Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Аз пък за втория г-н хич не съм сигурен.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Кашчей написа:Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Те изчакват последният ден, за да знаят колко да купят
GOLEADOR написа:Кашчей написа:Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Кашчей,ако ти си решил да купиш акции на ЦСКА за крупна сума (примерно 200 000 лева) кога би го направил?Още първия ден или последния възможен.Какво печелиш ако купиш акции първия ден или последния ден?Всеки който си отговори на тези въпроси ще разбере защо големите пари ще дойдат в последния възможен ден в ЦСКА!
GOLEADOR написа:Кашчей написа:Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Кашчей,ако ти си решил да купиш акции на ЦСКА за крупна сума (примерно 200 000 лева) кога би го направил?Още първия ден или последния възможен.Какво печелиш ако купиш акции първия ден или последния ден?Всеки който си отговори на тези въпроси ще разбере защо големите пари ще дойдат в последния възможен ден в ЦСКА!
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Аз не печеля, но ако такива фигури купят още в началото ще е положителен знак за подписката. Нещо такова, като реклама(но и автореклама) е и купуването от депутатите.
Всъщност, странно защо Зику не спомена Костадинов и Пенев, а те също са знакови фигури в новата история на ЦСКА
Янис Зику написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:Янис Зику написа:Аз съм сигурен, че Бербатов и Стоичков ще купят голям брой акции.
Аз не печеля, но ако такива фигури купят още в началото ще е положителен знак за подписката. Нещо такова, като реклама(но и автореклама) е и купуването от депутатите.
Всъщност, странно защо Зику не спомена Костадинов и Пенев, а те също са знакови фигури в новата история на ЦСКА
Всъщност за Пенев се замислих, а Костадинов само гледа да смуче. Стоичков като характер може да не е идеален, но все си мисля, че би купил акции. А за Бербатов съм на 100% сигурен, че ще го направи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Само Реал Мадрид и Ювентус са по-страшни от ЦСКА София. Мислите, че това е невъзможно, нереално, някакво изказване на пристрастен фен? Не, това е самата истина. Когато статистиката говори, увъртанията са излишни.
Кои са отборите детронирали най-много пъти действащ, клубен европейски шампион? Реал Мадрид със седем отстранявания, Ювентус с пет, а на престижното трето място са ЦСКА София, Барселона, Интер и Динамо Киев с по три.
Еврошампионите Нотингам, Аякс и Ливърпул свеждат глава пред ЦСКА. Детронирането на Аякс е един от най-значимите моменти в историята на футбола. Трикратните, поредни шампиони на Европа, биват поразени от родните армейци през есента на 1973-а година. Момент, в който целият футболен свят говори за мощта на ЦСКА София.
Потребители, разглеждащи този форум: kolokolo и 46 госта