Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

TNT
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот TNT » 11 мар 2014 13:53

Автора на темата ако не е Лупи или някое негово протеже да вземе да се гръмне :oops: :oops: То бива бива карабалъшки изпълнения,ама чак пък толкова... :oops: :x
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 мар 2014 13:56

Captain Stottlemeyer написа:Всъщност излъгах... :oops: Изобщо не ми дреме за вас, но имах малко свободно време и реших да се посмея. Във вашия форум покрай Лупи и неговите лупинги с акциите стана много весело... :lol:
П.П. Не че ние сега сме цъфнали и вързали, но е хубаво да знаеш, че има и по-зле от теб... 8-)

Капитане, капитане...потвърждаваш наблюдението ми, че колкото е по-голямо ЕГН-то, толкова по-големи са и пораженията на комунизма...Я обясни как "...изобщо не ми дреме за вас...", обаче "... е хубаво да знаеш, че има и по-зле от теб..." и не забравяй дежурната тирада за "красноармейците" и "петолъчката"
Гледам достигнал си кота от пет хиляди и косур мнения, бази-бази средно по три всеки божи ден след регистрацията... "...малко свободно време...", а? Браво!...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 мар 2014 14:00

Защо е заключена темата "ВАЖНО за акциите на ЦСКА", а не са махните неверните коментари отдолу :?:
От пуснатите 3млн. акции по 3лв ЦСКА трябва да продаде 1млн. за да си допълни капитала, всичко отгоре би следвало да се ползва за оборотни средства и плащане на належащи дългове до същинското предлагане на основния пакет акции, където търсенето ще определи цената.
Въпросът който мен ме вълнува е защо няма пуснат отчет на клуба и план за изразходването на постъпленията, нещо за което трябва да се запита всеки акционеер, било то и само фен. :?:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 11 мар 2014 14:05

d.milanov написа:Ясно е, че акциите не струват и 0,10 лв/бр, но те по-скоро ще бъдат някакъв символ за обикновения фен, отколкото инструмент за генериране на печалба. Така че, аз бих си купил. Има хора, които ще купят големи количества, вероятно със сериозни намерения, в тях ни е надеждата за привличане на нови ресурси и начини на управление. Колкото до това, дали Лупи ще ни излъже в случая, вероятността е голяма, но ако е човек на място и иска всички да последваме идеята му, може да излезе и да каже към настоящия момент кои известни личности (Е.Данчев наскоро спомена) имат намерение и какъв размер акции се ангажират да закупят, за да се успокои обикновения фен, че няма да му отидат парите на вятъра.Примерно Бербатов, ако излезе и каже сега аз ще купя 100 000 акции, за нула време акциите ще бъдат изкупени. А не да се правят реклами по всякакви медии от Лупи и да чака после, че някой ще му повярва.

Никой инвеститор няма ди си купи от тези акции, те са за феновете,
за да може да се допулни капитала на дружоството и да се пуснат свободно акциите на борсата, когато цената ще се определи от търсенето.
Релно има възможност пакета от акции, който остава, около 6млн., да излезе по евтин от сегашния - 3млн. акции за 9млн. лева.

stefsto
Контакти:

Мнениеот stefsto » 11 мар 2014 14:23

Колеги, спокойно, аз ще купя всички акциии и за вас няма да остане. После ще ги продавам по 5 (пет) лева. Да подпомогнем още повече отбора.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 14:30

motg написа:Защо е заключена темата "ВАЖНО за акциите на ЦСКА", а не са махните неверните коментари отдолу :?:
От пуснатите 3млн. акции по 3лв ЦСКА трябва да продаде 1млн. за да си допълни капитала, всичко отгоре би следвало да се ползва за оборотни средства и плащане на належащи дългове до същинското предлагане на основния пакет акции, където търсенето ще определи цената.
Въпросът който мен ме вълнува е защо няма пуснат отчет на клуба и план за изразходването на постъпленията, нещо за което трябва да се запита всеки акционеер, било то и само фен. :?:

Ти акционер ли си, г-н Верен коментар? 500 пъти обясниха, че който купи той ще получава вода от извора.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 11 мар 2014 14:51

nicromanser написа:

Въртиш и сучеш и неказваш ЦСКА, как ще формира бюджет от едни 10 милиона лева за да може да функционира нормално?[/quote]
може ли аз да ти кажа, как ще формира цска бюджета си след като продаде акциите, защото тук всички пишете а си нямате грам знание.
1 цска ще продаде 40% или 30% от акциите на феновете
2 ще останат 60% или 70%, който ще бъдат купени от реално новите собственици, може от един, може да са 10 човека.
3 с тези акции от феновете цска ще покрие 9 милиона задължения и останалите 60, 70% акции, който ще купят по-големите риби на практика ще са чисти и с голям дял в управлението на цска.
4 по тоя начин цска ще покрие задълженията си от акциите на феновете, а с другите ще разполага с бюджет за сезон 2 напред. никой купувач на едро който би взел управленски пакет от тези 60,70% няма да иска паричките му да идат на вятъра, както става и в другите клубове, който също имат собственик един само че, нима батков като дава пари ска да губи или ганчев или домусчиев, тези който купят основния пакет със събраните пари най-вероятно, както се прави в белите държави ще се опитат да удвоят инвестициите си., така че не берете грижа за цска., по-добре помислете вие като имате по 1 собственик, какво ще стане ако ви напусне.
5 последни уточнение.
за да се разреши на цска да лимитира акции на обща стойност приблизително 15 милиона означава, че клуба е показал пред комисията по финансов надзор и бнб активи за такава стойност, няма как да ти разрешат да пуснеш акции без да отговаряш на това условие. цска към момента има нужния актив за тези 15 милиона, другите да му мислят. братчетата от герена тепърва трябва да платят на бай тодора 42 милиона от там на сетне дали ще имат също 15 милиона за акции...съмнявам се.[/quote]
Абе аз не искам да се заяждам (искрено го казвам), но да питам само - ти нали осъзнаваш, че по твоите сметки цска трябва да е регистрирала собствен капитал от около 30 000 000 (тридесет милиона) лева ????? И дори да е така, което много ме съмнява, при издаването на акциите има една уловка и тя се нарича записан, но не внесен капитал! Именно за това трябва и да се продадат определен брой акции, за да има валиден търг. Има и нещо друго - в търговския закон е много ясно записано, че с решение на УС на дружеството - загубите му могат да се покриват за сметка на намаление капитала. Та по мое мнение, естествено без да претендирам, че ще стане така, ако цска успее да реализира броя акции в размер на около 9 000 000 лв. според зависи от годишната загуба (а аз си мисля, че клубът винаги ще излиза на такава) до 1-2 години цска пак ще има същия проблем - изправяне пред фалит! Естествено през този период текущите просрочени задължения си остават и те ще продължават да тежат на клуба.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 мар 2014 15:00

Наивно е да си мислите, че всеки който притежава акции ще има право на глас 8-) Право на глас ще имат тези, които притежават над определен процент от броя на акциите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ScrappyDoo
Контакти:

Re: Акции?

Мнениеот ScrappyDoo » 11 мар 2014 15:16

james написа:
bai_ivo2 написа:Бих си купил 200-300 акции но просто не съм сигурен дали парите наистина ще отидат за отбора а не в джоба на Лупи.

Не само ,че няма да влезнат в клуба ами ще се сдобиеш с част от нещо, което има милиони дългове и част от тях ще бъдат и твой.

Леле, бате, колко си неграмотен не е истина. Естествено, че дълговете не се приписват върху акционерите, полуеволюирала маймуни такава. Ходи си гледай отбора на обора и не се обаждай, че ставаш за смях!

ScrappyDoo
Контакти:

Мнениеот ScrappyDoo » 11 мар 2014 15:18

CTAHKO написа:Наивно е да си мислите, че всеки който притежава акции ще има право на глас 8-) Право на глас ще имат тези, които притежават над определен процент от броя на акциите 8-)

ВСЯКА акция е с право на глас. Наивно е да смяташ, че простотията ти няма да си проличи в поста ти.

Върни се в “ЦСКА”