Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот No Pyro No Fun » 08 апр 2014 20:01

Винаги може да мечтаем. Ама реално няма да бием всички до края, нито лудогорец ще загубят толкова точки. Ако ги бяхме били на Армията щеше да е различно. Много трудно ще бием в Разград, Ботев в Пловдив и говедата за четвърти път. И срещу Локо няма да е лек мача, не знам дали те бяха добри или лудогорец слаби, ама ако имаха малко късмет биеха. То няма сигурни мачове и без това в тая седмица.

Пеенето на феновете ме уплаши
каза авторът на втория гол за Белкбърн Егил Остенщад.
- Бях сменен, лежах си в съблекалнята и чувах страшни викове отвън - разказа норвежецът. - Феновете така викаха и пееха, че си помислих, че са ни вкарали шест-седем. Добре че по уредбата на стадиона пускат една и съща песен и така успях да преброя какъв е резултатът.
Изображение

Няколко хиляди привърженици се изсипаха в Рим, за да направят така, че мача да се помни дълго.
Ултрасите на ЦСКА огласяха древния град през целия ден, а пеенето им продължи и през 90-те минути на стадиона. Голямата бройка и силното представяне оставиха следа в хронологията на нашата сцена.
Факт, че по-късно в официалната анкета сред феновете на Рома, червените бяха класирани в топ 3 агитки, които са гостували на Олимпико през 2009-та година. Визитата бе отразена и дълго говорена и в различни фенски форуми, които се посещават от привърженици от цяла Европа.
"Gadzetta Delo Sport: Балканците показаха що е вярна публика."
Изображение

"Днес ми направи впечатление, че след гола на Лудогорец нашите фенове започнаха да скандират още по-силно. Шапка им свалям и им благодаря", коментира Илиев.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 апр 2014 20:20

Venko123 написа:
Red joker написа:А бе,а представяте ли си да станеме шампиони... :o ... 8-) ... ;) ... :lol:

Всичко е възможно. Разград как станаха преди 2 години?

Няма да на позволят.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 апр 2014 09:46

Old_death написа:
Venko123 написа:
Red joker написа:А бе,а представяте ли си да станеме шампиони... :o ... 8-) ... ;) ... :lol:

Всичко е възможно. Разград как станаха преди 2 години?

Няма да на позволят.

ЦСКА си е ЦСКА - с още една или без нея - титли колкото щеш, важното е да се играе със сърце, а те го правят - евала 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 апр 2014 13:01

Марсиньо май ще ходи в Литекс.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 апр 2014 13:03

Червени_шампиони написа:Марсиньо май ще ходи в Литекс.

Аз не бих се учудил на размяна - свободен агент Марсиньо, срещу играч на оранжевите на занижена цена. Ще поживеем и ще видим.
Последна промяна от Кировец на 09 апр 2014 13:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 апр 2014 13:13

petko.h.markov написа:В този живот всякакви превратности са възможни.Хипотетично,ако на Домусчиев след време Разград му омръзне или
му се види малък,и реши да се върне при любимия отбор,пак ли ДОМУСАГА ще му викате?

Какво пречи?На Лупи си му викам Лупи.Не е г-н Томов!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 апр 2014 13:36

Кировец написа:
Червени_шампиони написа:Марсиньо май ще ходи в Литекс.

Аз не бих се учудил на размяна - свободен агент Марсиньо, срещу играч на оранжевите на занижена цена. Ще поживеем и ще видим.

Не знам, ама ако вземем Маркиньос или Камбуров, верно ше станем отбор от пенсионери. Трябват ни млади, макар, че някои от старите тичат по-бързо от тях, ама няма да е все така.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 09 апр 2014 14:26

За качествени млади играчи трябват пари, особено български, а ние такива нямаме.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 апр 2014 15:56

Venko123 написа:За качествени млади играчи трябват пари, особено български, а ние такива нямаме.

Нямаме, но иначе Томов ше изгражда сектор Г с пари от нищото.. Тука има нещо гнило, ако това е вярно.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 09 апр 2014 18:07

Някакви пари за по-важните неща със сигурност има, но за трансфери едва ли. Ще видим лятото ;)

Върни се в “ЦСКА”