете глупости. Не може да работиш и да не получаваш пари с месеци, не е коректно. Като ЦСКА не може да се издържа просто да фалира и това е. Ще се намери човек да го вземе и ще почнат от долните групи голяма работа. Да не би света ще свърши ?

За мене ти си провокатор и лакей, на тия,които искат да закопаят ЦСКА,разкрит си шушумиго :twisted:

И що? Щото има различно мнение от масата, защитаваща "честта" на Лупи?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 19 юни 2014 10:35

terata написа:
Red joker написа:

И що? Щото има различно мнение от масата, защитаваща "честта" на Лупи?

Какво що? :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 19 юни 2014 10:52

Не знам докога ще продължават мъките на ЦСКА. Толкова ли няма, кой да дойде и внесе ред в клуба? Ако трябва да минат години, но да се започне от здравата основа и се стигне до върха. Такива кърпежи месец за месец, от заплата до заплата и от лиценз до лиценз вече прогони безброй фенове. Лошото е, че неяснотата гони и потенциалните спонсори. Обеден съм, че който и друг да беше на чело на клуба, а не Лупи щеше да се ползва с повече доверие. Може би и акцийте щяха да се продадът ако не беше намесен Томов. Просто хората все още му нямат доверие, а и той не прави нищо, че да го завоюва. Постоянните му лъжи и увъртания само вредят на ЦСКА и удрят по имиджа на отбора. Как Стойчо да прави трансфери в тази ситуация? Нормално е в този век, в който с едно кликване можеш да получиш информация за всичко футболистите да ни отказват, заради бавенето на заплатите. Особенно чужденците, които играят единствено за пари.

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 19 юни 2014 16:31

Teмата е за ключ :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”