Роко Перота Grazie

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Роко Перота Grazie

Мнениеот MAXIMUS » 23 апр 2014 11:30

Роко Перота е човека , който стои в първите редици на успехите на ЦСКА през този сезон. Да, успехи !!! Защото всички знаем колко футболисти имаше ЦСКА преди 8 месеца и каква лятна подготовка проведе! Никаква ! През първия полусезон играта на отбора беше на педали-здрава борба, тичане, статични положение. Физическата подготовка се извършваше в движение и едва през зимата се проведе една нормална и единствена подготовка на този отбор ! Докато тактически и технически има какво още да се желае от отбора, особено от по-младите, то физически сме най-добре подготвения отбор в България ! Примери през този сезон колкото искате, но само вижте колко пъти отбора от Подуене влезна в нашето наказателно поле през последния мач и колко човека от ЦСКА имаше в наказателното поле на противника при втория гол в 85-та минута - 5/пет/!!! Роко е професионалист от всякъде и ние можем само да сме благодарни, че този специалист остана в най-трудния момент в историята на Великия ЦСКА!
Grazie, Roco !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: РОКО ПЕРОТА GRAZIE

Мнениеот boabbb » 23 апр 2014 11:33

Браво, наистина 8-) Много добрата кондиция на играчите е основно негова заслуга ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 апр 2014 11:38

Ако пък станем шампиони, ЦСКА ще е световен футболен прецедент! :)
Друго такова постижение във футбола нема!
Съгласен съм с написаното, превъзхождаме физически почти във всеки мач и не само физически, просто имаме и винаги сме имали най-добрите футболисти в България! :)
Поздравления и към скаутите на Стойчо Младенов! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 23 апр 2014 11:40

dreben23 написа:Ако пък станем шампиони, ЦСКА ще е световен футболен прецедент! :)
Друго такова постижение във футбола нема!
Съгласен съм с написаното, превъзхождаме физически почти във всеки мач и не само физически, просто имаме и винаги сме имали най-добрите футболисти в България! :)
Поздравления и към скаутите на Стойчо Младенов! :)

Трябваше да спечелим мача на Лаута ! За това ме е най-яд !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 апр 2014 11:48

Вторачени в останалите емоции пропускаме някои детайли, които в условията на остър дефицит на морални жалони имат огромно значение.

Роко Перота. Всички го знаем, като младият италианец, занимаващ се с кондиционната подготовка на ЦСКА. Един едва 32-годишен треньор с достойна практика зад гърба си и високо образование от университета в Урбино. И все пак, нищо особено на пръв поглед. Когато през ЦСКА е минавала институция, като Джиджи Симони, като незабравимия Енрико Катуци, няма какво да преиграваме толкова. На пръв поглед.

Във волейбола известно време селекционер ни бе професора Силвано Пранди. За никаква заплата, съгласно други стандарти, но заради благодарност към българите, които му дали път някога в спорта и са го научили да бъде професионалист. Изобщо българо-италианската връзка не е от вчера. Спомнете си Гарибалди, Позитано, изобщо толкова общо в характера и емоционалните характеристики на двете нации.

Та Роко Перота. Той бе отпратен по живо по здраво, когато се разбра, че Христо Стоичков няма да се върне в бъркотията на Титан и собствениците опразниха офисите от служители и други кадри. Сред тях и Перота.

Неизвестен факт е, че само за два дни Роко подписва с италиански тим и взема 30 000 евро за подписа си на ръка, освен договорената заплата. След още два дни получава обаждане от София. Отива връща 30 000 евро, прекратява договора си и се връща на "Българска армия" за 2 500 евро на месец.

Всеки може да го нарече както си иска. Дори може да послуша френските мъдреци и да потърси жената в цялата история. Някоя шопкиня например Всичко е възможно. Но които познават треньора, който макар и млад има и много добро име в родината си, ще ви кажат, че той е не само прекрасен специалист, но отличен човек. И че момчетата в отбора не тълкуват упражненията и не коменитрат методите му. Те изпълняват. Скоро те ще бъдет в много по-добра кондиция.

И сигурно, заради жеста и любовта си към ЦСКА, младият италианец заслужава в следващото домакинство срещу Нефтохимик на 17 август, феновете на червените да го приветстват по име.

http://www.prosport.bg/news/32692/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B0-30-000-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90

Това е достатъчно , за да разберем що за човек е той . Великан !!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 23 апр 2014 14:14

Old_death написа:Това е достатъчно , за да разберем що за човек е той . Великан !!!

Съгласен съм - за мое голямо учудване физически стоим много прилично. Благодаря ти, Перота! (не е зле и агитката да го поздрави, при удобен случай)
Технически - имаме от време на време някои проблясъци, но това го отдавам по-скоро на факта, че тези момчета просто не се познават както трябва и опитват.
Тактически - уф-ф, ще се опитам да го кажа така: Мисля, че Стойчо прави каквото може с това което има (според мен може повече, но не аз съм треньора).
Знам, че има много привърженици които искат да виждат повече наши младежи на терена, но мисля, че Стойчо прави добре като не ги пуска да играят в официални мачове по много. Просто трябва да се изгради някакво ядро, а точно тук ни е слабото място: нямаме такова!...
Ле-ле отплеснах се - темата е за друго.

Благодаря ти, ПЕРОТА!
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 23 апр 2014 14:29

Old_death написа:
И сигурно, заради жеста и любовта си към ЦСКА, младият италианец заслужава в следващото домакинство ..., феновете на червените да го приветстват по име.

Наистина крайно време е да отдадем заслуженото на този Човек и Професионалист! Неговото име също заслужава да бъде скандирано! Всички в отбора ако са като него и ...ехеееее, нямаме стигане! :)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Роко Перота Grazie

Мнениеот mertezaker » 23 апр 2014 14:51

На 50% победите са на Роко!!! Погледнете как играем вторите полувремена...с тотална физическа доминация!!! И наистина носи едно голямо червено сърце!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 апр 2014 14:58

Не може да не отдадем заслуженото на Перота - по отношение на физическата подготовка сме перфектни през пролетта и на това до голяма степен се дължат добрите ни резултати.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CHOCHEV 18
Контакти:

Мнениеот CHOCHEV 18 » 23 апр 2014 18:26

Ако ще се поздравява Перота, мисля че най-удачния момент да е във 90-та минута. Все пак да се издържа без проблем 90мин тичане, трябва да отдадем почит на това голямо червено сърце във 90минута! :geek:

Върни се в “ЦСКА”