Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Red Warrior » 11 мар 2014 01:33

BadBoy написа:
1242 написа:
BadBoy написа:Само че Ловеч се управлява от твърдата ръка на този дето дава парите и той коли и беси докато в ЦСКА нещата са коренно различни и когато има много акционери всеки ще иска да му се чува дума и ще се започнат едни игри по български, че ще се чудите от къде е дошло.
Посочи печеливш клуб в България за да може да говорим за евентуалните му акции, защото ако е на загуба, то и акциите им се срива стойността.

1242 ти така и нежелаеш да отговориш след 2 години ЦСКА като изхарчи парите от тези акции, как ще се издържа?

Ще се играе в групи на лига европа, ще се продават играчи, ще ходят повече хора на стадиона, ще има рекламодатели, защо не и главен спонсор. може и да трябва да се затегнат коланите, но няма да има 40 милиона дълг, както това лято :) Ето казах ти. И какво има общо това със ТЕМАТА?

Има много общо с темата, а какво пречи до сега на ЦСКА да играе в групи, да продава играчи и т.н., а след като продаде акциите и хоп това на секундата ще се случи?

Кой си купува акции от губещо предприятие, което печелившо никога няма да стане?

Ако съм фен на ЦСКА ще преведа по сметката на отбора Х пари и толкова, а не да купувам акции с мисълта да печеля.

Почти никой няма да си купи акции за да печели. ЦСКА е футболен клуб, а не фармацевтичен завод, за да се печели от него. Тук основна роля играе сантимента и психологията, която между другото в икономиката е много важна.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 мар 2014 01:43

BadBoy написа:Има много общо с темата, а какво пречи до сега на ЦСКА да играе в групи, да продава играчи и т.н., а след като продаде акциите и хоп това на секундата ще се случи?

Кой си купува акции от губещо предприятие, което печелившо никога няма да стане?

Ако съм фен на ЦСКА ще преведа по сметката на отбора Х пари и толкова, а не да купувам акции с мисълта да печеля.

Аз ще си купя акции от ЦСКА не за да печеля,а с мисъл да помогна на отбора сега когато има нужда.Хората около мен мислят по същия начин.Не ни бъркай с едни други фенове на които Батков плаща за да обичат клуба си!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2014 02:01

Е виж 1242 какво споделя, че приятеля му ще си купил акции за да може след това да ги продаде за да печели.
Ако всичко ще се прави от любов, дарявам 1000лв на клуба и моята лепта съм я дал и няма нужда от акции, макции и подобни истории.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

motg
Контакти:

Re: Акции?

Мнениеот motg » 11 мар 2014 02:19

bai_ivo2 написа:Бих си купил 200-300 акции но просто не съм сигурен дали парите наистина ще отидат за отбора а не в джоба на Лупи.

Мда, чакам нормални данни за емисията и ако всичко е наред ще си купя.
До 1000акции мисля че е нормално :)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 11 мар 2014 02:39

пичове мисля за начало 100 акции пък след това ще му мисля за още .... и още нещо .....за бедбой специално .... тия акции ги купувам не с цел печалба а защото това е моят отбор ..... се ми е тая дали томов ще ги гепи или ще влезнат в клуба .... аз виждам,
че някой подема инициатива за спасението на моят отбор и искам и аз да помогна с каквото мога (100 акции за начало) ... но бедбой, разбира се, че може да има и хора, който ще си купят с цел печалба ...... та за това не мога да те разбера къв ти е проблема .......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 11 мар 2014 02:40

Аз лично мисля да си купя три пакета по 30 лв-30 акции за 90 лв,плюс 10 за посредника-100лв

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 11 мар 2014 03:00

Аз лично ще си купя около 100 акции, толкова ще си купи и брат ми... Както повечето отбелязват - не го правим, за да спечелим нещо, а за да бъдем част от отбора, който обичаме от деца и разбира се да помогнем за спасението на ЦСКА.
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 11 мар 2014 08:10

1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

С предния и с този пост ме убеди , че си платен томовски трол. Няма сериозен финансит , който с инвестиционна цел да си купи точно от тези акции..... Няма лошо който има излишни пари да ги подари на Лупи, но недей целенасочено да лъжеш хората. Който си харесва отбора в момента да си купува акции, но не като инвестиция. ;)....нито ще види дивиденти, нито парите ще стигнат....Не ставай смешен. В най добрия случай като се продадат достатъчно голям % акции ще се пуснат още повече , цената ще падне много , ще се обезценят и ще се смени схемата .......Това с ставането на част от нещо голямо..........хахах е вие ако до сега не сте станали , няма да станете и за в бъдеще хаххахаха.
Последна промяна от bacedesko на 11 мар 2014 08:18, променено общо 1 път.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 11 мар 2014 08:15

Ако съм фен на ЦСКА ще преведа по сметката на отбора Х пари и толкова, а не да купувам акции с мисълта да печеля.[/quote]
Почти никой няма да си купи акции за да печели. ЦСКА е футболен клуб, а не фармацевтичен завод, за да се печели от него. Тук основна роля играе сантимента и психологията, която между другото в икономиката е много важна.[/quote]

На сантимента и психологията разчитат телефонните измамници за да измъкнат пари на объркани хора, нямат нищо общо с икономиката, но ако с Левски ситуацията е подобна и аз бих си купил акции.......за съжаление измамниците на това разчитат.!!!
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 11 мар 2014 08:30

И аз ще си купя акции за 30 лева. Сигурен съм, че Сашо Апашо е наредил така нещата, че след 1 година щак ще го гоним с камъне и дърве :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”