Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот Кашчей » 19 ное 2009 19:46

msm написа:
Кашчей написа:И сега с леко намигване, но именно ЦСКА има пръст в гибелта на Гунди и Котков :twisted: Ако онова диване Пл.Янков не го бе изритал зверски в току що излекуваният му глезен, Аспарухов нямаше да го ритне в задника, след което бе изгонен и лишен от права за мача с "Ботев"Вр.Ако не беше станало така, той и Котков щяха да пътуват с отбора и Витиня щеше да си е само проход, а не и лобно място на двама големи играчи. ;) ;) ;)

Ей, не спираш да зословиш по адрес на ЦСКА. Я си помисли пак, с две намигвания, дали не е виновна Републиканска секция по футбол ( по онова време ), че е взела та е назначила точно този мач, точно на тая дата. ;) ;) Ако перефразираме казаното от Сталин : - няма мач, няма ритници. Но има и една друга истина, че на който, каквото му е писано , това ще му се случи. А пък ти не спирай да злобееш по ЦСКА.

Що па да злословя бе?Аз, ако го мисля това сериозно, ще го кажа ли по такъв начин?
Имай и малко чувство за хумор де..каквото имаш, иначе нямаше да ти е такъв никът и да имаш точно сребърен лъв за аватар...Имай го и за такива случаи :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 ное 2009 20:10

Къл олд дет
написал съм ти че няма разлика между офицерите от БНА и ДС няма разлика понеже и единия и другия са изпълнявали заповедите на БКП - изпълнявали са това ,което им заповядат. Разбира се ,че всяка държава има армия, както има и полиция. Цялата история на всички тоталитарни държави показва,че обикновено големите репресии са се извършвали от армията,а не от полицията- изброил съм ти няколко примера за комунистически държави . ако желаеш мога да ти изброя и доста некомунистически държави в които репресиите също се извършват от армията. просто и едните и другите изпълняват това ,което им се заповяда а потенциала на армията като численост и като оборудване е несравнимо по-голям за подобни изпълнения. Не забравяй кого искаше да вика П.Младенов?
На няколко пъти споменаваш политическа полиция или 6-то управление на ДС,което не безправо е наричано политическа полиция, общата численост на това управление е била по-малко от 200 човека, като в края на 80-те достига до 250-300 човека най-вече благодарение на създаването на 10-ти отдел -който е за борба срещу тероризма.(към него след 1986 се зачислява и 1 батальон комадоси(около 200 човека) специализирани за борба с тероризма).
Като фамозния 6-и отдел на 6-то управление( вътрешната служба за сигурност на БКП) при създаването си през 1965 е с численост от 25 човека(по-късно се увеличава незначително) . Информацията от книгата на бившия шеф на 6-и отдел на 6-то управление Димитър Иванов "Кой кой е в Държавна сигурност", ИК "Милениум" София 2009.стр 132-134.
Мисля че е достъчно сериозен източник. И мисля,че всеки може да си отговори на въпроса дали при тази численост е възможно политическата полиция да е изпълнява това ,което ти и приписваш.
Ако беше на толкова години,на колкото твърдиш ,че си щеще да знаеш,че във всяко поделение на БНА от рота и нагоре имаше политически офицер- ЗКПЧ- Заместник Командир по Политическата Част- работата му беше дали се следва стриктно повелите на БКП в съответната част. Спортистите от ЦСКА се водеха точно такива,нямаше как да да бъдат строеви или технически офицери.
Между другот имаш ли представа какво се приписва на доблестния офицер по призвание Д.Джуров и командваната от него бригада "Чавдар"(я какво съвпадение ;) ) непосредствено след 9.9.1944 . И много доблестното смазване на "пражката пролет" ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 ное 2009 20:16

Old_death написа:
от honda на 19 Ное 2009 00:32
И каква е разликата между двамата - и единия и другия служеха на БКП.Ако не знаете около 1/4от офицерите в БНА бяха политически-интересно с какво се занимаваха. Ако сте на толкова години на колкото твърдите ,че сте трябва да знаете,че тогава всеки военнослужещ полагаше клетва за вярност на БКП или по точно на "народното правителство"(което си беше едно и също с БКП).

Ако не можеш да разбереш каква е разликата,и господ не може да ти помогне.Българска армия е имало още преди времето на хан Аспарух и тя се е грижила за опазване териториалната цялост на България!Това е армията на всички българи.Докато полицейския апарат и неговата най-гадна част(ДС и политическата полиция)служат само за поддържане на реда,установен от някоя власт и запазването на власта в ръцета на силните на деня.Офицер от БНА звучеше гордо и се ставаше по призвание,докато на другия полюс се влизаше само с доноси,сплетни,интриги и мерзост!Може да не знаеш,но към всички спортни делегации,пътуващи в чужбина бяха прикрепени и така наречените слушалки.Това бяха офицери от ДС,чиято единствена задача бе да следят да не би някой от делегацията да не "забрави" да се върне или дали има контакти със западни граждани!Това се отнасяше до всички нормални спортни делегации,в които нямаше спортисти от Левски.В делегациите на футболистите на Левски такива куки нямаше,защото те си бяха в отбора!Кой мислиш че изпя футболния отбор на Левски,когато през 70-те години ги изловиха на границата със нивалин и злато?Певеца бе тяхен съотборник!
Недей гледай в политизирането на армията.Такова политизиране имаше в цялата страна.През 80-те години рядко можеше да намериш човек,който е на ръководен пост и да не е член на БКП.Такива изключения беха оставяни само за да служат за пример в опровергаване на думите,че членството в БКП е задължително.Пак не си прав по въпроса с политизирането на армията .Когато служих не 1/4 а 100% от офицерския състав бяха членове на БКП.Всичко това бе плод на Член 1-ви от Конституцията!Навремето точно софийския гарнизон извърши преврата,следствие на който Живков дойде на власт.Бяха си взели вече поуката и си осигуриха подкрепата на офицерския състав!
!

Е-е-е-е!Ми сега всичко става ясно!Вашите са ставали "партийци" насила,а нашите-по желание.Ми така кажи де!Ти да не би сериозно да си мислиш,че тайната полиция(милиция) е патент на БКП?Че преди девети такова "животно" не е имало?И изобщо,че това е нещо,което вирее само по наште земи?И не е ли много йезуитско,когато става въпрос за "наши хора",то те задължително са били жертва на шантаж(подписвайки разни декларации),а при другите-те едва ли не са се натискали да стават това или онова?И още малко за Гунди-партията и медиите ли му вкарваха головете?Чуждите специалисти,които го хвалеха и те ли бяха "зомбирани"?Де да можехме и сега да намерим един такъв "майор от ДС"(както казваш),който да ни класира тук и там,ама няма!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 20 ное 2009 07:44

honda написа:Заместник Командир по Политическата Част- работата му беше дали се следва стриктно повелите на БКП в съответната част.

Бил ли си войник,ако си бил няма как да пишеш такива вицове,ЗКПЧ-то практически нищо такова не правеше,това бе синекурна длъжност.

бригада "Чавдар"(я какво съвпадение ;)

Е и какво съвпадение?
Много по-интересно е какво прави непосредствено след 9 09 1944 г. другарката Цола,защото истински сатрап може да бъде разпознат в нейно лице.
Предполагам не знаеш...нали :) :)

Между другото,ако наистина се занимаваш с одит на морски съдове,следващи път като дойда да направя контрол на фирмата ви,ще видим що за левскар си,и по чия грешка предаваш града ни,ставайки фен на комунистически клуб.

Предоставям на всички една Много "яка" статия!
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=145310&p=4
и Цитат от нея , супер цитат
"Ахмед Доган е човекът, направил предложението Батков да бъде награден."
Голллллллл :mrgreen:
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 ное 2009 08:22

До honda ,

Момче,на няколко пъти ти директно ме обвини в лъжа,което донякъде се търпеше,но си позволи да ме обвиниш и в личния живот в лъжа,което вече не мога да ти простя!Донякъде гледах с насмешка непрекъснатите ти напъни да бъдеш компетентен и да даваш мнение по всички въпроси,но на никого не съм позволявал да ме нарича лъжец!В тази тема ви дадох възможност да плюете по ЦСКА колкото си искате,но ти си позволи да плюеш и по мен като човек и да ровиш в стари рани,които още ме болят.Имам една молба към тебе.Престани да се обръщаш към мене.Просто за такива като тебе не съществувам.Ти си втория индивид във тоя форум,който игнорирам.Първия го разкарах заради дървена философия,но ти си аут за простотия.Бъди жив и здрав!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 ное 2009 09:35

Кашчей написа:Що па да злословя бе?Аз, ако го мисля това сериозно, ще го кажа ли по такъв начин?
Имай и малко чувство за хумор де..каквото имаш, иначе нямаше да ти е такъв никът и да имаш точно сребърен лъв за аватар...Имай го и за такива случаи :lol:

Факта, че от поредицата случки, си избра точно вината на ЦСКА (макар и с насмешка), си е чиста проба зословене. Наистина имам (може да се каже) голямо чувство за хумор, но прочети си пак втория ред от написаното. Използването на думи като "диване" и "зверски" в никакъв случай не прилягат на хумористично чувство. Въпреки сребърният ми лъв, аз мога (понякога) да чета и между редовете. А там прозира, точно злоба и ненавист. Да не говорим, че тихомълком подмина и въпросите , които ти зададох за Левски, които бяха идентични с тези, на които искаше отговор по адрес на ЦСКА. Все пак , за да получиш нещо, трябва и да дадеш. Може и под формата на майтап.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 ное 2009 15:21

Снайперист написа:
honda написа:Заместник Командир по Политическата Част- работата му беше дали се следва стриктно повелите на БКП в съответната част.

Бил ли си войник,ако си бил няма как да пишеш такива вицове,ЗКПЧ-то практически нищо такова не правеше,това бе синекурна длъжност.

бригада "Чавдар"(я какво съвпадение ;)

Е и какво съвпадение?
Много по-интересно е какво прави непосредствено след 9 09 1944 г. другарката Цола,защото истински сатрап може да бъде разпознат в нейно лице.
Предполагам не знаеш...нали :) :)

Между другото,ако наистина се занимаваш с одит на морски съдове,следващи път като дойда да направя контрол на фирмата ви,ще видим що за левскар си,и по чия грешка предаваш града ни,ставайки фен на комунистически клуб.

Предоставям на всички една Много "яка" статия!
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=145310&p=4
и Цитат от нея , супер цитат
"Ахмед Доган е човекът, направил предложението Батков да бъде награден."
Голллллллл :mrgreen:

Заповядай- работя в DNV. Но май ти миришат краката да ни проверяваш :) .
За Цола Драгойчева- несериозно е да се сравнява баба Цола с бай Добри :) . Тя никога не е имала реална политическа и икономическа власт- просто сравни длъжностите ,които са заемали двамата и ще ти стане ясно.
а иначе на всеки е ясно,че Т.Батков си е комунистическа подлога.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 ное 2009 15:24

Old_death написа:До honda ,

Момче,на няколко пъти ти директно ме обвини в лъжа,което донякъде се търпеше,но си позволи да ме обвиниш и в личния живот в лъжа,което вече не мога да ти простя!Донякъде гледах с насмешка непрекъснатите ти напъни да бъдеш компетентен и да даваш мнение по всички въпроси,но на никого не съм позволявал да ме нарича лъжец!В тази тема ви дадох възможност да плюете по ЦСКА колкото си искате,но ти си позволи да плюеш и по мен като човек и да ровиш в стари рани,които още ме болят.Имам една молба към тебе.Престани да се обръщаш към мене.Просто за такива като тебе не съществувам.Ти си втория индивид във тоя форум,който игнорирам.Първия го разкарах заради дървена философия,но ти си аут за простотия.Бъди жив и здрав!

Както пожелаеш. Най- искрени пожелания за здраве и щастие на теб и на всичките ти близки. И си припомни 3-я закон на Динамиката: " На всяко действие има раво по сила и обратно по посока противодействие". ;)

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 20 ное 2009 16:11

honda написа:Заповядай- работя в DNV. Но май ти миришат краката да ни проверяваш :) .
За Цола Драгойчева- несериозно е да се сравнява баба Цола с бай Добри :) . Тя никога не е имала реална политическа и икономическа власт- просто сравни длъжностите ,които са заемали двамата и ще ти стане ясно.

Това за краката е грубо,просто идея си нямаш че може и да съм наистина ревизор.

Цола е наудачница на всеки един план от живота си,заченала от циганин,родила гей,предала България със искането си да станем част от СССР.

Колкото до медала,просто всичко си идва на мястото. :mrgreen:
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 ное 2009 17:01

Снайперист написа:
honda написа:Заповядай- работя в DNV. Но май ти миришат краката да ни проверяваш :) .

Това за краката е грубо,просто идея си нямаш че може и да съм наистина ревизор.

Цола е наудачница на всеки един план от живота си,заченала от циганин,родила гей,предала България със искането си да станем част от СССР.

Колкото до медала,просто всичко си идва на мястото. :mrgreen:

Това за краката е майтап , а иначе се съмнявам,че имаш правомощия да ни правиш ревизия.

Върни се в “ЦСКА”