Можете да видите подробни ясни отговори на всички най-често задавани въпроси във връзка с първичното публично предлагане на акции на ЦСКА
http://www.elana.net/bg/news/606/vsichki-otgovori-na-chesto-zadavani-vuprosi-ot-fenove-na-cska.html
Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
1242 написа:BRF написа:1242 написа:Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора
Според мен,трябва да има само разяснителна кампания,но не и агитационна!Всеки сам трябва да реши дали и колко да закупи!
http://www.elana.net/bg/news/606/vsichk ... -cska.html
ето още малко разяснение.
Ти беше писал в преден свой пост за покупателната способност на акциите. Ще ми разясниш ли що за чудо е това?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:1242 написа:BRF написа:1242 написа:Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора
Според мен,трябва да има само разяснителна кампания,но не и агитационна!Всеки сам трябва да реши дали и колко да закупи!
Ти беше писал в преден свой пост за покупателната способност на акциите. Ще ми разясниш ли що за чудо е това?
Безплатни уроци не давам.
1242 написа:Кашчей написа:1242 написа:BRF написа:1242 написа:Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора
Няма и какво да дадеш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:1242 написа:Кашчей написа:1242 написа:BRF написа:1242 написа:Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора
Няма и какво да дадеш!
На който трябва давам. Ти щом си толкова капацитет, че даже не можеш чрез гугъл да разбереш какво значи покупателна способност не е мой проблем

Аз съм фен на Литекс,но 100 акции от ЦСКА ще си купя,а ако собствените фенове се чудят,аз съм потресен-вие малоумни ли сте,всичко отива за клуба и никой друг,сега ще се види обичате ли си клуба.Това с акциите е най-хубавото,което може да се случи в нашият футбол и затова аз ще участвам,а вие се чудете.А пък,ако ви е толкова страх,да не напълните чужда гуша,просто приемете средствата,които ще дадете за акции,като-ДАНЪК ЛЮБОВ.
като гледам и по форумите, няма чак толкова хора , които да се чудят.
Имаме точно 10 работни дни на разположение. Стартират на 21 март петък и затварят пазара на 4 април пак петък.
Някои клонове на банка Уникредит работят и в събота в Метро и Технополис, но дали търгуват с акции?
Някои клонове на банка Уникредит работят и в събота в Метро и Технополис, но дали търгуват с акции?
1242 написа:На който трябва давам. Ти щом си толкова капацитет, че даже не можеш чрез гугъл да разбереш какво значи покупателна способност не е мой проблем
Прав си, аз даже и компютър нямам-толкова съм прост

Покупателна способност знам какво е. За мен интересно беше да разбера какво е покупателна способност на акция и как тази способност се движи в зависимост от.... от какво наистина?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":