Долно уйно написа:Договорът на Роко Перота с ЦСКА бе ефективно прекратен преди малко поради неплащане на две заплати за 2013 г. и четири заплати за 2014 г., съгласно условията на трудовия договор и КТ.
И откъде го копна това умнико ?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Долно уйно написа:Договорът на Роко Перота с ЦСКА бе ефективно прекратен преди малко поради неплащане на две заплати за 2013 г. и четири заплати за 2014 г., съгласно условията на трудовия договор и КТ.
boabbb написа:Кашчей написа:BadBoy написа:iliyan написа:Времето ще покаже ! Нищо чудно да са имали и уговорка и ако Менди я е нарушил ще стане забавно
Никой съд неразглежда случаите по устни уговорки, а ги разглежда чрез официални документи и факти, така че ръководството на ЦСКА обявява, че е забавено заплащането няколко дни, през този период Менди е разтрогнал едностранно трудовия си договор и е свободен да сключи нов такъв, къде е нарушението?
Нарушение ще има, ако Менди го е направил преди официалното становище на СТК.
Един въпрос имам към колегата Кашчей, тъй като знам, че е много пунктуален и запознат с работитеПри случай, че скъсване на подобен договор по правилата на трудовото законодателство, е издържан юридически ход, не значи ли това, че може да се освобождават футболисти, които нямат 6 месеца в клуба, на базата на изпитателния срок в нормалните трудови договори
И ако да, защо не се прави с видни примери като Кевин Бру, например
love_hurtz написа:Разни дечковци тук се подвизават и ми разправят някакви тъпотии. По принцип съм от ЦСКА, но отдавна не следя футбол в България, но със сигурност бих повярвал на Гъргоров вместо на Томов. Какво ще рече алчен футболист. Нима е алчно да поискаш това, което ти е дължимо по договор. Ако не можеш да го предоставиш не го обещавай. Гъргоров го е казал, нямал е проблем със заплатите защото на него и на по-старите им се е плащало сравнително редовно, но да не плащаш на човек 6-8 месеца и както той е казал да не може си парти детето на детска градина е грозно. Всичко търсят него като един от лидерите в отбора и човека си каза, не мога да лъжа хората всекидневно. За мене това е честен човек. Той можеше си затрае да си взима заплатките с 1-2 месеца закаснение и така, пък другите кучета ги яли. Изглежда човека го интересува, така че моля малки лайнарчета не ми пишете глупости. Не може да работиш и да не получаваш пари с месеци, не е коректно. Като ЦСКА не може да се издържа просто да фалира и това е. Ще се намери човек да го вземе и ще почнат от долните групи голяма работа. Да не би света ще свърши ?
Red joker написа:love_hurtz написа:Разни дечковци тук се подвизават и ми разправят някакви тъпотии. По принцип съм от ЦСКА, но отдавна не следя футбол в България, но със сигурност бих повярвал на Гъргоров вместо на Томов. Какво ще рече алчен футболист. Нима е алчно да поискаш това, което ти е дължимо по договор. Ако не можеш да го предоставиш не го обещавай. Гъргоров го е казал, нямал е проблем със заплатите защото на него и на по-старите им се е плащало сравнително редовно, но да не плащаш на човек 6-8 месеца и както той е казал да не може си парти детето на детска градина е грозно. Всичко търсят него като един от лидерите в отбора и човека си каза, не мога да лъжа хората всекидневно. За мене това е честен човек. Той можеше си затрае да си взима заплатките с 1-2 месеца закаснение и така, пък другите кучета ги яли. Изглежда човека го интересува, така че моля малки лайнарчета не ми пишете глупости. Не може да работиш и да не получаваш пари с месеци, не е коректно. Като ЦСКА не може да се издържа просто да фалира и това е. Ще се намери човек да го вземе и ще почнат от долните групи голяма работа. Да не би света ще свърши ?
За мене ти си провокатор и лакей, на тия,които искат да закопаят ЦСКА,разкрит си шушумиго
terata написа:Red joker написа:love_hurtz написа:Разни дечковци тук се подвизават и ми разправят някакви тъпотии. По принцип съм от ЦСКА, но отдавна не следя футбол в България, но със сигурност бих повярвал на Гъргоров вместо на Томов. Какво ще рече алчен футболист. Нима е алчно да поискаш това, което ти е дължимо по договор. Ако не можеш да го предоставиш не го обещавай. Гъргоров го е казал, нямал е проблем със заплатите защото на него и на по-старите им се е плащало сравнително редовно, но да не плащаш на човек 6-8 месеца и както той е казал да не може си парти детето на детска градина е грозно. Всичко търсят него като един от лидерите в отбора и човека си каза, не мога да лъжа хората всекидневно. За мене това е честен човек. Той можеше си затрае да си взима заплатките с 1-2 месеца закаснение и така, пък другите кучета ги яли. Изглежда човека го интересува, така че моля малки лайнарчета не ми пишете глупости. Не може да работиш и да не получаваш пари с месеци, не е коректно. Като ЦСКА не може да се издържа просто да фалира и това е. Ще се намери човек да го вземе и ще почнат от долните групи голяма работа. Да не би света ще свърши ?
За мене ти си провокатор и лакей, на тия,които искат да закопаят ЦСКА,разкрит си шушумиго
И що? Щото има различно мнение от масата, защитаваща "честта" на Лупи?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта