[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c1qMknJt0T0[/youtube]
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
"Ревах със сълзи на стадиона. След онова със Славия мислих,че съм преживял най-гнусното. Но това прасета да ме ебат през ден с резерви и после да ме държат 1 час да им гледам празненствата уби всичко в мен... не мога вече,не мога"
Кировец написа:В началото на сезона с колко равни започнахме? 3-4 Ако биехме днес щяхме да водим по точки и да сме лидери в класирането.
Кировец написа:В началото на сезона с колко равни започнахме? 3-4 Ако биехме днес щяхме да водим по точки и да сме лидери в класирането.
bastuna2003 написа:Кировец написа:В началото на сезона с колко равни започнахме? 3-4 Ако биехме днес щяхме да водим по точки и да сме лидери в класирането.
Почнахме с Равни на Армията срещу Локо Пд и Черно море - и двата мача трябваше да ги спечелим - уцелихме няколко греди. Срещу Берое гостуването трябваше да го загубим - бяхме значително по-слаби. Гостуването на Локо Сф играхме 60 мин с човек по-малко и пак изпуснахме победата, разбира се дежурна греда! Домакинството на Ботев пак имахме предимство! Гостуванията на Черно Море и Локо Пд през целите мачове диктувахме събитията - отново съдийски тесли и греди. Милисавлевич на празна врата изпусна в 30 мин срещу Локо Пд! Гостуването на Ботев играхме много слабо първо полувреме и второто тъкмо да ги смачкаме те вкара гол от единственото минаване на центъра. Във всички тези мачове нито веднъж Черни не можа да ни извади (както Колев извади удара на Старокин онзи ден) - срещу локо Сф гол от 30 метра, срещу Локо Пд пак от 25 метра го прехвърлиха, срещу Черно Море направи герой онова недоразумение Райков. Срещу Ботев изпусна топката при втория гол. Направо като се сетя ме хваща яд какви мачове изпуснахме
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 19 госта