Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
emarkon написа:Ощи 100 години да ги има, да ги шием където ги хванем и естествено-ВЕЧНО ВТОРИ(7)!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
memnto написа:..... само синя тишинаааа....
daniel875 написа:memnto написа:..... само синя тишинаааа....
27 години нямахте две поредни победи над нас и много ви се вирна носа, а не се виждате, че спечелихте заради "треньорския гений" на Здравков. Срещу този треньор сте силни и вилни, но ако беше друг, който малко повече да разбира играта, друго щяхте да пеете. Това 27 години е 2:7 нали?
Old_death написа:За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените.Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !
daniel875 написа:Друго си 9 поредни победи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
daniel875 написа:Old_death написа:За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените.Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !
Колелото се върти. Две победи над много слаб "Левски", при това с много късмет.
Друго си 9 поредни победи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта