Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
като за начало за 500 Е. после ще видим. 

damyanov1963 написа:pampi написа:damyanov1963 написа:С изкупуването на акцийте му, може би се извинявате на Лупи, за това че го целехте с бутилки по главата
Тъп, по-тъп, най-тъп, милиционер...![]()
Акциите не са на Томов, а на ЦСКА, това е разликата между най-титулувания български клуб и ПФК Батков 1914...
Искаш да кажеш за разликата м/у най-бития от Левски български клуб и този на БаткоFF
Какво общо има Локо Пловдив тук
Имам един прост въпрос към троловете на Лупи тук:
След като сметките на ЦСКА са запорирани- по коя сметка ще се превеждат парите, които се внасят в банката и кой ще и е титуляр:
-Лира
-Лупи(лична)
-Тайна на ЦСКА сметка?
И ако е в нова специална сметка на ЦСКА, дали има регламент че парите ще се харчат само за покриване на задълженията, а не за 15-20 хил. заплати на Банго-Бонго.
...вие сте...
След като сметките на ЦСКА са запорирани- по коя сметка ще се превеждат парите, които се внасят в банката и кой ще и е титуляр:
-Лира
-Лупи(лична)
-Тайна на ЦСКА сметка?
И ако е в нова специална сметка на ЦСКА, дали има регламент че парите ще се харчат само за покриване на задълженията, а не за 15-20 хил. заплати на Банго-Бонго.
...вие сте...
Последна промяна от баничката на 11 мар 2014 12:26, променено общо 1 път.
баничката написа:Имам един прост въпрос към троловете на Лупи тук:
-Лира
-Лупи(лична)
-Тайна на ЦСКА сметка?
...вие сте...
Това че е запорирана дадена сметка не означава, че в НЕЯ не могат да ПОСТЪПВАТ пари. Обратното твърдение, говори много за нивото ти. Естествено, че по сметка на емитента /ЦСКА АД/ и това е записано в днешния публикуван проспект, заверен от КФН. Именно от запорите върху тази сметка, започва удовлетворението на кредиторите наложили запора.
Просто е редно преди коментар, човек да почете, да помисли и едва тогава да се опитва да провокира с безмислено тъпи въпроси.
Последна промяна от omax на 11 мар 2014 12:30, променено общо 2 пъти.
- Red thunderstorm
-Лира
-Лупи(лична)
-Тайна на ЦСКА сметка?
Трябва ли да отговаряме на троловете на Батков? Според мен- НЕ! Някакви други питанки, гатанки...?

Че ще си купя акции е ясно, да видя само колко мангизи ще успея да заделя...!

Последна промяна от Red thunderstorm на 11 мар 2014 12:34, променено общо 1 път.
Както писах по-горе ще си купя 30 акции. Купих място в сектор В,платих си и членски внос в ЦСКА Завинаги,и членска карта имам. Това го правя заради пристрастията си,а не заради бизнес интереси. И смятам,че всеки истински фен би трябвало да постъпи така. В края на краищата 30лева са едно ходене на пицария или две посещения в Аймакс. Аз искам да помогна,дали ще успея е друга тема,но съм длъжен като фен. Иначе другото си е просто чесане на езици. А ако някой ден има и някакви дивиденти-това ще е бонус,но не ми е основната цел. Нека всеки фен отдели по нещо. Иначе олигархичните тимчета ще ни мачкат и присмиват. Не сме по лоши нито от Крейзитата,нито от Гришовците,нито от Цветановците.
-Лира
-Лупи(лична)
-Тайна на ЦСКА сметка?
...вие сте...
Преди да задаваш глупави въпроси,вземи първо да научиш какво означава запорирана сметка.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
omax написа:баничката написа:Имам един прост въпрос към троловете на Лупи тук:
-Лира
-Лупи(лична)
-Тайна на ЦСКА сметка?
...вие сте...
Това че е запорирана дадена сметка не означава, че в НЕЯ не могат да ПОСТЪПВАТ пари. Обратното твърдение, говори много за нивото ти. Естествено, че по сметка на емитента /ЦСКА АД/ и това е записано в днешния публикуван проспект, заверен от КФН.
Значи в общата сметка.

- Олимпи Сараев
Като за начало гушвам четири пакета! Може и още след това, знам ли?
САМО ЦСКА
САМО ЦСКА
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

Re: Акции?
bai_ivo2 написа:Бих си купил 200-300 акции но просто не съм сигурен дали парите наистина ще отидат за отбора а не в джоба на Лупи.
Не само ,че няма да влезнат в клуба ами ще се сдобиеш с част от нещо, което има милиони дългове и част от тях ще бъдат и твой.