Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Акциите на ЦСКА

Мнениеот pampi » 19 май 2014 15:30

alexdb написа:
oraclexm написа:Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти :)
1. Когато дружеството е на загуба,нищо не се плаща
2. Съвсем скоро капитала ще бъде вдигнат изкуствено,така че ПИЙТЕ СТУДЕНА ВОДА АКЦИОНЕРИ :)

При този вид търговия няма тайни акционери, а парите се дават в кешовица ;)
А и Люпи няма какви пари да връща - те са по сметка на ИПиото и като до 17.00 не се изпълни условието утре сутрин от сметката на ИПиото парите ще се озоват в личните сметки на тези, които са ги записали.
Той Люпи ако имаше там едни 3-4 млн. нямаше да го удря на просия :)
Просто ще стане това, което казах още като Люпи почна да разтяга тия лакардии - инвеститор няма да се появи, защото дълговете са огромни на фона на активите, спонсор няма да се появи, защото никой не вижда смисъл да налее пари на Люпи, които той да открадне, следна на 30 май лишаване от лиценз за ЕКТ поради големите дългове, неясната собственост и най-важното условие на УЕФА - доказателства, че отбора има финансови възможности да покрие разходите си по участие и издръжка. След това отново вой, ще гонят пак Люпи с тояги, а той ще се крие зад гърбовете и щитовете на родната милиция. Крайния резултат ще е съдбата на други подобни тимчета като Динамо Берлин, Дукла прага и т.н. :mrgreen:

Като стигнах да Дукла "прага" и ми стана ясно каква си куха лейка... :lol:
Та каква точно е съдбата на Дукла Прага ?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 май 2014 15:34

Red Warrior написа:
TristaNNN написа:
Red Warrior написа:Няма как в 16:59 да се появи тайният акционер, тъй като заявки се приемат до 16:30. ;)

Всъщност до 17:00 :)

В 17:00 борсата затваря кепенците.

Да де :) Важна в случая е Борсата. Предполагам, че маститите бизнесмени, както и чича ви Томов, имат познати и там. Познати, които биха направили 30 минутки реверанс за Харизмата :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 май 2014 15:34

W84me написа:Квото било-било ДО 16:30 след вече е късно - МАНДАЛОТО ЛОПНА!

Всъщност квот било, било до миналия петък ;) . Цялата тая работа е един голям фейк и Люпи вчера си го призна индиректно в БТВ-то :) Бил продал 18% на крупни инвеститори :oops: Като как след като направиха дружеството публично, а на борсата подобни акции не са търгувани?
А иначе по клиентските сметки на Елана не са се появявали пари в такива размери. А при тази търговия с куфарче не става - откриваш клиентска сметка, даваш банкова гаранция, правиш банков превод (който отнема 24 часа), захранват ти сметката и чак тогава си купуваш ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот Tommi » 19 май 2014 15:35

BRF написа:Значи,че не само тези 5000 или колкото са записани там,са акционери.Има и такива като моя случай.Купил съм ги за тях,с тяхно знание и много радост в очите им.Баща ми е инвалид,дядо ми на 85 и варианта да имат акции е точно този.Ако е успешна цесията ли емисията ли или там както се нарича ще взема ЦЕННИТЕ хартиики и ще им ги джиросам или както там се казва!Разбра ли отворко?Давай следващата глупост,която ще избълва празната ти откъм смислено съдържание глава! :evil:

Вече ти казах, че само ти ще си записан като акционер при евентуално успешно предлагане. А акциите си ги наречи на баща ти, на дядо ти, на комшията или ако искаш и на мен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 май 2014 15:36

pampi написа:
alexdb написа:
oraclexm написа:Който се е притеснил ,че аксиите няма да бъдат продадени да е спокоен. В 16.59 ще се появи таен акционер , и ще изкупи целият остатък. Иначе Лупи трябва да върне 1000000 лева,а от къде да ги взема ??? А притежателите да не се надяват на някакви дивиденти :)
2. Съвсем скоро капитала ще бъде вдигнат изкуствено,така че ПИЙТЕ СТУДЕНА ВОДА АКЦИОНЕРИ :)

А и Люпи няма какви пари да връща - те са по сметка на ИПиото и като до 17.00 не се изпълни условието утре сутрин от сметката на ИПиото парите ще се озоват в личните сметки на тези, които са ги записали.
Просто ще стане това, което казах още като Люпи почна да разтяга тия лакардии - инвеститор няма да се появи, защото дълговете са огромни на фона на активите, спонсор няма да се появи, защото никой не вижда смисъл да налее пари на Люпи, които той да открадне, следна на 30 май лишаване от лиценз за ЕКТ поради големите дългове, неясната собственост и най-важното условие на УЕФА - доказателства, че отбора има финансови възможности да покрие разходите си по участие и издръжка. След това отново вой, ще гонят пак Люпи с тояги, а той ще се крие зад гърбовете и щитовете на родната милиция. Крайния резултат ще е съдбата на други подобни тимчета като Динамо Берлин, Дукла прага и т.н. :mrgreen:

Като стигнах да Дукла "прага" и ми стана ясно каква си куха лейка... :lol:
Та каква точно е съдбата на Дукла Прага ?

В годините, през които Чехословакия е част от социалистическия блок в Европа, Дукла е един от най-силните футболни отбори в страната, редом с традиционните чешки грандове Славия (Прага) и Спарта (Прага). След промените в Източна Европа през 1989 г. постепенно изпада криза, защото губи армейския си статут. В средата на 90-те години на ХХ век е в тежка финансова криза. За да избегне фалита се обединява с ФК Пжибрам (Прибрам) от едноименния град Пжибрам (на 60 километра югозападно от Прага) под името Марила. По-късно отборът отново играе с традиционното си име Дукла (Прага) във втора чешка лига. През 2010/11 Дукла става шампион на втора лига и отново се връща в първенството на Чехия. След връщането им в първа лига са посредствено отборче, като най-доброто им постижение е 7 място ;)
Последна промяна от alexdb на 19 май 2014 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 19 май 2014 15:36

alexdb написа:

Нали ви поздравихме 4 пъти за юбилея-това е важното,другото няма значение...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 май 2014 15:38

Tommi написа:
BRF написа:Значи,че не само тези 5000 или колкото са записани там,са акционери.Има и такива като моя случай.Купил съм ги за тях,с тяхно знание и много радост в очите им.Баща ми е инвалид,дядо ми на 85 и варианта да имат акции е точно този.Ако е успешна цесията ли емисията ли или там както се нарича ще взема ЦЕННИТЕ хартиики и ще им ги джиросам или както там се казва!Разбра ли отворко?Давай следващата глупост,която ще избълва празната ти откъм смислено съдържание глава! :evil:

Вече ти казах, че само ти ще си записан като акционер при евентуално успешно предлагане. А акциите си ги наречи на баща ти, на дядо ти, на комшията или ако искаш и на мен.

:o Сериозно :shock: !Само аз :? !Ужас!Добре,че е томчо да ме светне!Аааааа ти ли беше тоя,брокера :lol: !Тук се чувстваш в свои води :lol: !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 май 2014 15:40

Язък , чя съм на работа в момента иначе щях да им изкупя акциите :cry:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 май 2014 23:11

Съжалявам,че ще го кажа,но тоя път сме длъжници.Да не би да сме 5000 човека живо интересуващи се от ЦСКА,айде стига...Томов пусна акциите ние не ги изкупихме,явно на повечето само думите са им големи.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 май 2014 23:16

Red joker написа:
sin4ec написа:
CSKA 78 написа:
sin4ec написа: Дучето каза много неща, но нямаше кой да им даде гласност, или беше обявяван за вредител. Това е.

Откога левскарите слушате Дучето,или го слушате,само когато сте на един акъл??! :lol:

За разлика от тебе, аз познавам Дучето от времето, когато с Фризьора и Ченцо бяха лидерите на червената агитка. Бяхме противници, но сядахме и на една пейка с пушкаровка. Аз съм доста по-малък от тях, но ги знам. Е, ако понятия като Фризьора, Ченцовката, Владо Кьорав, Къро, пушкаровка са ти непознати, няма за какво да говорим...

...На мене са ми много познати ,но не като понятия...с изключение на... Дучето и до ден днешен се чудя от къде изскочи тоя убавец :( !Айде ,като си бил толкова вървела ,кажи кои бяха вашите лидери по това време ;)

Че аз съм споменал двама от тях... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”