Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот BRF » 14 мар 2014 09:49

enzo_shifo написа:Вярата в отбора я има.Но не бива да сме коне с капаци и да подминаваме слабостите.Победи над пропадналия вечен враг затварят очите за други неща.Дума не съм казал за тези, които играят със сърце за ЦСКА и няма да кажа. Мача с Блекбърн го преживях на живо и ще съжалявам винаги за едно- не си повярвахме, а те си бяха готови. Лека вечер и дано Стойчо ме опровергае в събота, успех !

Щом си преживял Блякбърн на стадиона,би трябвало да ти е ясно,че там не ни достигна ВРЕМЕ!Вярата е имаше и заради нея успяхме да вкараме 3 гола за около 30 мин.!Ако победим отново подуенци ще сме на 4 точки от върха!Победата в Бургас я взехме с характер,желание и правилни смени.Славия си я бихме класически,г.ведата ги надиграхме тактически :? !Три победи-три различни начини!Дали им е много лесно на другите треньори да разберат замислите на нашия треньорски щаб?Слабите подуенци биха 3:1 Ботев,значи не е много лесно да ги биеш!Всъщност,кога е било лесно да се вземе Дерби от която и да е страна?И да те питам-кого виждаш като треньор на ЦСКА вместо Стойчо?

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 09:52

enzo_shifo написа:
Кировец написа:
enzo_shifo написа:Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!

Срещу някои отбори "добрата игра" - неспирни атаки и импровизации, в кавички :idea: щото повечето хора това наричат добра игра(майната й на тактическата дисциплина :idea: ) - връзва - срещу други трябва да се играе стегнат и практичен футбол :!: . Това е положението и не ми е ясно защо не можете да го проумеете?!
И какво значи бием с 300 зора Левски? Ти последния мач гледа ли го? Как ти се стори факта, че играем 40 минути срещу отбор, който излиза на 120% за победа, а ние не само, че не допускаме гол, а и печелим мача благодарение на треньорско решение - правилна смяна!
Аре стига сте писали общи приказки, а хванете прегледайте малко статистическите факти преди да се изревете.
Досега един критикуващ Стойчо не е написал так-так. Метнете тука две изречения и голям рев. Стойчо Младенов е един от най-добрите футболни треньори в България. Това са фактите.

Припомни ми с кои отбори отбори играхме и показахме импровизация и игра приятна за окото? А сега се сети за мачовете със Стяуа които точно Стойчо обърка! И не е проблема само в играта а и в ината на Младенов! Колко още трябва да гледаме най- смешния защитник Фо поре титуляр? И само него ли? Какъв шанс се дава на Долапчиев примерно? Или Карачанаков? Налагат се некви индивиди дори нямащи фигура на футболисти- оня дето си замина за Англия- некъв бездарен халф и сега реве колко било страшно тука...А преди началото на сезона приказки, как сега е времето да се дава шанс на младите и ако ще да падат- да се налагат! Така ли беше? Тактиката на Стойчо съсипа не един и два мача- Блекбърн помниш ли? Ето за това не го харесвам, лично мое си е мнението ,както ти имаш твое. Но това не ми пречи да обичам и подкрепям ЦСКА!

Ето от такива фенове като теб ще страдаме винаги. Като пропуснем повечето фактологически грешки, искам да те попитам следното!
1. Защо плюеш как Лудогорец са ни надиграли, а същевременно искаш да виждаш футболисти като Долапчиев в игра, който изпусна последните 10 пъти да вкара, когато излезна сам срещу вратаря?
2. Как може да сравняваш състоянието на ЦСКА с това на Лудогорец? Очевадно е, че са с класа над всички отбори в България, единствено те и Ботев си позволяват да правят истинска селекция, а не свободни агенти. Пропускаш факта, че ТРИМА от нашите титуляри са ненужни в Разград, защото имат много по-силни единици на тяхно място
3. Пропускаш факта, че с много по-малко пари от онези ги надиграхме в три от директните двубои и взехме 4 победи!
4. Плюеш Стойчо за европейските мачове - айде да погледнем мачовете реално в тези които отпаднахме!
4.А Галатасарай - разбира се за пореден път изтеглихме възможно най-късата клечка - най-силния отбор на Галатасарай в историятата им. Същия отбор взе Купата на УЕФА. За твое и мое съжаление няма абсолютно никакъв шанс да ги бяхме надиграли!
4.Б Торпедо - 9-ти в руското първенство - смачкахме ги в София, не ги бихме. Там равностоен мач, който загубихме с дузпи - малшанс!
4.В Тулуза - пореден уникален малшанс, след като Стойчо крещеше на Данчо Табуретката да ритне топката в тъч и онова недоразумение си направи нов прякор! ЗА ВТОРИ ПЪТ ОТПАДАНЕ БЕЗ ЗАГУБА!
4.Г - Лицензгейт - И за това ли Стойчо е виновен, че с отбора с 16 точки преднина станал шампион не му дадоха да се пробва в ШЛ? Имахме и хубав коефициент тогава - щяхме да сме поставени до 3-ти кръг.
4.Д - Мура - тогава не успяхме да съберем дори група за мачовете. И отново уникален малшанс - тези за два мача стигнаха веднъж до вратата ни и ни отстраниха. Тук да кажем е срамна страница
4.Е Шампионатите - от три сезона, в които Стойчо беше през цялото време треньор стана ДВА ПЪТИ безапелационно шампион и веднъж изгуби титлата в 30 кръг от Разград, като цяла пролет играхме само на мускули - отново уникален малшанс след 8 точки преднина, циркове на еднодневките с Миньор, загубен злощастно мач с онези и три греди второто полувреме в Разград с човек по-малко и доста по-слаб отбор!

Ето това е ТРОЙЧО! Може и да взима комисионни, не знам! Обаче никога когато ни е бил треньор не сме излезнали с наведени глави или като обречени срещу когото и да е. Да, в тези времена е лесно да плюеш, особено ако имаш интерес от това. Разберете, че вече 90% от футбола е пари - които ги имат са силните на деня - за това не е виновен Тройчо.

ПС- пропуснах мача с Блекбърн, но там колегите ти го обясниха!
Последна промяна от bastuna2003 на 14 мар 2014 09:56, променено общо 1 път.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2014 09:55

enzo_shifo написа:
Кировец написа:
enzo_shifo написа:Вярата в отбора я има.Но не бива да сме коне с капаци и да подминаваме слабостите.Победи над пропадналия вечен враг затварят очите за други неща.Дума не съм казал за тези, които играят със сърце за ЦСКА и няма да кажа. Мача с Блекбърн го преживях на живо и ще съжалявам винаги за едно- не си повярвахме, а те си бяха готови. Лека вечер и дано Стойчо ме опровергае в събота, успех !

Стойчо да те опровергаел... Я не се излагай! :lol: Кой ти е другия ник във форума?
Пределно ясно ми е, че каквото и да спечели все ще има недоволни. Вече ми втръсна от образи като теб.

enzo33 ми е другия ник, баннаха го заради подобно мнение , без да съм обидил никого. Винаги съм смятал, че имаме по реално мислещи фенове, явно не е точно така. Вие сигурно сте от тези, дето момчето на пистата с микрофона не успя да накара да си отворят устата да подкрепят отбора в мача с лудогорец, когато ни разказваха играта! Тогава едно дете на 6- 7 години пееше само, ама то кво ли разбира....За разлика от някой аз обичам ЦСКА и си плащам за това, къде с СМС къде в касичките на стадиона. Други взимат десетки хиляди за тая любов ама ми побеля косата от тях! Аз пусках оня смотаняк сидибе , дето всяка топка до него беше фаул за противника или засада, морейра пак аз го пусках и само тия ли "звезди" ? Ама нямало други без пари- хахахах аре стига бе, колко струваше отбора от разград като влезе в А група???? Ама хората играят елементарно и им се получава, не е приятно да се каже ама е вярно! Аре със здраве, няма да ви досаждам с моето мнение повече, стана ясно, че не може и дума да става за критики по адрес на Стойчо. Повече от всичко искам да не съм прав, ама едва ли....

Здраве, щастие, късмет и любов! Сбогом!

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 14 мар 2014 09:56

enzo_shifo написа:
Кировец написа:

Стойчо да те опровергаел... Я не се излагай! :lol: Кой ти е другия ник във форума?
Пределно ясно ми е, че каквото и да спечели все ще има недоволни. Вече ми втръсна от образи като теб.

enzo33 ми е другия ник, баннаха го заради подобно мнение , без да съм обидил никого. Винаги съм смятал, че имаме по реално мислещи фенове, явно не е точно така. Вие сигурно сте от тези, дето момчето на пистата с микрофона не успя да накара да си отворят устата да подкрепят отбора в мача с лудогорец, когато ни разказваха играта! Тогава едно дете на 6- 7 години пееше само, ама то кво ли разбира....За разлика от някой аз обичам ЦСКА и си плащам за това, къде с СМС къде в касичките на стадиона. Други взимат десетки хиляди за тая любов ама ми побеля косата от тях! Аз пусках оня смотаняк сидибе , дето всяка топка до него беше фаул за противника или засада, морейра пак аз го пусках и само тия ли "звезди" ? Ама нямало други без пари- хахахах аре стига бе, колко струваше отбора от разград като влезе в А група???? Ама хората играят елементарно и им се получава, не е приятно да се каже ама е вярно! Аре със здраве, няма да ви досаждам с моето мнение повече, стана ясно, че не може и дума да става за критики по адрес на Стойчо. Повече от всичко искам да не съм прав, ама едва ли....

И понеже сигурно си мислиш колко не разбирам играта- погледни темата Тотнъм - Бенфика. Мисля да отскоча до еврото да си получа заработеното :) Хубав ден на ВСИЧКИ !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 мар 2014 10:10

enzo_shifo написа:
enzo_shifo написа:
Кировец написа:

И понеже сигурно си мислиш колко не разбирам играта- погледни темата Тотнъм - Бенфика. Мисля да отскоча до еврото да си получа заработеното :) Хубав ден на ВСИЧКИ !

Сбъркал си адреса,пич!Аз си ходя по стадионите в България и си давам парите за това,но не парадирам!Утрешното Дерби ще гони 70-80лв за да съм там,но това не е най-важното!Никой не ме кара на сила,аз го искам!Колкото до Стойчо,в първите му два периода дори не го харесвах,но го подкрепях защото за мен ЦСКА е над всички във футбола!Вярвам,че в ситуацията в която бяхме лятото само той можеше да задаржи отбора!За трето място на този етап не ми е минавало през ума!Пътувах за всички мачове в началото на сезона,каквото и да ми струваше това не само като пари,за да съм близо до отбора с ясното съзнание,че е малко вероятно дори и гол да вкараме!Тогава Стойчо каза след един домакински мач,мисля че беше 3 кръг с Черно Море:лошото на тия резултати е че ще ни попречат в главната цел,да станем шампиони :o !Тогава си викам:тоя е луд,ние ще изпаднем,той шампиони!
Дали Бадема,Вальо,Мартин,Тошко и другите щяха да се върнат в ЦСКА при друг треньор?Дали щяха да са толкова сплотени като колектив при друг треньор?
В момента виждам един друг ЦСКА,различен от есента!Отбор,който бяга до последната минута!Да напомня,че есента в 60-тата минута приключвахме!Мога да ти направя и по-обстоен анализ на нещата,въпреки че за разлика от теб не твърдя че го разбирам футбола!Колкото до залозите,те са математика приятелю!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 10:36

Едно е да се аргументираш когато критикуваш, друго е директно да плюеш и във всеки пост по 50 пъти да повтаряш Тулуза, Мура, комисионер, убиец на юноши, Байдек и тем подобни глупости.

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 14 мар 2014 16:47

Venko123 написа:Едно е да се аргументираш когато критикуваш, друго е директно да плюеш и във всеки пост по 50 пъти да повтаряш Тулуза, Мура, комисионер, убиец на юноши, Байдек и тем подобни глупости.

Абе хора, на къв език си говорим?? Къде прочетохте да съм наплюл Стойчо!??? Не харесвам много неща в тактиката му , но не съм го плюл!!! Двете неща са безкрайно различни! На вас всичко ли ви харесва? Не казах ли , че голямото му качество е, че е обединител и мотиватор?? Къде пише, в някъв устав на феновете ли, че трябва всички да мислим еднакво? И с какво преча на отбора? Нали 1989 мина отдавна, пак ли трябва всички да сме на едно мнение и да харесваме само едни - правилните хора? Есента с геренци при 3:0 исках поне 6!!!! И можеше, ако те ни бяха набарали така отивахме на 8! Ама не- да пазим 3;0 стига... е за тва ше ни се смеят. Вярвам , че имаме играчи за много повече от това, което сме сега, и съм сигурен , че съм прав!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 18:07

Спокойно, не говорех специално за теб.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 14 мар 2014 18:43

enzo_shifo написа:
Venko123 написа:Едно е да се аргументираш когато критикуваш, друго е директно да плюеш и във всеки пост по 50 пъти да повтаряш Тулуза, Мура, комисионер, убиец на юноши, Байдек и тем подобни глупости.

Абе хора, на къв език си говорим?? Къде прочетохте да съм наплюл Стойчо!??? Не харесвам много неща в тактиката му , но не съм го плюл!!! Двете неща са безкрайно различни! На вас всичко ли ви харесва? Не казах ли , че голямото му качество е, че е обединител и мотиватор?? Къде пише, в някъв устав на феновете ли, че трябва всички да мислим еднакво? И с какво преча на отбора? Нали 1989 мина отдавна, пак ли трябва всички да сме на едно мнение и да харесваме само едни - правилните хора? Есента с геренци при 3:0 исках поне 6!!!! И можеше, ако те ни бяха набарали така отивахме на 8! Ама не- да пазим 3;0 стига... е за тва ше ни се смеят. Вярвам , че имаме играчи за много повече от това, което сме сега, и съм сигурен , че съм прав!

Е чак пък такива играчи нямаме ;)
А с изказването "ще ни се смеят" ако го коментирам ще ме баннат
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 мар 2014 08:44

enzo_shifo написа: Есента с геренци при 3:0 исках поне 6!!!! И можеше, ако те ни бяха набарали така отивахме на 8! Ама не- да пазим 3;0 стига... е за тва ше ни се смеят. Вярвам , че имаме играчи за много повече от това, което сме сега, и съм сигурен , че съм прав!

Ти нали уж разбираше от футбол?За какво ги нашляка тези глупости?На всички е ясно,че миналия сезон играехме максимум 50 минути и след това въздуха свършваше.Най-ярко това се видя при продълженията срещу геренци в мача за купата.Я кажи на кой отбор тогава на футболистите им се схващаха краката?И после тези на дето им се схванаха краката изтърваха ли дузпите си?Като си отговориш на тези въпроси дано ти светне защо не им надухме шушоните с 5-6 гола на подуенци (в мача за първенството) и защо нямаха сили нашите футболисти при изпълнението на дузпите в мача за купата.Това ти е за домашно разбирачо!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”