enzo_shifo написа:Кировец написа:enzo_shifo написа:Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!
Срещу някои отбори "добрата игра" - неспирни атаки и импровизации, в кавички

щото повечето хора това наричат добра игра(майната й на тактическата дисциплина

) - връзва - срещу други трябва да се играе стегнат и практичен футбол

. Това е положението и не ми е ясно защо не можете да го проумеете?!
И какво значи бием с 300 зора Левски? Ти последния мач гледа ли го? Как ти се стори факта, че играем 40 минути срещу отбор, който излиза на 120% за победа, а ние не само, че не допускаме гол, а и печелим мача благодарение на треньорско решение - правилна смяна!
Аре стига сте писали общи приказки, а хванете прегледайте малко статистическите факти преди да се изревете.
Досега един критикуващ Стойчо не е написал так-так. Метнете тука две изречения и голям рев. Стойчо Младенов е един от най-добрите футболни треньори в България. Това са фактите.
Припомни ми с кои отбори отбори играхме и показахме импровизация и игра приятна за окото? А сега се сети за мачовете със Стяуа които точно Стойчо обърка! И не е проблема само в играта а и в ината на Младенов! Колко още трябва да гледаме най- смешния защитник Фо поре титуляр? И само него ли?
Какъв шанс се дава на Долапчиев примерно? Или Карачанаков? Налагат се некви индивиди дори нямащи фигура на футболисти- оня дето си замина за Англия- некъв бездарен халф и сега реве колко било страшно тука...А преди началото на сезона приказки, как сега е времето да се дава шанс на младите и ако ще да падат- да се налагат! Така ли беше? Тактиката на Стойчо съсипа не един и два мача- Блекбърн помниш ли? Ето за това не го харесвам, лично мое си е мнението ,както ти имаш твое. Но това не ми пречи да обичам и подкрепям ЦСКА!
Ето от такива фенове като теб ще страдаме винаги. Като пропуснем повечето фактологически грешки, искам да те попитам следното!
1. Защо плюеш как Лудогорец са ни надиграли, а същевременно искаш да виждаш футболисти като Долапчиев в игра, който изпусна последните 10 пъти да вкара, когато излезна сам срещу вратаря?
2. Как може да сравняваш състоянието на ЦСКА с това на Лудогорец? Очевадно е, че са с класа над всички отбори в България, единствено те и Ботев си позволяват да правят истинска селекция, а не свободни агенти. Пропускаш факта, че ТРИМА от нашите титуляри са ненужни в Разград, защото имат много по-силни единици на тяхно място
3. Пропускаш факта, че с много по-малко пари от
онези ги надиграхме в три от директните двубои и взехме 4 победи!
4. Плюеш Стойчо за европейските мачове - айде да погледнем мачовете реално в тези които отпаднахме!
4.А Галатасарай - разбира се за пореден път изтеглихме възможно най-късата клечка - най-силния отбор на Галатасарай в историятата им. Същия отбор взе Купата на УЕФА. За твое и мое съжаление няма абсолютно никакъв шанс да ги бяхме надиграли!
4.Б Торпедо - 9-ти в руското първенство - смачкахме ги в София, не ги бихме. Там равностоен мач, който загубихме с дузпи - малшанс!
4.В Тулуза - пореден уникален малшанс, след като Стойчо крещеше на Данчо Табуретката да ритне топката в тъч и онова недоразумение си направи нов прякор! ЗА ВТОРИ ПЪТ ОТПАДАНЕ БЕЗ ЗАГУБА!
4.Г - Лицензгейт - И за това ли Стойчо е виновен, че с отбора с 16 точки преднина станал шампион не му дадоха да се пробва в ШЛ? Имахме и хубав коефициент тогава - щяхме да сме поставени до 3-ти кръг.
4.Д - Мура - тогава не успяхме да съберем дори група за мачовете. И отново уникален малшанс - тези за два мача стигнаха веднъж до вратата ни и ни отстраниха. Тук да кажем е срамна страница
4.Е Шампионатите - от три сезона, в които Стойчо беше през цялото време треньор стана ДВА ПЪТИ безапелационно шампион и веднъж изгуби титлата в 30 кръг от Разград, като цяла пролет играхме само на мускули - отново уникален малшанс след 8 точки преднина, циркове на еднодневките с Миньор, загубен злощастно мач с
онези и три греди второто полувреме в Разград с човек по-малко и доста по-слаб отбор!
Ето това е ТРОЙЧО! Може и да взима комисионни, не знам! Обаче никога когато ни е бил треньор не сме излезнали с наведени глави или като обречени срещу когото и да е. Да, в тези времена е лесно да плюеш, особено ако имаш интерес от това. Разберете, че вече 90% от футбола е пари - които ги имат са силните на деня - за това не е виновен Тройчо.
ПС- пропуснах мача с Блекбърн, но там колегите ти го обясниха!