Локо Сф - ЦСКА Сф (контрола) 04.04.2014г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Локо Сф - ЦСКА Сф (контрола) 04.04.2014г
напоследък ми прави впечатление, че Вальо се контузва при всеки по-здрав сблъсък. Нещо явно не е много добре физически. Стойчо да внимава ида не го подлага на излишни рискове в тия контроли, че капитана ще ни е много необходим за важните мачове, които предстоят.
Започвам да се отчайвам от нашите (Локо Сф). Добре, че армейците леко свалиха оборотите.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- Udoji90
- Контакти:
И страничният рефер се включи в играта. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Менди нападател !Как ги развъртя

[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Добре е, че както онзи ден, така и днес играчите показаха желание - играли сме много по-лигаво в някои предишни контроли. Яд ме е за травмата на Вальо - ще бъде много нелепо, ако го извади от мача с "Ботев".
Резултатът днес е без значение - още повече, че се случи така, че в минутите, в които единият отбор беше с титулярите, другият игра с резервите.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Играта на ЦСКА ми хареса.Поздравления за армейците! Нашите,няма какво да ги коментирам... 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- liverpool76
- Контакти:
Udoji90 написа:И страничният рефер се включи в играта.

Един здрав и мощен нападател ни трябва. Даже двама за да има ротация. Вече приличаме на отбор. Вальо, Апата,Тошко,Марто вече са малко по-старички и е нормално да се обаждат контузиите по-често. Дано има достойни и добри заместници.
Мартин Петров, заедно с Гъргоров са най-класните играчи в този отбор и специално Марто трябва да получава много повече време за игра. Срамота, човека дето да цъка из Чемпиъншип дойде тук да играе срещу Любимец и сега ми лансира Косоко вместо него. Имам предвид, че ако трябва някой да се преквалифицира като нападател по начина по който се движи и завършва атаките Марто повече ще му приляга да играе на върха. Ясно е, че Ди Вани поне пролетта няма да го бъде. Да се даде и шанс на Долапчиев. Все още нападателя с най-много голове. Общо взето се дразня на твърдоглавието на Стойчо за някои негови решения.

mironi88 написа:Мартин Петров, заедно с Гъргоров са най-класните играчи в този отбор и специално Марто трябва да получава много повече време за игра. Срамота, човека дето да цъка из Чемпиъншип дойде тук да играе срещу Любимец и сега ми лансира Косоко вместо него. Имам предвид, че ако трябва някой да се преквалифицира като нападател по начина по който се движи и завършва атаките Марто повече ще му приляга да играе на върха. Ясно е, че Ди Вани поне пролетта няма да го бъде. Да се даде и шанс на Долапчиев. Все още нападателя с най-много голове. Общо взето се дразня на твърдоглавието на Стойчо за някои негови решения.
Косоко е класи над Мартин Петров...Долапчиев?