Чакам да ми кажете какво му е останало на Мартин. Бързина ли има, какво? Останало му е едно центриране. Да не говорим, че лятото си тръгва, та не е ли по-добре да играе намиращия се в много по-добра форма Косоко, колкото и да не ви се харесва на някои индивиди? Мартин да не би да не игра няколко мача нападател, какво направи? Изгледайте мачовете на Мартин като нападател, изгледайте и мачовете на Косоко от тази година.
А за Иван Стоянов аз се сещам защо играе в момента, ще разберем дали е играл поради тази причина когато вземем лиценз.
Локо Сф - ЦСКА Сф (контрола) 04.04.2014г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Локо Сф - ЦСКА Сф (контрола) 04.04.2014г
А може да си е и твърдоглавието на Стойчо.Нищо чудно да е и това което мислиш. 

[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]
Иван Стоянов не е във форма. Много перспективни атаки ги проваля с прекомерното задържане на топката. Марто и Тошко трябва да влизат в последните 15 минути при определен развой на мача. Сънди и Маркович задължително титуляри! Фо Поре издиша много често - ненужни нарушения и неточни центрирания. Косоко трябва да хапва нещо преди мачове, защото направо " изплюва" топката при стрелба 

-
- Контакти:
За един отбор е супер, когато резервите му могат да обръщат мачове. Така е много по-лесно за треньорите, защото заплетените срещи се взимат все накрая. Стойчо събра доста играчи с класа и досега освен във Варна те не го подведоха. Смятам, че срещу Лудогорец играхме добре, но гола им падна в най-неподходящия момент. Ако положението на Чочев беше влязло победата можеше да е наша. Не виждам някой друг отбор да ни е притеснил да не говорим за надиграване. Контролата с Локото не беше лоша, макар да не съм я гледал внимателно. Три гола за едно полувреме, а след това разиграването на различни комбинации е полезно за треньорите. За пореден път станаха ясни титулярите и първите резерви. Дори след първенството Тошко и Марто да се откажат от футбола имаме достойни заместници. Ереро играе добре в контролите и загатва за добър потенциал. Ако първенството беше без Плейофи, а по-нормалния начин щеше да има повече време за изява. Обеден съм, че догодина ще имаме един от най-младите отбори във А група. Не съм съгласен, че Галчев е най-сериозната алтернатива на Тошко. Сънди започва да показва класата си, Маркович е стабилен за годините си, а Боби е футболист, който в най-напечен мач може да си изкара картони за нула време. Иначе е железен боец и гори в играта, но е прекалено рисков. Иван Стоянов все още не е във форма, но ние знаем качествата му и в новия шампионат ще бъде водеща фигура. Ди Вани за мен е загатка и не защитава мястото си по-никакъв начин. Ще започна да вярвам, че наистина е взет заради някаква дело. На ЦСКА ни трябва мощен таран тип Неи, който да оползотворява положенията, които му създават добрите ни халфове. Няма ли пари за такъв и на Долапчиев може да се даде шанс. Обеден съм, че момчето ако има повече играви минути ще израстне. Има качествата, фигурата и техниката на удара, остава му само доверието на треньора и ще покаже истинския си талант.
Вальо Илиев аут между 2 и 3 седмици. 

Жалко за Вальо.В момента сме с най-добрата защита в първенството и този факт до голяма степен се дължи на него.Нелепа контузия в много неподходящ момент.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Жалко за травмата му, но това е част от играта. Изпуска следващите 2-3 мача, но тези отбори сме ги побеждавали и без Вальо, така че няма място за оправдания. А и точно за такива случаи се постарахме да направим широк състав и ще се види доколко сме успели, макар че вече видяхме, че Крачунов беше на ниво в двата мача, за които Вальо беше наказан. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
MAXIMUS написа:Иван Стоянов не е във форма.
Съгласен съм!
Ванката е далеч от това което показваше в Лудогорец, нямам си на идея защо не му се получава играта...
-
- Контакти:
Ще видите, че догодина, като някои от ветераните се откажат Иван Стоянов ще бъде лидер на отбора. Трябва ни само един свестен нападател, който да вкарва положенията и отбора заспива. Лошото е, че такива играчи струват пари, а при нас в момента няма. По-добре да дадът шанс на младите.