Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот Червени_шампиони » 12 мар 2014 19:44

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 12 мар 2014 22:13

Red Warrior написа:
Кировец написа:Момчета, карайте я по-внимателно, защото като нищо за някой важен мач ще ни накажат без публика.

+1948. С последно предупреждение сме. Нека не вредим на себе си по този начин. И аз преди 10-на години бях в сектор Г, но никога не ми е минало през ум да чупя седалки.

И на мен не ми е минавало, ама съм изпочупил бая. :lol: :lol:

В смисъл, неволно, знаеш какви кекави бяха. То много народ изпотроши бая седалки.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 14 мар 2014 09:52

"Националната" кауза приключи, оставям го на съвестта на всеки, предпочел да даде пари за бледо шоу с орел и х-фактор на живо, вместо да ги дари в урната за развитието на своя отбор. Все повече започвам и да се убеждавам че жените вече са повече мъже от доста мъже в това скапано общество.

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/550/7157550D.jpg[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 11:12

Не го разбирам това..."Наши" фенове, вместо да дадат 20 лева на ЦСКА Завинаги примерно, те ги дават на Домусчиев за да му гледат отборчето...
"Наши" фенове от Варна примерно, които не са ходили на мач на ЦСКА от една камара време, обаче се правят на големи разбирачи и много псуват по форумите нашите футболисти и треньори ходиха на мачовете на Лудогорец с Лацио и Валенсия. А като ги попиташ защо не ходят на мачове на ЦСКА от толкова време излизат с оправданието, че нямали пари и билетите били скъпи, а отбора не играел красиво.

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 14 мар 2014 21:03

Същите тези "наши" фенове са станали "наши" фенове точно заради победите, титлите и купите. Сега при нас няма такива и въпросните хлъзгави същества търсят нов пристан. Ако "националната кауза", в която почти няма българи, продължи с успехите, много скоро същите тези влечуги ще се пребоядисат напълно.

Гнус ме е от такива "хора".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2014 21:18

Venko123 написа:Не го разбирам това..."Наши" фенове, вместо да дадат 20 лева на ЦСКА Завинаги примерно, те ги дават на Домусчиев за да му гледат отборчето...
"Наши" фенове от Варна примерно, които не са ходили на мач на ЦСКА от една камара време, обаче се правят на големи разбирачи и много псуват по форумите нашите футболисти и треньори ходиха на мачовете на Лудогорец с Лацио и Валенсия. А като ги попиташ защо не ходят на мачове на ЦСКА от толкова време излизат с оправданието, че нямали пари и билетите били скъпи, а отбора не играел красиво.

Преди много години, от нямане какво да правя в София, една вечер убих времето с мач-ЦСКА Локо Сф. не съм фен на нито един от двата отбора, но отидох да гледам футбол. С парите, които съм дал, аз дали съм ощетил отбора, на който съм привърженик?
По същите причини-да гледам футбол, съм гледал в София и Левски-Славия и ... Тракия- Черно море (колкото и странно да звучи на некои другари :mrgreen: )
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 29 мар 2014 23:29

Момчета, тоя сезон сме на върха, там където винаги сме били освен 1-2 години при титаните, които изгубихме. Отново на първо място по-посещаемост, а в един определен сайт, си стоим на 61 490 зрители, а мина дербито от 15 март и домакинството на лдгц и не е обновено. Реално скачаме на 80 000 а има още мачове :)
Въпреки, че сме толкова затънали в лайната...
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 30 мар 2014 09:55

Както винаги вчера на ниво армейци браво !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 мар 2014 10:27

Ivo-Chernomoretz написа:Както винаги вчера на ниво армейци браво !

мерси :) Бяхме на ниво . Много ме е яд,че не бях там и не можах да отида . Любимото ми гостуване :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”