Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Captain Stottlemeyer написа:Всъщност излъгах...Изобщо не ми дреме за вас, но имах малко свободно време и реших да се посмея. Във вашия форум покрай Лупи и неговите лупинги с акциите стана много весело...
![]()
П.П. Не че ние сега сме цъфнали и вързали, но е хубаво да знаеш, че има и по-зле от теб...
d.milanov написа:Ясно е, че акциите не струват и 0,10 лв/бр, но те по-скоро ще бъдат някакъв символ за обикновения фен, отколкото инструмент за генериране на печалба. Така че, аз бих си купил. Има хора, които ще купят големи количества, вероятно със сериозни намерения, в тях ни е надеждата за привличане на нови ресурси и начини на управление. Колкото до това, дали Лупи ще ни излъже в случая, вероятността е голяма, но ако е човек на място и иска всички да последваме идеята му, може да излезе и да каже към настоящия момент кои известни личности (Е.Данчев наскоро спомена) имат намерение и какъв размер акции се ангажират да закупят, за да се успокои обикновения фен, че няма да му отидат парите на вятъра.Примерно Бербатов, ако излезе и каже сега аз ще купя 100 000 акции, за нула време акциите ще бъдат изкупени. А не да се правят реклами по всякакви медии от Лупи и да чака после, че някой ще му повярва.
motg написа:Защо е заключена темата "ВАЖНО за акциите на ЦСКА", а не са махните неверните коментари отдолу![]()
От пуснатите 3млн. акции по 3лв ЦСКА трябва да продаде 1млн. за да си допълни капитала, всичко отгоре би следвало да се ползва за оборотни средства и плащане на належащи дългове до същинското предлагане на основния пакет акции, където търсенето ще определи цената.
Въпросът който мен ме вълнува е защо няма пуснат отчет на клуба и план за изразходването на постъпленията, нещо за което трябва да се запита всеки акционеер, било то и само фен.
nicromanser написа:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
james написа:bai_ivo2 написа:Бих си купил 200-300 акции но просто не съм сигурен дали парите наистина ще отидат за отбора а не в джоба на Лупи.
Не само ,че няма да влезнат в клуба ами ще се сдобиеш с част от нещо, което има милиони дългове и част от тях ще бъдат и твой.
CTAHKO написа:Наивно е да си мислите, че всеки който притежава акции ще има право на гласПраво на глас ще имат тези, които притежават над определен процент от броя на акциите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта