Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

minchev_1951
Контакти:

Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Мнениеот minchev_1951 » 27 мар 2014 18:03

Стойчо, Тройчо, да те бият последните три години и в Разград, и в София, с обща голова разлика 0-8 /ако не ме лъже паметта/, да те млатят като цървул в мозайка?!?... И след всяка загуба да говориш, че си бил по-добрия отбор, но съдиите били виновни ?!? Това си е чиста проба МАЗОХИЗЪМ! :roll:

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 27 мар 2014 18:03

Червени Воини написа:
Ти си изключително тъпо говедо,я се върни назад и кажи със какъв материал стигна до тези мачове за титлата!

На късия ум, езикът е дълъг :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 18:10

minchev_1951 написа:Стойчо, Тройчо, да те бият последните три години и в Разград, и в София, с обща голова разлика 0-8 /ако не ме лъже паметта/, да те млатят като цървул в мозайка?!?... И след всяка загуба да говориш, че си бил по-добрия отбор, но съдиите били виновни ?!? Това си е чиста проба МАЗОХИЗЪМ! :roll:

Да, Стойчо е мазохист. Въпреки порцията жлъч, определението ти ми допада.
И затова му свалям шапка на Стойчо, заради този прословут мазохизъм - цесекар е в червата си и дава мило и драго за успехи на ЦСКА, за победа във всеки мач, за превъзходство над всеки противник - въпреки всичките проблеми, които са всичко друго, но не и нормална обстановка за развитие на качествен продукт.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 27 мар 2014 18:12

minchev_1951 написа:Стойчо, Тройчо, да те бият последните три години и в Разград, и в София, с обща голова разлика 0-8 /ако не ме лъже паметта/, да те млатят като цървул в мозайка?!?... И след всяка загуба да говориш, че си бил по-добрия отбор, но съдиите били виновни ?!? Това си е чиста проба МАЗОХИЗЪМ! :roll:

Това мнение в колко теми ще го постнеш??? Или си толкова тъп, че дори не е твое, а си го копирал от някъде?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 27 мар 2014 18:20

bastuna2003 написа:

Това мнение в колко теми ще го постнеш??? Или си толкова тъп, че дори не е твое, а си го копирал от някъде?

Я го зае*и тоя! Даже и не предполага тяхната голова разлика на колко ще набъбне в края на сезона! Нулевски, нуминчев!
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 мар 2014 18:34

След този мач,просто можеше да каже че "Лудогорец" имаха два удара във вратата и един случаен гол.Вместо да се изсилва със съдиите.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 27 мар 2014 18:50

кво плюете по стойчо искате още 500 минути без гол ли и не тройчо а шесторчо така ли?
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

todorov94
Контакти:

Мнениеот todorov94 » 27 мар 2014 19:01

gugushito написа:Аз също съм на мнение,че със Стойчо това ни е тавана.... слаб футбол,никаква тактическа идея и постоянно налагане на едни и същи играчи.За мен Бадема е свършил с футбола и пречи на играта,вчера Стоянов едвам ходеше и не го смени изобщо... няма мач да не сбърка състава.Мачовете със сините трупове не се броят,ония могат да бият само момиченцата на мъри.Аз се обзалагам,че до края няма да вземем нито един важен мач с игра... със случайни голове от статични положения може и да бием някого... бесен съм само като се сетя за налагането на олигофрени като Присо,Сидибе и разни инфантилни португалци... Лошото е ,че за момента наистина няма кой друг да се хване сериозно за работа... голяма мъка ни чака...

Приятелю, добър лош Стойчо беше единствения който се нави да е треньор лятото и от 3ма човека и свободни агенти направи отбор който е 3ти в момента 3победи над Лефски и 5 часа без гол от тях. Мисля,че Цскарите трябва да му отдадем заслуженото поне за това,защото отбора беше пред фалит всички видяхме как хора като Камата избягаха само той остана

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 27 мар 2014 19:07

Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.

:roll: :roll: Та те ви биха с резервите си на ходом

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 19:47

hd29 написа:
Red Warrior написа:Не знам какъв е Стойчо Младенов, но с 3-ма футболисти в началото на сезона и отбор направен само от свободни агенти вчера надигра многомилионната "национална кауза" Лудогорец и за първи път видях горките "орли" да бавят времето.

:roll: :roll: Та те ви биха с резервите си на ходом

Дай Боже всеки му резерви оценени за по стотици хиляди, та и милиони евро.

Върни се в “ЦСКА”