Т. РУСЕВ И ЕКИПА МУ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dancho70

Т. РУСЕВ И ЕКИПА МУ

Мнениеот dancho70 » 02 ное 2008 12:50

АКО СТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В КОЕТО АЗ СЕ СЪМНЯВАМ ВИЖТЕ СНИМКАТА РАЗГЛЕДАЙТЕ ВИДИО РЕПОРТАЖИТЕ И СИ ПОМИСЛЕТЕ АКО ТОВА СЕ БЕ СЛУЧЕЛО НА НЯКОЙ НАПАДАТЕЛ НА ЛЕВСКИ КАК ЩЯХТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ
АЗ ЗНАМ ,ОСВЕН ДУЗПА ЩЯХТЕ ДА ИСКАТЕ И ЧЕРВЕН КАРТОН НА ЗАЩИТНИКА
И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИЗВЕНЕТЕ СЕ НА СЛУШАТЕЛИТЕ КОЙТО СЕ ИЗЛЪГАХА ДА СЛУШАТ ВАШИЯ КОМЕНТАР ПОВРЕМЕ НА МАЧ ,ТОВА НЕ Е КОМЕНТАР ,А САБРАЛИ СЕ СИНИ ЗАПАЛЯНКАВЦИ В СТУДИОТО ДА КОМЕНТИРАТ ВСЕ ЕДНО СА В КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА
ПРИЗОВАВАМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ НЕ ЧУЖДИ СЪДИИ ,А ЧУЖДИ КОМЕНТАТОРИ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПРЕДОБИЕМ ПО ГОЛЯМА ПРЕСТАВА ЗА МАЧА ,А НЕ ЗА ВИНОВНИЯ СЪДИЯ, БФС И ВСИЧКО ЖИВОИзображение
КЪДЕ Е ЛЕВИЯ КРАК И РАКА НА ЗАЩИТНИКА

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Т. РУСЕВ И ЕКИПА МУ

Мнениеот stenly » 02 ное 2008 13:00

dancho70, престани да пускаш едни и същи теми!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 02 ное 2008 13:02

подкрепям искането!
днеска чета че и други "журналисти" анатемосват дузпата, и започвам да се чудя к'во става тука вече!
как може да анализират нещо преди да са го гледали поне втори път!
то бива пристрастия, ама все пак уж са журналисти и би трябвало да предават всичко обективно и достоверно и най-вече безпристрастно!
срамно е!
спортната журналистика, като качество е догонила спорта ни!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Rinsuind
Контакти:

Мнениеот Rinsuind » 02 ное 2008 13:06

Ами то и Ники Александров се съмняваше в дузпата, а ако мислите, че и той е левскар, тогава...

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 02 ное 2008 13:15

Поздрав за Бижутера от другия Бижутер .
Изображение
Изображение

Rinsuind
Контакти:

Мнениеот Rinsuind » 02 ное 2008 13:21

И кога си го чул по-точно да се подиграва с ЦСКА? Намери ми запис, пусни ми го и веднага ще си взема думите назад! Единствения, на когото се подиграваше беше уникалния ви президент. Как все Гонг ви било синьо радио и не знам си какво! Аз откакто го слушам не съм чул някой да се подиграва в прав текст на другия отбор, може да си личат пристрастия понякой път, ама това е нормално и прави коментарите много по-интересни от някое кухо и машинално отразяване.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 ное 2008 13:22

Поздрав за Бижутера от другия Бижутер .
Изображение[/quote]
а сега разбрах откъде се учи Г.Христов на тия неща хахах
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

fcb

Мнениеот fcb » 02 ное 2008 13:30

Rinsuind написа:И кога си го чул по-точно да се подиграва с ЦСКА? Намери ми запис,
пусни ми го и веднага ще си взема думите назад! Единствения, на когото
се подиграваше беше уникалния ви президент. Как все Гонг ви било синьо
радио и не знам си какво! Аз откакто го слушам не съм чул някой да се
подиграва в прав текст на другия отбор, може да си личат пристрастия
понякой път, ама това е нормално и прави коментарите много по-интересни
от някое кухо и машинално отразяване.

Aз не съм от Цска ,но ми прави много лошо впечатление повечето спортни медии със своето слагачество на отбора на власта.Не съм си помислял,че някога ще го кажа но май най обективен е Сашо Диков
Последна промяна от fcb на 02 ное 2008 13:32, променено общо 1 път.

dunaks
Контакти:

Мнениеот dunaks » 02 ное 2008 13:42

Уважавам много професионализма на екипа на Гонг.Харесвам не само коментарите , но и гражданската им позиция .
Но ,според мен ,в коментара на този мач те не бяха журналисти ,а запалянковци.Не можеш да оплюваш и се подиграваш на съдията,без да си изгледал поне няколко пъти записа от ключовите моменти от мача.Навсякъде в Европа, при задържане с ръка в наказателното поле, се свири дуспа.
А превъзнасянето на Левски и Гонзо? Чия беше ''заслугата'' за гола -на Гонзо или на Беконо? Колко чисти положения имаха двата отбора?
Ако наистина Томислав Русев е мъж с достойнство ,то трябва още в понеделник да се извини на съдията.Ако иска от свое име ,ако иска-от името на своя екип.Съдията може да е треперил ,да не е свирил всичко достатъчно реално ,но се опитваше да свири обективно.Макар ,че и в бръщолевенията на Дъмитър Пенев има известна доза истина.Но бЪлгарските съдии толкова си могат.
Но какво да направим ? Каквато ни държавата ,такива и съдиите.Важното е поне да се стремят да бъдат безпристрастни.

ivio

Мнениеот ivio » 02 ное 2008 13:49

Томето Русев е страхотен пич,

преди време , нали е бивш спортист, изостави детето си на Орлов мост и хукна да бяга от група негови фенов, добрече, ония не напердашиха малкото, заради тъпият му баща :ugeek:

Върни се в “ЦСКА”