Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот Кировец » 13 мар 2014 21:42

enzo_shifo написа:
Кировец написа:
enzo_shifo написа:Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!

Срещу някои отбори "добрата игра" - неспирни атаки и импровизации, в кавички :idea: щото повечето хора това наричат добра игра(майната й на тактическата дисциплина :idea: ) - връзва - срещу други трябва да се играе стегнат и практичен футбол :!: . Това е положението и не ми е ясно защо не можете да го проумеете?!
И какво значи бием с 300 зора Левски? Ти последния мач гледа ли го? Как ти се стори факта, че играем 40 минути срещу отбор, който излиза на 120% за победа, а ние не само, че не допускаме гол, а и печелим мача благодарение на треньорско решение - правилна смяна!
Аре стига сте писали общи приказки, а хванете прегледайте малко статистическите факти преди да се изревете.
Досега един критикуващ Стойчо не е написал так-так. Метнете тука две изречения и голям рев. Стойчо Младенов е един от най-добрите футболни треньори в България. Това са фактите.

Припомни ми с кои отбори отбори играхме и показахме импровизация и игра приятна за окото? А сега се сети за мачовете със Стяуа които точно Стойчо обърка! И не е проблема само в играта а и в ината на Младенов! Колко още трябва да гледаме най- смешния защитник Фо поре титуляр? И само него ли? Какъв шанс се дава на Долапчиев примерно? Или Карачанаков? Налагат се некви индивиди дори нямащи фигура на футболисти- оня дето си замина за Англия- некъв бездарен халф и сега реве колко било страшно тука...А преди началото на сезона приказки, как сега е времето да се дава шанс на младите и ако ще да падат- да се налагат! Така ли беше? Тактиката на Стойчо съсипа не един и два мача- Блекбърн помниш ли? Ето за това не го харесвам, лично мое си е мнението ,както ти имаш твое. Но това не ми пречи да обичам и подкрепям ЦСКА!

Долапчиев получи не един и два шанса, Карачанаков също. За импровизацията и приятната игра няма да говоря, щото ми е втръснало. Фо Поре има една единствена алтернатива - Ереро, който е чужденец, млад футболист и явно не се избързва с неговото налагане. Блекбърн и Стяуа. Сигурно Стойчо трябваше да вкара дузпата на Велизар срещу Стяуа, а срещу Блекбърн, ако не се лъжа същия Велизар си изкара червен картон. Велизар, тепърва навлизаше в големия футбол, а Стойчо от своя страна е бил "пресен материал" в професията.
Аз никога няма да обвиня директно такива червени личности, които са дали много, а други продължават да дават.
Няма треньор в историята на ЦСКА, който да не е правил грешки. Нито пък има треньор, който да е практикувал атакуващ футбол.
На ЦСКА печелившия стил от онова време винаги е бил предимно игра на контра-атака.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 13 мар 2014 21:53

А най-лошото в цялото това плюване по Стойчо, че за половината неща , в които е обвиняван не е бил в ЦСКА. Пример мача със Стяуа, дори Стойчо не беше треньор :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 мар 2014 22:02

Ей, болен мозък, каква Стяуа бе?! :evil: Вярно не сте добре повечето дето плюете по Стойчо, на 20 човека дето го плюят има 2ма, които да се аргументират, останалите пишете долни лъжи като тази, че Стойчо бил провалил мач срещу Стяуа, който никога не е водил и че бил изгонил Камбуров. :evil:

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 13 мар 2014 22:34

Не виждам причина за такава агресия. За мача със Стяуа грешката е моя.За Камбуров дума не съм казал, но сега ще си тръгнат други и по- добри щото видиш ли им било рано да играят в първия отбор! Стойчо си има противници и застъпници, аз съм от вторите и докато не видя ЦСКА да печели с лекота срещу средняци и слаби отбори ще е така. Не аз обещавах напролет да видим друг ЦСКА, а какво имаме, мъка в Бургас, малко игра срещу Славия и тактически успех срещу " ГОЛЕМИЯ ГРАНД" и последен в първата седмица левски...Такива и на 300 процента да играят срещу нас трябва да си ходят с петици , щото толкова си могат.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 мар 2014 22:40

enzo_shifo написа:Не виждам причина за такава агресия. За мача със Стяуа грешката е моя.За Камбуров дума не съм казал, но сега ще си тръгнат други и по- добри щото видиш ли им било рано да играят в първия отбор! Стойчо си има противници и застъпници, аз съм от вторите и докато не видя ЦСКА да печели с лекота срещу средняци и слаби отбори ще е така. Не аз обещавах напролет да видим друг ЦСКА, а какво имаме, мъка в Бургас, малко игра срещу Славия и тактически успех срещу " ГОЛЕМИЯ ГРАНД" и последен в първата седмица левски...Такива и на 300 процента да играят срещу нас трябва да си ходят с петици , щото толкова си могат.

Ти си никой-какво да обещаеш ти? Освен Стойчо, Вальо, Бадема и Марто също обещаха.

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 13 мар 2014 22:56

Ясна е работата. Щом Стойчо е легенда няма как да се критикува. Променете темата на анкетата, и допускайте хора само с положителни мнения за него. Респект към Стойчо Младенов като футболист и цесекар, и точка. Те за тва са цъфнали и вързали в подуене, щото и на тях само легенди са им в главите!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 мар 2014 22:59

Най-лудия мач на ЦСКА бе този с Блекбърн.Аз искам да гледам такъв ЦСКА,с несломяем дух и борба за победа до последен дъх!Отделно помня как Блекбърн драпаха с всички сили да се докопат до равенството.Лежаха,симулираха ,бавеха играта,а и съдията им даде едно рамо с измисления червен картон на Велизар.Ако сега Стойчо успее да изгради такъв тим ни чакат велики времена,така да знаете.Разбирам подуенци да са против Младенов,даже за мен това е нормално.Те не желаят доброто на ЦСКА.Но атаките от армейци към треньора на червените и то точно в този момент аз не мога да приема.Има един потребител с ник "САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ".Та този човечец след първите три мача беше пуснал тема в която се твърдеше,че ЦСКА ще е сред четирите отпадащи отбора и искаше оставката на Стойчо Младенов.Сега това изглежда смешно и за да не изпадат в такива ситуации искам да призова тези фенове за малко повече вяра в отбора и спортното ръководство.И най-важното пълна подкрепа на стадиона.ЦСКА има нужда от всички свои привърженици.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 13 мар 2014 23:17

Вярата в отбора я има.Но не бива да сме коне с капаци и да подминаваме слабостите.Победи над пропадналия вечен враг затварят очите за други неща.Дума не съм казал за тези, които играят със сърце за ЦСКА и няма да кажа. Мача с Блекбърн го преживях на живо и ще съжалявам винаги за едно- не си повярвахме, а те си бяха готови. Лека вечер и дано Стойчо ме опровергае в събота, успех !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2014 09:16

enzo_shifo написа:Вярата в отбора я има.Но не бива да сме коне с капаци и да подминаваме слабостите.Победи над пропадналия вечен враг затварят очите за други неща.Дума не съм казал за тези, които играят със сърце за ЦСКА и няма да кажа. Мача с Блекбърн го преживях на живо и ще съжалявам винаги за едно- не си повярвахме, а те си бяха готови. Лека вечер и дано Стойчо ме опровергае в събота, успех !

Стойчо да те опровергаел... Я не се излагай! :lol: Кой ти е другия ник във форума?
Пределно ясно ми е, че каквото и да спечели все ще има недоволни. Вече ми втръсна от образи като теб.

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 14 мар 2014 09:39

Кировец написа:
enzo_shifo написа:Вярата в отбора я има.Но не бива да сме коне с капаци и да подминаваме слабостите.Победи над пропадналия вечен враг затварят очите за други неща.Дума не съм казал за тези, които играят със сърце за ЦСКА и няма да кажа. Мача с Блекбърн го преживях на живо и ще съжалявам винаги за едно- не си повярвахме, а те си бяха готови. Лека вечер и дано Стойчо ме опровергае в събота, успех !

Стойчо да те опровергаел... Я не се излагай! :lol: Кой ти е другия ник във форума?
Пределно ясно ми е, че каквото и да спечели все ще има недоволни. Вече ми втръсна от образи като теб.

enzo33 ми е другия ник, баннаха го заради подобно мнение , без да съм обидил никого. Винаги съм смятал, че имаме по реално мислещи фенове, явно не е точно така. Вие сигурно сте от тези, дето момчето на пистата с микрофона не успя да накара да си отворят устата да подкрепят отбора в мача с лудогорец, когато ни разказваха играта! Тогава едно дете на 6- 7 години пееше само, ама то кво ли разбира....За разлика от някой аз обичам ЦСКА и си плащам за това, къде с СМС къде в касичките на стадиона. Други взимат десетки хиляди за тая любов ама ми побеля косата от тях! Аз пусках оня смотаняк сидибе , дето всяка топка до него беше фаул за противника или засада, морейра пак аз го пусках и само тия ли "звезди" ? Ама нямало други без пари- хахахах аре стига бе, колко струваше отбора от разград като влезе в А група???? Ама хората играят елементарно и им се получава, не е приятно да се каже ама е вярно! Аре със здраве, няма да ви досаждам с моето мнение повече, стана ясно, че не може и дума да става за критики по адрес на Стойчо. Повече от всичко искам да не съм прав, ама едва ли....

Върни се в “ЦСКА”