Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 11:55

Tommi написа:
RedeviL написа:
motg написа:Не вървят нещата, явно хората нямат пари :(

Темпото е абсолютно същото като от 21-ви. Желаещи има, но лотовете са сравнително малки.. Ако не се появят по-големи купувачи, трудно ще успеем да достигнем до 1,4 милиона.

А като достигнете до 1,4 млн. какво ще се случи? Ще си решите проблемите ли?

Дружеството става ПАД, което, заедно с получаването на стадиона, е условието поставено от бъдещия инвеститор.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 мар 2014 12:13

pampi написа:Дружеството става ПАД, което, заедно с получаването на стадиона, е условието поставено от бъдещия инвеститор.

Този бъдещ инвеститор излязъл ли е някъде и е поставил това условие или Лупи така ви е казал? Питам, защото наистина не знам това нещо. При първия вариант - ок, преценили сте, че си струва да станете публично дружество заради новия инвеститор. Втория вариант го оставям без коментар. :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 24 мар 2014 12:21

pampi написа:
Tommi написа:
RedeviL написа:
motg написа:Не вървят нещата, явно хората нямат пари :(

Темпото е абсолютно същото като от 21-ви. Желаещи има, но лотовете са сравнително малки.. Ако не се появят по-големи купувачи, трудно ще успеем да достигнем до 1,4 милиона.

А като достигнете до 1,4 млн. какво ще се случи? Ще си решите проблемите ли?

Дружеството става ПАД, което, заедно с получаването на стадиона, е условието поставено от бъдещия инвеститор.

Ако имаше такъв инвеститор, който има такова условие, по-добре да се беше показал. Със сигурност ентусиазма щеше да е огромен.Хората нямаше да са толкова обезверени. Сега ми се струва че това начинание е пред провал.
Все пак дано стане, не си представям А група без ЦСКА. Ще е по-малко интересно. Лудогорец и Литекс са силни но незнам защо не са ми интересни

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 24 мар 2014 12:28

Тук някъде би трябвало да стане ясно ,че нещата с емисията ще се провалят.Просто сериозните играчи ще искат това да се случи,за да могат да вземат акциите на ЦСКА на много по-ниска цена от една страна,а и да не се връзват на номерата на Лупи,който уж иска да продаде акции,но никой освен него да не може да диктува нещата.Е сори,ама така няма да стане,особено с неговата "брилянтна "репутация.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 мар 2014 12:43

nib написа:
pampi написа:Ако имаше такъв инвеститор, който има такова условие, по-добре да се беше показал. Със сигурност ентусиазма щеше да е огромен.Хората нямаше да са толкова обезверени. Сега ми се струва че това начинание е пред провал.
Все пак дано стане, не си представям А група без ЦСКА. Ще е по-малко интересно. Лудогорец и Литекс са силни но незнам защо не са ми интересни

Що да се показва? " Доброжелателите" да му намерят цаката? Борат, като развява Газпром като знаме и се тупа ганьовски по гърдите, какво постигна?
"Начинанието" е за феновете, които могат да си позволят само няколко десетки акции. Ако някой мисли да купува големи лотове, начинът е друг...За тези малки лотове темпото е нормално, не знам за какво обезверяване става дума...Ако трябва да се обслужат 20 000 купувачи, колко време според вас е необходимо за това?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2014 13:15

При такава смешна борса като нашата, и банки - лихвари, които друго не умеят не е за учудване, че върви бавно продажбата. Хората искат да си купят акции и не могат. Но и аз мисля, че ако не се появят поне 2-3 големи инвеститора, емисията няма да успее. За жалост "големите риби" не искат ЦСКА да стане публично дружество, защото тогава няма да могат да си въртят далаверите. Не е тайна, че чрез футбола се перат най-лесно пари. 100% продажбата ще бъде удължена с един месец, каквато възможност има по-закон. За две седмици е абсурд да е успешна.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 24 мар 2014 13:17

С това темпо се съмнявам да съберем и 5 000 инвеститора

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2014 13:34

Сега е времето да ги видим бившите звезди на ЦСКА, които ядат бял хляб заради този клуб, дали ще му помогнат в най-тежкият момент. ЦСКА Възраждане също никакви не се чуват. Къде са "големите" цесекари бизнесмени дето се пъчат по телевизията?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 24 мар 2014 14:03

Red Warrior написа:Сега е времето да ги видим бившите звезди на ЦСКА, които ядат бял хляб заради този клуб, дали ще му помогнат в най-тежкият момент. ЦСКА Възраждане също никакви не се чуват. Къде са "големите" цесекари бизнесмени дето се пъчат по телевизията?

Прав си, без няколко големи избухвания няма как да стане работата.
14ч, а едва 15 000 за днес :roll:

Потребителски аватар
volcom
Контакти:

Мнениеот volcom » 24 мар 2014 14:06

Хора, къде проверявате как върви продажбата на акции? Преди в сайта на Елана се отчитаха, сега май са го махнали вече. :roll:

Върни се в “ЦСКА”