Винаги може да мечтаем. Ама реално няма да бием всички до края, нито лудогорец ще загубят толкова точки. Ако ги бяхме били на Армията щеше да е различно. Много трудно ще бием в Разград, Ботев в Пловдив и говедата за четвърти път. И срещу Локо няма да е лек мача, не знам дали те бяха добри или лудогорец слаби, ама ако имаха малко късмет биеха. То няма сигурни мачове и без това в тая седмица.
Пеенето на феновете ме уплаши
каза авторът на втория гол за Белкбърн Егил Остенщад.
- Бях сменен, лежах си в съблекалнята и чувах страшни викове отвън - разказа норвежецът. - Феновете така викаха и пееха, че си помислих, че са ни вкарали шест-седем. Добре че по уредбата на стадиона пускат една и съща песен и така успях да преброя какъв е резултатът.

Няколко хиляди привърженици се изсипаха в Рим, за да направят така, че мача да се помни дълго.
Ултрасите на ЦСКА огласяха древния град през целия ден, а пеенето им продължи и през 90-те минути на стадиона. Голямата бройка и силното представяне оставиха следа в хронологията на нашата сцена.
Факт, че по-късно в официалната анкета сред феновете на Рома, червените бяха класирани в топ 3 агитки, които са гостували на Олимпико през 2009-та година. Визитата бе отразена и дълго говорена и в различни фенски форуми, които се посещават от привърженици от цяла Европа.
"Gadzetta Delo Sport: Балканците показаха що е вярна публика."

"Днес ми направи впечатление, че след гола на Лудогорец нашите фенове започнаха да скандират още по-силно. Шапка им свалям и им благодаря", коментира Илиев.