XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

OldGuard
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот OldGuard » 15 мар 2014 20:08

Наистина 7 е добро число :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 15 мар 2014 20:10

Ощи 100 години да ги има, да ги шием където ги хванем и естествено-ВЕЧНО ВТОРИ(7)!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 мар 2014 20:18

emarkon написа:Ощи 100 години да ги има, да ги шием където ги хванем и естествено-ВЕЧНО ВТОРИ(7)!

Заслужена победа за ЦСКА, но и много късметлийска. Взимайте по - малко сироп за кашлица. Изпоритахте ни футболистите. Вие футбол при Стойчо не играете. Това е кеч.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 20:19

Мачкай !!! Браво на ЦСКА днес!! :)))
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 мар 2014 20:21

memnto написа:..... само синя тишинаааа.... :lol:

27 години нямахте две поредни победи над нас и много ви се вирна носа, а не се виждате, че спечелихте заради "треньорския гений" на Здравков. Срещу този треньор сте силни и вилни, но ако беше друг, който малко повече да разбира играта, друго щяхте да пеете. Това 27 години е 2:7 нали?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 мар 2014 20:22

daniel875 написа:
memnto написа:..... само синя тишинаааа.... :lol:

27 години нямахте две поредни победи над нас и много ви се вирна носа, а не се виждате, че спечелихте заради "треньорския гений" на Здравков. Срещу този треньор сте силни и вилни, но ако беше друг, който малко повече да разбира играта, друго щяхте да пеете. Това 27 години е 2:7 нали?

Да не съм го сложил АЗ Здравков там? М?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 мар 2014 20:23

Old_death написа:За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените :) .Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !

Колелото се върти. Две победи над много слаб "Левски", при това с много късмет.
Друго си 9 поредни победи.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 20:25

daniel875 написа:Друго си 9 поредни победи.

Дрънкаш едно и също като развален телефон. Аре спри се.. 5 мача гол не можете да вкарате, с късмет сме ви били били. Стегни се.. Викате ни, че само говорим за история, ама и ти тва правиш. Жалки сте. Но това е вашата съдба. 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

DALTON
Контакти:

Мнениеот DALTON » 15 мар 2014 20:32

Не вярвайте на мизерниците от спортал,които изобщо не знаят какво е станало и пишат наизуст.Глупавата българска полиция отново беше неадекватна и вместо да прибере виновните задържа невинни хора за нищо.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 15 мар 2014 20:36

daniel875 написа:
Old_death написа:За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените :) .Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !

Колелото се върти. Две победи над много слаб "Левски", при това с много късмет.
Друго си 9 поредни победи.

Кръв ли храчиш,колега ? :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”